Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavezacc
újonc
válasz parandroid #219730 üzenetére
Találtam egy nagyon érdekes cikket, ami alapján semmiképp sem fogok 23mm-eset venni, ugyanis az optimális méret a tudomány jelen állása szerint a 28mm-es külső, alacsonyabb nyomással, megfelelően széles felnivel. Az én felnim sajnos elég keskeny, 17mm-es, ami a cikkhez mellékelt videó alapján nem elég a 28-ashoz, nem lesz optimális formája.
Már csak ki kell derítenem, hogy tubeless kompatibilis-e a felnim, ill. megéri-e azt venni, ha drágább, valószínű még jelentkezem amatőr kérdésekkel.
Egyébként már megint mit csinálok, egy újabb rabbithole-ba keveredtem, végtelen időt el lehet ezzel is pepecselni -
kavezacc
újonc
válasz parandroid #219716 üzenetére
Nagyon köszi mindenkinek a segítséget!
Nézem ezt a gumit, amazonon is van, pont tudnék elvileg hozatni ismerőssel haza, de nem telejsen világos, hogy egyáltalán amit itt árulnak az egy pár külső, vagy csak egy darab, illetve mi a különbség a clincher/gp5000/trumpf/without hose között, ebben esetleg tudsz/tudtok segíteni? valószínű még a terminológiát tekintve is hiányos a tudásom
Vagy esetleg ha ismertek jó webshopot, ahonnan Ti szoktátok rendelni, az is nagy segítség lenne!
Illetve láncra tudtok javaslatot tenni? vagy ott legyen ugyanaz ami gyárilag is volt? (KMC X10)
[ Szerkesztve ]
-
kavezacc
újonc
Sziasztok!
Nem rég vettem használtam egy bringát, elvittem szervízbe, és kiderült, hogy pár alkatrész csereérett, tanácsotokat szeretném kérni, hogy az én felhasználási módomra mik a legjobb ár-érték arányú javaslataitok, előre is köszi, ha ránéztek.
Az alany:
https://www.giant-bicycles.com/hu/contend-sl-2-2017Jelenleg minden gyári rajta, ami biztosan csereérett: külsők, lánc (az 1-es is majdnem beleesik a mérőn, szükség lenne a fogaskoszorú cseréjére is?)
Külső esetében a gyári 25-ös, javasolt 23-asra áttérni?
Amire és amennyit használom:
Új vagyok az országútizás világában, jelenleg amit megyek, az kb. 50 kilis távok, 25km/h körüli átlaggal, de mind távban, mind hosszban fejlődök és egyre több a cél. Hétvégente egy hosszabb, hét közben 1 sportértékű bringázás, illetve heti 1-szer munkába járáshoz is használom, egy kb. 2 km-es, kátyús szakaszon kívül végig bringaúton tudok menni.Ezek fényében tudtok légyszi javasolni?
[ Szerkesztve ]
-
kavezacc
újonc
válasz vallas #218863 üzenetére
Köszi a választ! 56-os a vázméret, ahogy néztem mérettáblából. Ha a stucnit rövidebbre cserélem az nem megoldás? Nem feltétlen csak ennél a bringánál, hanem általánosságban is érdekelne, hogy a stucni hosszával való "játék" megoldást tud jelenteni vázméret problémákra? Ha nem, miért nem?
-
kavezacc
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, első országúti bringám vásárlása előtt állok, elég sok mindent elolvastam már, de elolvashatok én 1000 cikket, az sem fogja pótolni a gyakorlati tapasztalat hiányát.
A büdzsém 200.000 Ft-ban határoztam meg, találtam egy bringát, ami pont beleesik:
https://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Giant_Comtend_SL_2017_128278608.htmAz lenne a kérdésem, hogy ár-érték arányban valóban jó-e a bringa, illetve árától függetlenül is jónak tartjátok-e.
Számomra ami kétséges, hogy nem túl nagy-e nekem hiszen, 176 centi vagyok.
Továbbá az lenne még a kérdésem, hogy mi az a bukósisakon kívül, amit mindenképp érdemes beszerezni azonnal? (gyanítom a cipő lenne a második, abba azért nem ugranék bele egyből, mert ha kiderül, hogy csak fejben tűnt jó ötletnek az outizás, és miután megvettem utána nem használnám, akkor gyorsan, minél kisebb bukóval ki tudjak szálni a projektből)
Illetve még egy olyan kérdésem is lenne, hogy overkill-e ilyen kategóriájú bringa első outinak, vagy az ennél jóval olcsóbbak (értsd <150.000Ft) már nagyon kompromisszumosak/küzdelem velük menni? Nézem marketplace-en, jófogáson is, de nagyon kevés és nagyon régi bringa van ezen árkategória alatt.
Köszi a segítséget előre is, és bocsi ha off volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- LEGO Star Wars szettek
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest