Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz galervin93 #76321 üzenetére
Köszönöm a részletes beszámolót.
Valójában beginner pecások vagyunk (én, + 3x <10év), békés halakra horgászunk, többnyire fenéken, de a gyerekek mindent is csinálnak a vízparton. Ha van kedvük és kapás is van, akkor fognak fejenként 20 kárászt, ha meg úgy alakul akkor békát fognak, vagy játszanak gébbel vagy törpeharcsával... Mottónk: "Nem baj, ha nincs kapás, amíg van iszap meg kavics." - Bori lányom nyomán . Szóval még ott tartunk, hogy elég változatos a napi program.
Igazából rokonokhoz megyünk, de gondoltuk, hogy lehetne egy családi pecát csinálni, akár egy éjszakai sátorozással kiegészíteni és ha akad valami, akkor boldogság is akad .
Az Ipolyra azért gondoltunk, mert a partján lehet sátorozni és a gyerekeknek nincs korlátozva a horgászkészség. Ami szóba jött még, hogy mondjuk a Nyírjesi tavakon horgászunk, jobbak az esélyeink halakra, de mondjuk sátorozni nem lehet és pergetni sem, gyerekek meg csak úszóval...
Ha akad valami említésre méltó, megemlítem én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Remek áron vadonatúj brutális elektromos roller Quickwheel EXPLORER - 5600 watt, számla
- Govee TV backlight 3 lite (75-85" TV-hez)
- Delonghi Nespresso lattissima touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest