Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- EAFC 25
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
De mire számítottál? Kézbevétel nélkül is tudni lehetett, hogy forradalom nem történt. Ettől függetlenül ez nem feltétlenül rossz, hisz csak a látszat miatt fölösleges lenne a jót elrontani, és valami orbitális hülyeséggel felrúgni az eddigi koncepciót. Igazából mindenki várja az újat, a fejlődést, de nehezen tudnánk megfogalmazni, hogy miben is látnánk szívesen ezt az újítást. Egyébként szerintem is el lehet lenni az i4-gyel, egy közel 200k-s kiadást nekem se érnének meg ezek az újítások. Lassul az ipar, kíváncsi vagyok, mikor és milyen formában lesz egy újabb komolyabb ugrás. Szerintem a hangvezérlés személyre szabása lehet a jövő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest