Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
Sziasztok
Csináltam stravan egy klubot, ahol tudjuk követni egymás tekeréseit, lehet versengeni ki ment a legtöbbet a csoportból stb...
ITT lehet csatlakozni!!
-
mishubi
tag
válasz Daniel Alves #31394 üzenetére
Sok-sok kilométert
||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook
-
Gyufaaa
veterán
válasz Daniel Alves #31394 üzenetére
Szép gép! Használd egészséggel!
-
satee76
aktív tag
A Starvavát csak valamelyik fiokba (fb vagy gmail) lehet használni? Mennyire biztonságos ? Vagy hozzak lètre emiatt egy fiókot?
-
gergo5991
őstag
Azt a rohat tetves geci időjárást már hogy egyfolytában esik az eső. Haverokkal nagy nehezen, de pont mára időt tudott szakítani minenkit, egész héten jó időt irt mára, erre ma hajnalban nézem az időjárást és esni fog, ez már nem lehet igaz. Ez megy már 2 hete...
-
Zola007
veterán
válasz Teasüti #31381 üzenetére
Egyébként én is arra fogadtam volna, hogy széttörnek a küllők vagy az agy, de nem.
(#31376) tatabike : első körben fel se merült, hogy nem fog szétjönni. Nem volt még csavar, amit nem tudtam széttekerni satuval.
Utána meg nem akartam büdösíteni ma este mert minden átveszi a szagát
Holnap majd a szabadban kap egy adag petróleumot és csavarlazítótMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tatabike
őstag
válasz mishubi #31383 üzenetére
Esetleg még azt lehet csinálni, hogyha tudsz szerezni hozzá egy hosszabb nyakat, akkor a rövidet ki lehet belőle ütni, csak előtte fel kell melegíteni, aztán belepréselni az újat, de ehhez is szaki kell...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
mishubi
tag
válasz tatabike #31380 üzenetére
Teló lenne.. De akkor marad a linkelt megoldás, mert a szakemberes költséges hozzá az értékét tekintve. Meg úgysem végleges megoldás, csak amíg nincs jobbra keret. De addig csak kibírja.
Köszönöm azért a segítséget.||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook
-
feka007
veterán
Strava letesztelve, első track nagyon jól sikerült, Endomondo precizitásban sehol sincs ehhez képest. Kár, hogy ilyen sokáig az Endomondonál maradtam.
-
tatabike
őstag
válasz mishubi #31378 üzenetére
Én is erre gondoltam. De elég barkács, nekem volt ilyen régen, nem volt vele gond, de nem is tűnt atomstabilnak.
A hagyományos módszer a visszavágás, hozzáhegesztés, aztán újra méretre vágás. Ehhez szaki kell, megfelelő anyaggal, szerszámmal. És nem olcsó, gondolom.
Mérlegelni kell, megéri-e a villa, vagy teló, nem tudom, mi az...[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
mishubi
tag
válasz tatabike #31374 üzenetére
Igen a-head-es. Ilyet találtam most ahogy kutattam közben, de nem tudom mennyire stabil megoldás. Vagy eszembe jutott még az is, hogy ha esetleg egy olyan kupak segítene ami jobban belefekszik a stucniba és úgy már kitölti azt a részt. De hosszabb csavar is kell akkor bele, mert jelenleg sem éri el a csövet. Kb másfél centin múlik amúgy az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Hát gyerekek, nem bírtam levenni egy racsnit egy régi menetes hátsó agyról.
Csak mielőtt le lennék oltva, 86 kiló vagyok és nem a gyenge fajtából
60 centis erőkarral semmi eredmény
Végén már befogtam satuba a leszedőt és úgy próbáltam leforgatni róla a kereket, az eredménye az lett, hogy a műhelypadot satuval együtt kifordítottam a helyéről , de a racsni meg sem mozdultHolnapig megálmodom hogyan tovább....
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tatabike
őstag
válasz mishubi #31372 üzenetére
A-head-es? Van rá módszer, de nem gyári megoldás. Saját felelősségre. Barkács.
tolvaj, most ne írd le, mit kell nézni, én is láttam, direkt írtam, hogy nem vettem észre semmi furcsát... Legalább 6 bringából van, a hátsó csomagtartó meg erősen emlékeztet a régi BX3 bringám csomagtartójára...
