Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Én is megyek holnap este pontyozni! Lehet szorítani! Most úszózni fogok! + Etetek holnaputánra is!
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
kukorica
csendes tag
válasz R3ĐßuŁŁ #2188 üzenetére
hát nemmértem le(nincs is mérlegem )talán holnap is fogok eggyet kettőt ,má főzöm a kukoricát hozzá egyébként a partól kb 6-8méterre fogatma a kb 50-60centis vízben.Nagybáttyám 1.7es menyhalat fogott.
''cirkusz az ország mindenkin nevetek a senkikből csinálnak sztárt az emberek''
-
kukorica
csendes tag
Ma reggel sikeresen elaludtam,de azé kitekertem pecázni annyi ugrás és rablás volt legalább 2percenként egy fél10ig pálinkás kukóval nyomtam de kapás sem voltaz etetésen feltettem 3szem tuttifruttisat annyira meglebegtetve h.golyóval hogy csak a csali lebegjen a horog nem.Bedobom elmegyek hugyálni hallom pörög a dob ,odarohanok bevágnom sem kellet 3perc után a szákban pihent a 44es tükrös azt 15perc mulva kapás ez már nagyobb volt de kiakadt a horog aztán semmi kapás .De a tavon amíg kinnvoltunk senkisem fogott nemeshalat
-
Lortech
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #2184 üzenetére
Angolna az volt régebben több, apám és bátyám is fogott elég méretesest belőlük harcsázás közben, mostanában viszont egyáltalán nem hallani felőlük. Menyhalat szintén fogott már apám, amikor szezonja van ősszel, el lehet csípni egyet-kettőt kifejezetten rájuk horgászva. Kecsege az meg tényleg nagyon ritka, apám abból is fogott már egy kisebbet. Az is gyönyörű hal.
Thank you to god for making me an atheist
-
Lortech
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #2181 üzenetére
Ami jöhet egy folyóban finomszerelékes keszegezéskor, úsztatáskor, azt már majdnem mindent fogtam.
Paducot, jász-, dévér-, karika-, lapos-, bagoly-, szilvaorrú-, vörösszárnyú keszeget, bodorkát, leánykoncért, a háromféle pontyot, ezüstkárászt, széles kárászt, küszt, állas küszt, fenékjáró küllőt, balint, fejes és nyúldomolykót, vágó és selymes durbincsot, sügért, pundrát (kis méterű harcsát), törpeharcsát, kövi csíkot, véletlenül sneci fogta süllőt (tegnap épp fogtam egy 20 centis süllőt, ami elkapta a fenékjáró küllőt amit épp fogtam és felfűzte az előkére) és csukákat, tegnap óta már márnát is, valamint folyami rákot, kagylót csigát . Nem úsztatva/feederezve kősüllőt és rendes harcsákat is.
+Holtágakban ezeken kívül compót, naphalat, szivárványos öklét, lápi pócot. Egy kis patakban, nem messze tőlünk sok kövi csíkot.
Folyóban még, kifejezetten arra horgászva amurt.
+Még amiket kihagytam esetleg.
Kecsegét, menyhalat, angolnát jó volna még fogni, csak elég ritkák errefelé.
[Szerkesztve]Thank you to god for making me an atheist
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz dragonfx #2178 üzenetére
Attól függ mire! pontyra és termetesebb kárászokra dévérekre nagyon jó! De a kisebb dévérek inkább a csontit szúnyogot szeretik! A kisebb kárászok a csontit és a gilisztát! Szóval minden csali jó nyáron!
Rassa: Miért lenne a legjobb csali a rapala?Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz BÁ Nutrition #2175 üzenetére
Ja! De az ízesítetlen etetőanyagba jól jöhet!.....
-
dragonfx
veterán
válasz BÁ Nutrition #2175 üzenetére
igen erre én is rájöttem, csak kiütik egymást.
A csemege kuko a legjobb csali nyáron szvsz."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Lortech
addikt
Voltam kint a Bodrogon délután, jól szarnak áztam, de maradtam a nagy zivatarban, és rögtön utána jött is egy szép jászkeszeg, 1,40kg. Meg fogtam egy méreten aluli márnát is, ezelőtt soha nem fogtam, nem is láttam még a Bodrogon. Nagyon szép hal!
[link]Thank you to god for making me an atheist
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Holnap megyek pergetni a dunára! Remélem fogok 1-2 balint meg 1-2 csukát is! Korán megyek mert akkor több a rablás! A mi dunai águnkon nagyon sok a balin!
