-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Kerékpár vásárlás előtt állok. Van is konkrét kiszemelt, Gepida 500 crs 2015. Tesómnak van egy 2014-es 500crs, nagyon elégedett vele, én is letekertem vele elég sok km-t, nagyon korrekt. Viszont ő akciósan vette, 150k volt, ami egyáltalán nem sok, talán már nem volt szezonja vagy nem tudom. Most a 2015-ös crs 500 az 210k környékén mozog. Érdemes várni a vásárlással? Fog ez lentebb menni? Nem mondanám sürgősnek a dolgot, bár idén kimarad akkor a Balatoni tekerés, de ennyit beáldozok, ha nem kell ennyit kiadnom érte. Esetleg más javaslat ebben a kategóriában, ami esetleg ár/érték bajnok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Motorola TLKR T62P walkie talkie
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- Fémpalástos medence 7,3x3,6 méter 120 mély
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Daniel Wellington Classic Mesh Onyx Black karóra // Teljesen új // ÁR ALATT //
- Daniel Wellington Classic Mesh Onyx Gold karóra // Teljesen új // Ár alatt (70e Ft)
- SCOLIA HOME 2 automata darts pontozó rendszer - bontatlan - áron alul
- SEIKO CLASSIC SUR375P1 // TITÁNIUM karóra, ZAFÍR üvegezéssel // Teljesen ÚJ // 50e Ft-tal ÁR ALATT
- Oral-B OxyJet szájzuhany ÚJ (Csomagküldéssel is)