-
mishubi
tag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy kezdő kérdésem. Nyakcső hosszabbításra van valami megoldás? Valamit elszámoltam most, hogy elkezdtem összerakni a bicót. Hely hiányában most stucninak csak a fele ül fel a csőre.Lehet ezt orvosolni valahogy?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Sziasztok, kis segítséget kérnék, vásárolni szeretnék csupán kirándulás (nem túl hosszú távok) célra megbízható használt kerékpárt. Nem értek hozzá, azt azonban tudom, hogy a Tescoból és társaitól nem akarok beszerezni egy ilyet. A keret kevéske, max 25e Ft lenne. Tudom a bicikli 100-tól indul, de mint mondtam, csak a párommal való kirándulás lenne a cél.
Ez esetleg? Avagy innen valamelyik?
A segítséget köszönöm és mégegyszer, maximum ennyit költenék rá.
-
gergo5991
őstag
válasz imyourfriend #31366 üzenetére
kommenteket is érdemes olvasni,bár elég kamu szaga van.
45ért alu vázas trekket ad[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
[link] Gondolom én újabb pénzlopási kísérlet, kiárusítás és 45ezer forinttól carbon vázak eladók Zsolt Tronkos bejegyzését tessék nézni. Vicc az egész.
-
beteg
őstag
A teljes hazai kerékpár kereskedelem egy rossz vicc!
Csak futni kell!
-
tatabike
őstag
válasz imyourfriend #31356 üzenetére
Van, aki kiad érte teljes árat, mert amit kintről veszel, az mögött nincs szervizháttér, ha van is garancia, macerás az intézése, stb. Ezek a dolgok sok embert visszatartanak attól, hogy Kínából vegyen dolgokat.
Egy bringánál meg olyan alkatrészek vannak, amiknél azért kicsit nehezebb bizonyítani az igazadat a garanciával kapcsolatban, mint mondjuk egy telefonnál. Mert egy telóról megállapítják, hogy beázott, meg tudják nézni, hogy belepiszkáltak-e szoftveresen, stb. Egy bicikli alkatrész meg nem szól semmit, csak rossz...Amúgy kamionszerviz raktárában melózok, nem kell bemutatni az árakat. 10 dekás vasdarabokat hoznak 10-20ezrekért, csak mert rá van írva, hogy DAF, és a gumi olajcsőnek métere 10ezer a Volvónál. Ugyanazt tudja, mint amit 2ezer/méter áron megkapni bárhol, csak arra nincs ráírva, hogy Volvo...
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz tatabike #31351 üzenetére
Nem tudom, itthon mennyire van garancia egy kerékpár alkatrészre. De ami kopó alkatrész és külső behatásoknak van kitéve, ott a magyar mentalitást ismerve simán megtagadják a garanciát. Amúgy ha rossz a termék, ott a Buyer Protection.
Persze, Kínában minden hamisítanak. Elég sok olyan termék van, amit nem éri meg, pl ez is olyan. A fórumból is rendeltek már, semmi gond nem volt vele. Ennyi erővel ha bemész valami kis kerékpárboltba, ott is kaphatsz valami szürke importos hamisítványt. -
Gyufaaa
veterán
válasz imyourfriend #31356 üzenetére
Sajna ez így igaz. SOS-ben kell egy alkatrész az autómhoz, de magyarban nincs az égvilágon sehol. Persze ha lenne 38k-ért lenne. Lengyelektől meg futárral, keddi határidővel 20k-ból itt van.
-
imyourfriend
őstag
válasz zoli03 #31348 üzenetére
Majd rájönnek idehaza hogy csökkenteni kellene az árakat mert a kutya nem veszi meg a terméket lassan. Az emberek meg rájönnek hogy külföldről megrendelik megjön és használja, örül neki 2/3-ad pénzért megkapja ugyanazt. Saját példán okulva a polar cad cs500 46500 forint, itthon egy vaterás linken láttam ugyanezt a csomagot 76900 forintért. Már ne haragudjon az ember, de nem érdekel kiküldöm háromszor garanciába és még így is jobban megéri minthogy itthon kiadjak +30ezret, sőt még többet mert azt el kell postáznia hozzám a boltnak.
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz Because #31353 üzenetére
Hazai szaküzlettől nem várható el, hogy kínai árakon dolgozzon. Amúgy meg tudjuk jól, hogy nincs sehol olyan, hogy "ingyen", persze hogy haszon van rajta. Ez van.
Csak az a baj, hogy ha megveszi a Tektroval, aztán vesz külön Avidot, mivel nem ért a szereléséhez, elviszi ugyanúgy egy szakboltba, ahol kicserélik, és a ráfordított idő meg szervizdíj el is viszi azt a lóvét, amit esetleg a Tektro eladásával megspórolt volna, plusz bukja a garit, ami meg lehet, hogy még több pénz, ha tényleg valami baja lesz a gépnek. Hosszú távon szerintem jobban jár, ha minden hivatalosan és garanciával megy, még akkor is, ha most esetleg bukik 5ezret. Ez az én véleményem. Nem csak az árat kell nézni, leírta Ő is, hogy ha utólag cserélteti ki, akkor sanszos, hogy ugrik a garancia.
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz Because #31349 üzenetére
18 ezerért 2 féket, nem egyet. Nem mindegy. De nem írok mást, mert megint nekiállsz itt nekem játszani a mimózát...
-
tatabike
őstag
válasz HollyBoni #31347 üzenetére
De, két darab fék. Rendelj az e-bike-tól, aztán megtudod.
Igen, Kínából is lehet, gari nélkül, meg valószínűleg hamisítványt...
-
tatabike
őstag
válasz zoli03 #31344 üzenetére
Igen, egy , azaz 1, azaz EGY szettet. De egy bringán 2 van, nem? Kettőt lecserélnek 18-ért. Én így értem, hogy jó ár. Elöl is és hátul is, arról nem volt szó, hogy csak elöl vagy csak hátul. 104ezer Tektroval, 122ezer Aviddal. Az 18ezer különbség. 2 fék. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni....
Árak, valóban kb. 18 EGY darab BB7 fék tárcsával, attól függ, milyen méretű tárcsával kéred. De itt a Mali bringán kettő fékről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz Rhino666 #31329 üzenetére
Várjál, most akkor nem az első/hátsó cseréje együtt 18ezer? Én úgy értettem.
(#31341) HollyBoni, az is lehet, de a képből ítélve szerintem inkább az lesz, hogy nagy az a kerék annak a váltónak...
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz Pttypang #31332 üzenetére
Minden hátsó váltónál meg van adva, hogy mekkora a legnagyobb lánckerék, amire fel tudja még pakolni a láncot. Valószínűleg a Te váltód nem tudja a legnagyobb kereket kezelni, ami a soron van hátul.
Amúgy én is markolatváltót használok, de nálam semmi nem gyári, és semmi nem szabványos, és semmi nem illik össze semmivel...
Sram markolatváltó (ráadásul nem pozicionált, és első váltóhoz való), Shimano váltó és régi 4 sebességes Favorit racsni...a leglehetetlenebb csapat, amit csak össze lehet rakni...[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz Pttypang #31330 üzenetére
Nem láttam, hogy marokváltóról is szó lett volna.
A 7-es SIS váltóhoz Revoshift marokváltót használok ami természetesen pozicionált. Gyakori jelenség, hogy túlváltok, de az évek alatt már a csuklómban van a mozdulat. Ha meg is esik, korrigálok, mire célba ér a kanál.
Nyilván nem terepen próbálkozok ezzel a rendszerrel, de városba rohangálni tökéletes számomra. És olcsó, igénytelen, elnyűhetetlen.(#31336) deicide
90 méter szintre emlékszem csak, az 21 km-en nem nagy dolog. Sztem Pécs területén is van ennyi már a városban is a főutakon. Egy Mecseki pár órás kiruccanásnál ez a 90 méter már megvan, amíg csak elérek az erdőig. ~400 méter szint alatt még sose tekertem erre felfelé.
Viszont ma jó szeles idő volt, jellemzően északi szél. Gondoltam is magamban, h na akkor ma jó alkalom lenne keresni vmi déli utat 20 km-re!Gondolom szélcsendben mentél.
[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
válasz deicide #31336 üzenetére
Nem a domborzattól függ, én mikor 36,1-es átlagot futottam 39km-en acél országútival utána 1 napig feküdtem az ágyban, egyszerűen kondiban kell felkészülni oda hogy bírja az ember.. aztán csodák csodájára a carbon géppel se értem haza még 1:03:23 alatt ezen a 39km-en, 1:10-es időket futok mostanság igaz nem is hajtom szét magam.
-
HollyBoni
veterán
válasz Balazska15 #31333 üzenetére
Itt néztem, első hsz-ban is van (országúti rész hiányzik). De egyszerű, rákeresel google-ban Shimano groupset ranking, comparison, chart stb.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz tatabike #31326 üzenetére
De a regi hatso valto, amit megjavitottam, nagyjabol megpucoltam, nem veszi a hatso legnagyobb fokozatot, tul kozel van a valto a sorhoz, ugral, hangos, egyertelmuen nem szereti.
Az egyik rogzitese egy a tengely mogott, a papucsban elhelyezkedo kormos anya szeruseg. Ha azt kivennem esetleg, azzal nem nyerhetnek valamennyit?Everybody lies.
-
gergo5991
őstag
Valaki tudna pár dolgot mondani, egy 10es rendszernek mik az előnyei meg hátrányai? éppen olyat használok, és szeretek le fel váltogatni, kb minden sebességet kihasználok. Mikor mire van szükség.
-
tatabike
őstag
válasz Rhino666 #31323 üzenetére
Jó kérdés. Mondjuk valószínűleg ha később cseréled, akkor többe fog kerülni, mert akkor kell majd új tárcsa is meg fékbetét. Szerintem 18-ért nem sok, gondolom beleszámolták a Tektro árát is.
Teasüti, én is egy SIS hátsóval nyomulok a trekkingen, az is jó régi...
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz HollyBoni #31324 üzenetére
7/8-as váltó? Én a 15 éves 7-es SIS váltómmal elégedettebb vagyok, mint a 9-es fordított működésű XT-vel.
Jóval igénytelenebb, és pöccre vált. Az XT meg szeret olykor hezitálni. Persze ok, hogy a 9-es rendszerhez precíz technika kell és a 7-es faék egyszerű, de ha a 9-esért ekkora áldozatokat kell hozni, akkor az csak visszafejlődés. -
Rhino666
addikt
válasz tatabike #31320 üzenetére
Csak ennyi a különbség. Gyakorlatilag a Tektro szett értékét bukom. Felszerelik helyette az Avid szettet 18k-ért ingyen és garanciát vállalnak a komplett biciklire, az egyedi felszereltséggel.
Ér-e ennyit ez nekem vagy majd akkor cseréljem ki, ha érzem, hogy kezd kevés lenni?
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
tatabike
őstag
válasz Pttypang #31321 üzenetére
Hát, erre így nehéz válaszolni. Kicsit tartósabb, kicsit könnyebb, ilyesmi. Ki kell próbálni. Az a baj, hogy ezeknek az alkatrészeknek a képességeinek a határa csak "csúcsra" járatva üközik ki, de aki ilyet vesz, az meg nem arra veszi, hanem hétköznapi használatra. Ott meg lehet fel sem tűnik a különbség.
-
veterán
válasz tatabike #31320 üzenetére
De miben nyilvanul meg a "kicsit jobb" ?
Mert a deore szett draga lenne szerintem, azt biztos, hogy indulonak nem azt veszem ra, tudom, hogy nem erdemes meg. Inkabb egy olcsobb, de nem legalja szettet osszeszedek ra, amit kesobb esetleg lecserelek, ha mar "megtanulok" ismet biciklizni, megszokom az egeszet.Everybody lies.
-
tatabike
őstag
válasz HollyBoni #31319 üzenetére
Lehet érezni, az Alivio kicsit jobb, de ha Acera-nál jobb kell, akkor már érdemesebb a Deore-t választani, szerintem.