-
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz kukorica #2173 üzenetére
Az hát! Meg egy csomó támogatója van még! Én láttam a pontyos a keszeges meg a feederes filmjeit! Mindegyikbe van den eydent használt! Jó neki hogy támogatják! Bárcsak énis ingyen kapnám az etetőanyagot meg az aromákat!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz kukorica #2165 üzenetére
Azokat inkább később! Ősszel! Amikor a halak óvatosabbak! És az édeskés illat odavonza őket! De tavasszal mégjobb lenne felhasználni! Sőt! Inkább majd tavasszal használom őket! Addíg veszek másikat! Azokat amiket ti mondtatokk! eper vanilia.......
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
mindjárt főzöm a kukoricát! Msot vettem 5kilót! 1napi etetésnek jó lesz! Egyenlőre keresek hozzá aromát! De már kiszemeltem egy van den eyedent! Epres ízesítésűt!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Lehet hogy sik a kishal de attól még megpróbálhatsz pergetni! Ha jól mozog a csalid és jó a színe akkor a balin/süllő sztem azt támadja meg nem a kishalat! Amellett még bojlizhatsz is
BÁ Nutrition : pedíg jó hely! Az evezőspályán voltam! Próbálkozni kell! Egyszer úgyis sikerül!
[Szerkesztve]Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Eagl3
veterán
Itt fogok 3 napif sátrazni és pecázni : [link]
Remélem Péntekre javul valamit az idő.
Letettem a pergetésről, mert egy barátom gyakran jár arra biciglivel és mondta, h. rengeteg a kishal, nincs sok esély a rablóra. Viszont most fogák emg a tavon a 2. magyar ponty rekordot azthiszem. Szóval marad a bojlizás 1 v. 2 bottal + bedobom a feedert fűzött kukoricával. -
kukorica
csendes tag
válasz BÁ Nutrition #2156 üzenetére
vissza sem jövök .csak azt kéne eldönteni hogy pálinkás kukoricával vagy valami édesebb ízesítésüvel nyomjam
-
kukorica
csendes tag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz dragonfx #2152 üzenetére
grat! Én még nem fogtam koi pontyot de a biztos hogy képekről látva gyönyörű hal! Én a velencei tavon horgásztam feederrel és 33db kis 25-75dekás pontyokat fogtam! persze ezek azonnal mentek is vissza a vízbe! Rengeteg keszeget és kárászt is fogtam! Érdemes kilátogatni egy pecára a velencei tóhoz!
-
dragonfx
veterán
Voltunk hétfőn pecázni.
12 pontyot fogtam, fenéken szinte semmi nem jött csak nagyon vakszerencse szinten, vakszerencse csalival.Délig 3 pontyot fogtam utána olyan 13h körül átálltam úszóra, és 5ig csak kapás-kapás....parttól 8-10m-re voltaka halak én meg befelé dobáltam ...kira volt, igaz a 12 hal jó ha 11kiló volt, de úszóval jó volt, fogtam egy jó kilós koi-t is mingyá nyomok róla képet csak ugye a feltöltés ....meg 1 alig fél kilós nyurga majdnem elvitte a botom, kb 2m-et húzta a parton utána egyet a vízbe de beléptem kettőt a vízbe és utolértem szerencsére a végét el tudtam érni pedig olyna szépen vizisíelt a botom ..szóval faxa volt [link]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz BÁ Nutrition #2150 üzenetére
ezt még nem is hallottam! kösz az infót! majd egyiknap lemegyek és megpróbálok halszeletezni!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz BÁ Nutrition #2148 üzenetére
mi szerepe a teliholdnak a halfogáshoz??
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #2147 üzenetére
dehogy mostis szépen lehet fogni. teliholdkor énis fogtam 6ot.
múlt havi teleholdat sajnom nem tudtam kihasználni mivel nem értem rá
de majd nemsoká lesz megin. kb 10 nap asszem.
azt megin tutira megjáccom.
amúgy minden este jön egypár darabyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz BÁ Nutrition #2146 üzenetére
Akkor nem eredményesebb? vagy csak én gondolom így?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz BÁ Nutrition #2144 üzenetére
Jól hangzik! Ősszel én is kipróbálom!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz kukorica #2139 üzenetére
én már csak halszelettel nyomom.
mivel ha nemnagyon vannak 5 kilós süllők hanem csak 30-40 centisek akkor azok gyakran elég sokáig tökölnek a kishallal. a halszeletet viszont relatíve gyorsan bepuszilják.
ezért sokkal biztosabb az akadás.
szal csak az első alkalommal kishalaztam asszam. azóta csak halszelet, és még mindíg bevált!youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kukorica
csendes tag
Bár én nemnagyon fogtam mostanában süllőt de mindent elolvastam amit találtam a neten.Éjjel a vízfelszín közelében táplálkozik ,de egy gumihallal simán a mélyben is próbálkozhatsz rájuk ,de a villantót nem nagyon veszi fel a gyors mozgása miatt(én ezeket olvastam)
-
kukorica
csendes tag
hát a barátom pergetett már feederbottal furcsa volt,de végülis jó viszont az a 18as kicsit nagyon gyenge én 25alatt sose próbálkoznék
a zöldborsót én is amúrfogás céljából keverem a kukoricához
[Szerkesztve]''cirkusz az ország mindenkin nevetek a senkikből csinálnak sztárt az emberek''
-
Eagl3
veterán
Megyek péntektől vasárnapig sátrazni Fehérvár csurgóra, úgydöntöttem nem bojlizok, körülményes lenne nagyon, inkább megpergetem a tavat.
Viszont az lenne a kérdésem, h. mivel nincs pergető botom orsóm, így ezzel a cuccal fogom csinálni: Feeder bot, keményebbik spiccel, 18-as zsinór, acélelőke műcsalikat meg majd próbálgatom 50dobás twister 50 dobás villantó .
Nem szoktam pergetni, de lehet ezzel a bottal frankón nem? Még annyi, h. nem túl vékony e a 18-as zsinór, 3.6k a szakítása.
[Szerkesztve] -
kukorica
csendes tag
már marhára várom a csütörtököt akkor végre meglátom volt e értelme 4napon át hajnalban kelni.Mostmá borsó föttkukorica keverékkel etetek.Ha ráfér a horogra a kukorica akkor arra tegyem vagy a fűzött előnyösebb valamiben?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Ki használt már ilyen stonfo szilikonkarikát amibe bele lehet rakni egy szem pelletet? aki nem az gyorsan vegyen mert nagyon jó! Én mézes pelletet tettem bele és bejött! Döme gábor dvdjeiben is szó van erről!Nem kis pontyokat fogott vele!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz kukorica #2123 üzenetére
Nálunk nem ilyen drága a méz! 500kg mondjuk egy vállalkozótól veszem! Bio aromának a van den eyde-ét ajánlom! Nagyon jó illatuk van! Én is olyat fogok venni!Csak nem tom hogy van e epres meg vaniliás! Amiket vettem azok inkább keszegre valók!
-
kukorica
csendes tag
válasz R3ĐßuŁŁ #2122 üzenetére
azé 1liter méz 1400forintmeg csalinak akarom fölleg csinálni úgy hogy a főtt kuloricát mézbe teszem kifúrom és felfűzöm majd megszárítom és mileött bedobnám a horgot ujjra mézbemártom de hát ahogy mondtam illata nagyon nincs úgyhogy jobban járnék én is egy kis bio aromával
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
A legjobb csemegekukroica a tescós! Nagy jó! Rengeteg ponty veszett már rajta! Olyat vegyetek!
-
kukorica
csendes tag
-
kukorica
csendes tag
most én is ezt találtam ki úgy hogy minden nap sima főtt kukoricával etetek(+most boróst is nyomok mellé az olvasottak és pár ember tanácsa alapján)és minden nap rászórok egy marák mézes kukorícát mert majd ha megyek horgászni avval akarok csalizni így remélem majd vehemensen kapnak a csalira
-
Eagl3
veterán
válasz kukorica #2115 üzenetére
Persze, biztos h. ezis megéri a pénzét, mert erős illata van. De szerintem ez olyan mint a csalizás, amivel csalizol abból is érdemes az etetésre szórni pár marákkal. Pl. főzött aromásított kukoricával etetsz de cseme kukorica van a horgon, akkor érdemes rászórni 2-3 marák csemegekukoricát az etetésre.
-
Eagl3
veterán
válasz R3ĐßuŁŁ #2098 üzenetére
Epres, vaniliás, potyos... ezek 100%-hogy beválnak. Nem sok embert ismerek aki kókuszos és banános aromát használ, attól függetlenül biztos jók ezekis, nem véletlenül létezik ilyen ízesítésű is. Talán azért is érdemesebb a megszokott illatt, ízt választani, mert valamennyire ismerehetik a halak.
-
kukorica
csendes tag
hogyha házilag mézbe áztatok kukoricát annak van valami értelme.Mert má 1napja ázik benne és ha kiveszem nincs valami erőteljes illata...
-
Kicker
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #2101 üzenetére
Kedves sporttárs, nem én szeretnék harcsát fogni, egymásik sporttárs kérdezte...
én békés halbarátainkat fognám ki, ha a baéatonba lenne még...
haverom tegnap délután fogott 3 kilos bálint... keszeggel...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest