-
GAMEPOD.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Én is a 2 évben látom a prémiumot. Most javíttatom 2x-ra a power gombot, természetesen gariidő lejárta után.
Igazából engem talán jobban visszariaszt a refurb telefon, mintha szimplán javítanák. Nem tudom, furcsa, bennem van az a tudat, hogy valamelyik részét már használták, noha a külseje új is. Mindegy. Amúgy illetve ez a kiszállós gari is tetszene, hogy helyben megcsinálják, haverom Dell notiját csinálták meg anno amcsiban így.
Másik, ami nagyon jó lenne, ha gyári szervizekben, gyári állapotra lehetne javíttatni a gariidőn túli telefonokat, korrekt áron, és nem a horror javítást kifizetve.
Amúgy a gariváltozásnak én egy pozitívumát látom. Megszűnnek a trükközők. Ezért is vezetik be gondolom. Egy jó garis telefon sorozatszámán a rosszat leszervizeltetik, és hoppá máris van két hibátlan telcsim. Remélem a használtpiaci árakat is magasabban tartja ez a rendszer, mert eltűnnek a "zsír új bontatlan, de csak 6 hó garis" telefonok. Ezentúl lesznek az új telefonok, a használtak és a javítottak, és ezen felsorolásból az utolsókból nem lesznek elsők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...