(#31318) Rhino666, ha belefér a keretbe, akkor az Avid fékest mindenképpen. Én mondjuk nem ismerem azt a Tektro cuccot, csak az Avid-ot, de a Tektro inkább belépő szintű. Van neve, de inkább az olcsóbb kategóriában. És csak ez a különbség a két keró között?
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
válasz tatabike #31314 üzenetére
A kérdésem leegyszerűsítve:
Mali Viper 2013 + Tektro Novela kar + Tektro Novela tárcsafék 104'925,-
-- VAGY --
Mali Viper 2013 + Avid FR5 kar + Avid BB5 tárcsafék 122'815,-
Tudom, és értem, hogy olcsóbban jövök ki, ha utólag veszem meg az alkatrészeket (főleg ha az eredetiket el is adom), de ha egyben veszem a forgalmazótól a bringát, akkor vállalja a komplett cuccra a garanciát. Na meg inkább nem nyúlnék a tárcsafékhez, mert nem értek hozzá egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
veterán
válasz concret_hp #31272 üzenetére
En itthon, miutan hazakuzdottem magamat, kiszedtem, megfoltoztam es kesz.
(#31270) sanzi89
Acera - Alivio kozott mi a kulonbseg? o.O(#31269) deicide
Miskolcon 10 km-t nem lehet ugy menni, hogy ne lenne benne emelkedoFokozatmentes valto van most a csodaparipan, a regi jo oreg teszko gazdasagos legalja shimano cimkevel, ha esetleg felteszem ra a szinten magas minoseget kepviselo, de immar fokozatban valto shimano marokvaltot, az eletkepes konstrukcio lehet?
Everybody lies.
-
tatabike
őstag
válasz Because #31315 üzenetére
Stílusom? Mert azt írtam, nem értelek? Na, gondolom megjött a havid, vagy nem tudom mi bajod van, de ha ostobaságokat írkálsz, azzal tényleg nem lehet mit kezdeni, pá... szaladj anyucihoz, csúnya bácsi bántott...
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz Because #31312 üzenetére
? Hol a legolcsóbb a BB5 vagy a 7? Nem értelek... Egy BB7 S majdnem 20k, és se fékkar, se tárcsa, se semmi nem jár hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
-
tatabike
őstag
válasz yodamester10 #31309 üzenetére
Azta...olajosban is van ezerféle, én belépő szintet írtam, ha jól látom... és nem shimanot, meg semmilyen márkát nem említettem...
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz Rhino666 #31306 üzenetére
Az Avid BB5 az egyik legjobb bowdenes tárcsafék, közel sem belépőszintű. Nemhogy a V-fékeket veri, hanem a valóban belépőszintű olajos tárcsafékeket is lepipálja.
Nem a technológia dönti el, hogy valami milyen szintű. Attól, hogy nem hidraulikus, még a saját területén, a mechanikus tárcsáknál ez a csúcs meg a 7-es.Because (#31305), előbb nézz utána, mielőtt ilyeneket írsz...
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz Rhino666 #31306 üzenetére
azért írtam így, mert ezek mind használhatók ugyan azzal a karral.
ha már olcsót veszel az Avid az ajánlott, de a novelához nem lesz előrelépés.... (amúgy nekem is a novela van 180-as tárcsával elöl, hátul 160 és nincs vele gondom)(#31308) tatabike: nekem csak a tapasztalat van
[ Szerkesztve ]
-
Rhino666
addikt
-
törölt tag
válasz razzorr #31302 üzenetére
Nincs.Ez a válasz jött egy reklamálónak.ezek szerint nem is lesz win-re.
Strava Support edit: We do not have a Strava App for Windows phones, and we don't have plans to head in this direction in the future. However, there are a number of options available for other GPS tracking Apps for Windows Phones, and if the data can be exported from those Apps as a GPX or TCX file, the data can be transferred to Strava. We do appreciate all your feedback and votes here, so thank you for sharing your comments! [link]
-
razzorr
őstag
Aki wp8-as telefont használ, milyen progi vált be eddig neki? Mert én szinte mindegyiket kipróbáltam, de ugyanolyan vacak mind. A híres Strava-t meg nem találom Sehol,lehet nincs is windózra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest