Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz Maximum1 #163374 üzenetére
Sztem korrekt volt az eljárás. Nem tépték ki a karját, nem térdeltek bele a háta közepébe, finoman rácsattant a bilincs, oszt ennyi. Egy kis atyai ráolvasás meg nem fáj.
Ha hinni lehet a beszámolónak és a nő valóban elkövette amivel vádolják, akkor magára vessen. Egy kis katonai szigor amúgy nagyon ráférne sokakra, mert még felnőtt emberek is olyan dolgokat művelnek, hogy az ember esze megáll. Ha a hatóság intézkedik, akkor meg nem állunk ellen, hanem együttműködünk. Nem is értem mit gondolnak emberek...
Ha rajtakapnak a pirosnál, akkor sűrű elnézés közepette elfogadom a csekket és nem állok le hőbölőgni. Úgy kell neki. Remélem jó lecke volt számára.A gyalogosok meg hiába szimpatizálnak egy kiabáló nővel, senkit nem érdekel szerintük mennyire arányos a fellépés. Ha vki a szép szóból nem ért, akkor ez történik. Ennyi. Jó ez így. Nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát!
(#163413) Mezga Aladár
A tarkójáig? Te küzdősportoltál vmit már?
Mi már tekergettük egymás karját, nem kell aggódni nem esik az le olyan könnyen.
Én alaphelyzetben megvakarom a saját lapockám minimális kényelmetlenséggel. A nőnek csak a dereka mögé lett csavarva a karja.
Az szerintem rosszabb, ha a kézfejét feszítik lefelé. Az tud fájni rendesen. De az sem ropiból van azért.[ Szerkesztve ]
-
trialboj
őstag
Engem az érdekelne, hogy ilyen esetben mi van/lesz a bringával, Pontosabban ez az eset azért nem gyakori, inkább az ha a bringás megsérül és mentő kell jöjjön érte, a bringát gondolom a mentősök otthagyják, ebben az esetben tehát aki kapja marja? Remélem sosem kell alkalmazzam, de van ismerős aki egy nagyobb baleset után előbb hívta a barátját hogy menjen érte, és csak utána a mentőt, hogy mindenképp előbb az érjen oda aki hazaviszi a bringát miután őt elszállítják.
A videóhoz meg annyit, hogy amíg az utolsó előtti bekezdést nem olvastam el, simán úgy éreztem hogy túlkapás. Minthapéldája ez a kis klipp annak, hogy attól föggően hogy vágnak meg egy videót, manipulálhatják a közvéleményt, ez a klipp rendes leírás nélkül a fb-on futótúzként terjedhet, és ismét felcsiholja majd a rendőrség elleni gyűlöletet, pedig mostanában okosan tolják a marketinget Személyes kedvenc: [Balázsék 29:04]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Szerintem is diktatúra van,hisz már sem a piroson nem lehet átmenni,sem az igazoltatást megtagadni,de még rúgdosni a rendőrt sem.Kérdem én,milyen ország ez,Észak Korea?! Az meg külön szerencse,hogy nem rendőrnek álltam,mert nem csak hangoskodnék,de bizony eljárna a kezem is ha egy ilyen neveletlen némber megrúgna intézkedés közben!
ZolkoW...abban reménykedek most már nyomtaCC nekem is egy...pedált. [link]
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Azteeek
tag
Sajnos ott tartunk, hogy a rendőrnek könyörögnie kellene az ilyeneknek. Ha igazolja magát és együtt működik az égvilágon semmi nem történt volna, az ilyen típusú emberre igenis ráférne a nevelés, csak sajnos itt mindenkinek "jogai" vannak míg a kötelességeket elfelejtik.
-
nmate91
tag
Igaz, 1,5 hónapja jöttem le vidékre, de előtte is már volt ilyen bőven. Megelőzöm, de beáll elém a lámpánál, majd baszik időben indulni stb.
Egyébként tegye fel a kezét, aki naponta közlekedik Budapesten, de még egy piroson sem ment át. Nagyváros, van egy ritmusa, ez ilyen. Pl. egy gyalogátkelő lámpánál nem fogok szobrozni 1 percet, amikor nincs gyalogos, ha a következő lámpától indulok, kapkodás nélkül is gyorsabban tudok haladni, mert tovább érek a zöldhullámon (pl Kis körút).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Autós topik
- Windows 11
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest