Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Az esős idő kicsit hamarabb érkezett mint gondoltam, szóval akit érdekel a saját készítésű sárhányó, az alábbi linken találja a modelleket.

    Aki talál érdekes dizájnt, az a model alatti számot küldje el privátban, max annyi módosítást vállalok, hogy a márkaneveket átszínezem, a kreatív grafika jelzésű modellek, csak a megadott színben elérhetőek.

    Modellek

    A nyomdától mindenképp olyan papírt v fóliát kell kérni ami valamilyen szinten vízálló, ha ilyet nem használnak akkor nem érdemes szórakozni vele mert 2 mosás v eső után vége.

    A sárhányó anyaga:
    Legegyszerűbb módszer ha keményebb műanyagból készült mappát keresel, min A4 méretben(legkeskenyebb pontja legalább 23cm legyen). A keménysége legalább olyan legyen mint a hasonló stílusú decathlonos btwin modellnek. A BEAUTONE cég gyárt ilyen mappákat pl.

    Aki komolyabban ráfeküdne a témára, az kereshet gyurmázáshoz készült műanyag lapot, A3 méretben mivel ebből 2 darabot is lehet készíteni(!!!!!A4 egyre sem elég!!!!!!).

    Nyomdákban is érdemes utána kérdezni hátha van ilyen műanyag anyaguk, ez viszont jóval drágább lehet mint az előző kettő.

    További instrukciók csak az érdeklődőknek privátban. Ez egy Behance prezentáció lesz, még sok van a publikálásig, grafikailag és tesztek szempontjából is, szóval mindenki ennek tudatában költsön rá pénzt. A módszerek működnek, én több megoldást használok, de mindenkinek a saját kézügyességén, és anyaghasználatán múlik, ha most csinálsz ilyet elsőre lehet, hogy nem lesz tökéletes.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák