Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Kaptam már durr defektet kanyarban 110-nél. Megfogtam. Vágtak már ki elém. Megoldottam. Dobott már el úthiba úgy, hogy keresztbe ment az autó. Szóval ezeken túl vagyok.
Viszont a legtöbb szitura a már vázolt módokon felkészültem és próbáltam reflex szerűvé tenni a megoldásokat (defektnél pl egyből vissza egyet és padló, majd szép fokozatosan egyenesbe és lassítani). Nyilván csak egy úrvezető vagyok, de nem hiszem, hogy a pályán a 145-ös tempó gondot okozna.A németeknél pedig valóban jó a közlekedés, de a pálya minősége vagy szélessége nem jobb/nagyobb mindenhol, az itthonihoz képest. Sőt. Mentem én München felé elég ocsmány minőségű korlátlan szakaszon nem is olyan régen.
(#29954) vadászcsiga: A letolás nem 145-nél kezdődik. Én ugyan nem dühöngök. A düh csak akkor jön elő, amikor a belső sávos hadmozdulatot 90-es tempóval adják elő, majd véletlenül sem sorolnak vissza.
De inkább azt mondom meglátjuk. Eddig lement kb 200e km gond nélkül. Bízom benne, hogy 10 év múlva leírhatom, hogy megvolt a fél millió ugyan így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest