- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile (ARPG)
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
válasz Zoli bácsi #79136 üzenetére
Köszi szépen!
Ott azon a murvás út végén az + útkereszteződésben te balra mentél az erőmű felé, én szemben a töltésen áthajtottam és utána jobbra, és kőrugany után a második hely az. Ahogy írtam maps alá átmenni a töltésen. Ha odaát balra fordulsz, akkor az erőműig tudsz menni. Az a helyzet ha át mész a töltésen, akkor jobbra a vízügy hajóállomásig eltudsz menni, ott a sziget végénél is jó hely. Tehát töltés túloldalán mindkét irány jól bejárható, feltéve ha nincs felázva nagyon, akkor dagonyázás van, sőt még bent is ragadhatsz. Ilyenkor szoktam a kocsit a kereszteződés előtt hagyni, aztán gyaloglás.A kereszteződésben a jobboldali úton is ellehet menni, csak ott kell hagyni a kocsit, illetve azon végig menve egy bal fordulóval a töltés mögé érkezel és végig lehet menni az erőműig. De már jól benőtte az oldalát a cserje megkarcolja a kocsit, amióta a töltést kicsit megszélesítették mindenki ott jár át.
Remélem nem hagytam ki semmit![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave