Hirdetés
-
GAMEPOD
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
yodamester10 #287327 üzenetére
Milyen formátum az? Ott van felül a mentés gomb. Be kell oda helyezned. Most én azt látom, hogy az "Autós kamera" mappába akarja rakni. Ha nem jó, változtasd. Majd megnyitod a files appot. Utána a files appon belül ráböksz a file-ra, majd ott alul a megosztás ikonra kattintva megjelenik a video mentése lehetőség. Abban az esetben ha mp4-ről vagy mov-ról.. meg hát fogalmam sincs milyen photos kompatibilis formátum van ezen kívül.
De a lényeg, ha kompatibilis a fájl formátuma, akkor be tudod húzni a photos appba. Azt is csinálhatod, hogy a nyers fájlt feltöltöd az icloud.com-on keresztül a fájlok közé, majd feltöltés után megnyitod a files appot.. és itt jön be az amit írtam felül. Mennie kell, ha máshogy nem, akkor vedd fel a képernyőre és mutasd hová kattintasz, úgy talán jobban tudunk segíteni, én ezt a lépés milliószor csináltam már az évek alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest