Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speedy007
őstag
Egy hét után meg jöttek az SM-RT70-nek , viszonylag alaposan be csomagolva két zacskóban.
Felszereltem őket be és be vannak egy kicsit járatva. Fall-N javaslatára új fék mivolta végett adok esélyt a Shimano G05S-RX-nek hátha jobban muzsikál mos már a gyantás mint az előző szetten ha meg nem megy vissza a G04S-MX. Mivel nincsen szerszámom a külső fogas CT gyűrűhöz ezért a hajtóműnek a szerszámával tettem fel nem ideális de meg lehetet oldani. Remélem ezzel most már a fék problémák meg fognak szűnni.
Vissza térve a nyak fájáshoz nem tudom hogy lehetne változtatni a test tartáson mikor a kezem ki van nyújtva és az ülés pozícióm is helyes érzésre. Egyre bosszantóbb hogy mindig előjön rövidebb időre. Selle Royal Avenue Moderate nyerget is "dobtam" vissza tettem a gyári női nyerget valamiért kényelmesebbnek érzem most mint korábban hiába hogy tör. Rendeltem Férfi/uniszex ? nyerget erről sem találtam konkrét le írást ahány webshop annyiféle kategória. Elvileg holnap jön meg trekking/Cross Trekking kerékpárokhoz javasolják.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest