Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Na total megbolondult a spotlight 9.3.1 alatt. A recently appok nem azok amiknek kene lennie. Sot tovabb megyek. Akarhanyszor huzom le, minden alkalommal mas appokat ad ki. Kilottem mar az osszes appot, volt mar restart, home+power gomb egyszeri nyomasaval restart. De ugyanugy szar. Masnal is?
Air 2How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Azert ez eleg viccesen nez ki:
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
9.2.1 kint van
-
legiaap
félisten
Gyerekek engem kib@szottúl kiakaszt már, hogy a gépeléskor a nagyító mikor a kurzort akarom odébb pakolni vagy elő jön vagy nem. IOS 8-as fw-k alatt ezzel nem volt gond.
-
legiaap
félisten
válasz CharlieDrop #10347 üzenetére
Nem. Airplay-el csak iPad-ről lehet küldeni, fogadni nem.
-
legiaap
félisten
Van itt valaki aki használ Microsoft féle foldable keyboard-ot?
-
legiaap
félisten
9.2-vel azt vettem észre, hogy a Safariban a felső sávból eltűntek a kedvenceim. Kint volt állandóan a tabok felett egy pár és most nincs. Ez másnál is? Nem lehet visszahozni?
Nem szóltam. Restart megoldotta...[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Nálatok is van olyan, hogy gépeléskor a nagyító ikon néha nem jön elő az istenét sem? Ilyenkor le kell tenni a billentyűzetet azt újra előhozni. IOS 9 óta van ez így nálam. A két ujjas kurzomozgatás egy katasztrófa amúgy. Nem használom.
-
legiaap
félisten
Na nálam a 9.0.2 szofttal ennyit bír az Air 2: [link]
-
legiaap
félisten
Ma néztem videót Air 2-őn (9.0.2 van fent) tömre feltolta. A hangerőt de gyanusan halk volt. Egyszer csak jött egy messenger üzenet és felhangosodott.
Ilyennel találkozott már valaki?
Mi a f@szom ez a bug már megint?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
iPad Air 2 IOS9.0.1:
Megvolt az első respringem. A sptolight searchben kerestem valamit a mailjeim közt majd rámentem, hpg show more és bumm.
Amúgy kegyetlen szar a spotlight search siri suggestion résza. A legutóbb használt appokat kontaktokat kéne ott látnom. iPhone-on tökéletesen megy itt nem. Néha 3-at mutat foghíjasan. (Egy app majd kihagyás, még egy app majd kihagyás) vagy pedig 5-öt de de nem frissül. Ha foghíjas akkor egy megoldás van a fixingre. Kilőni az összes appot és restart, de arra hogy nem frissül még nem találtam.
Nagyon elszomorít, hogy ennyire bugos a kereső.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Olyannal már találkoztatok, hogy a spotligth search-ben a most recently apps nem működik rendesen. Nálam betesz 3 appot, holott 6-ot is tudna mutatni. Már volt restart is de nem segített.
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz SoldierL #8713 üzenetére
Adok max. Egy hónapot és jön a javítás. Felesleges vesződni vele. Amúgy nálam (Air, Air 2, 5S, 6) minden okés. Nem laggol, nem akad leszámítva a spotlight-ot ha lehúzom felülről. Na az megöli főleg ha külsős billentyűzetet használok.
-
legiaap
félisten
A videókat is ha elindítom pl. safarin belül és kilépek a safariból vagy csak lapot váltok megáll. Szóval van még itt baj nem kicsi.
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #8639 üzenetére
Air 2, asszonynak itt mellettem meg a sima Air tőlem.
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Már most előre vetítik egy jövőbeli problémát. Minél több app fogja támogatni a Split screen-t annál többet kell scrollozni majd oldalt az appok közt. Ezzel kezdhetnének majd valamit.
-
legiaap
félisten
Merre találom a news appot?
-
legiaap
félisten
válasz CharlieDrop #8579 üzenetére
Nalam is csurog lefele.
Errort kaptam.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Néztétek a Logitech (vagy Logi most már) új keyboard case cuccát. Nagyon filózok, hogy majd megvegyem. Pofásan néz ki.
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #7812 üzenetére
Na ezért is szedtem le a pi...ba.
Így is elég bugos a sima szoft nem hogy a béta.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Valaki elmondaná, hogy kell visszatenni a 8.4-et? Letöröltem a developer profilomat a settingsből de még mindig a 9 van fent.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Na eddig annyi, hogy az amazon instant videos appom nem indul el, youtube-ot nem tudok kicsi ablakba rakni multitaskingba, csak a safariban beágyazott videókkal működik. A jobbról előhúzható multi ablak nem mindig jön elő. Crash-ek már pár perc alatt voltak. Nem lesz ez így jó. A spotlight search is szar. Megnyomom a mikrofont hogy diktáljak erre semmi sem történik. Visszamegyek a menűbe erre adja a hangot hogy rányomta .
De egy jó hír is. Linkelésnél nem dob ki a safari...[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Public béta elérhető. Valaki felteszi?
Én filózok, de nem tudom ha majd jön a rendes akkor is simán jelezni fog majd és le tudom frissíteni vagy kell majd valamit mókolni előtte?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
Na 8.4 alatt Air 2-nél kurva lassú lett az animáció az öt ujjas bezárásnál. Bezárja gyorsan, de üres menübe dob vissza, maj az ikonok később látszódnak...
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz univerzita #7468 üzenetére
Dehogynem. Nálam napi szinten tölt újra. Igaz vagy 10 oldal meg van nyitva legalább. De folyamat újratölti, vagy kiírja probléma van az oldallal (főleg a phonearena vagy a the verge oldala) és ezért újratölti.
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #7452 üzenetére
Dehogynem látják, csak tesznek rá. Így is megy a szekér, így is letolják a méregdrága cuccaikat az emberek torkán akkor miért erőltessék meg magukat. Egy igen nagy visszaesés kéne vagy csődszéli állapot ami arra ösztönözné őket, hogy szedjék már össze magukat.
-
legiaap
félisten
Nálam meg eddig egy szoftver sem volt tökéletes.
Én a 9-től sem várok csodát. Tuti, hogy lesz defektje annak is.
Amúgy meg már ettől a cégtől nem várok csodát. Állandóan csak hozzák a kötelezőt de semmi átütőt nem alkotnak, amire azt tudnám mondani egyedi.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Szerintem tök felesleges rá. Az Air és az Air 2 is megjelenestől itt van a családban és semmi karc egyiken sem, pedig már ejtettem le, rá dolgokat, de semmi sem történt.
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #7319 üzenetére
A Sony Z4 elég vonzónak tűnik most nekem.
-
legiaap
félisten
válasz univerzita #7310 üzenetére
Erre gondolsz?
Ebben hogy lehet chrome-ot megnyitni? Ez maga egy böngésző...
De ha nem lehet majd splitcreenben két safarit megnyitni akkor dühös leszek.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Sok videót néztem IOS9-ről Air2-őn, de nem találtam olyat mikor a split screenben kettő safarit nyit meg. Lehetséges ez egyáltalán?
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
válasz szabogabor10 #7119 üzenetére
Frankó. Ment is a feedback.
-
legiaap
félisten
Aki használ OneDrive appot tegyen már meg nekem egy szívességet.
Állítson be passcode-ot és lépjen ki majd be. Ilyenkor nálam az fekvő nézetben oldalt, míg állóban az alsó rész egy sávban fekete lesz. Nincs kihasználva a teljes kijelző. Ha kikapcsolom a passcode-ot nincs probléma.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
[link]
Mintha ez a pletyka lett volna tavaly is.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #6399 üzenetére
Filózok nagyon, mert végre emberi árban adják majd nem úgy mint a Pro-t, és teljes win lesz rajta, plusz jön a 10-es rá ami frankó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Na ki fog Surface 3-ra váltani innen?
-
legiaap
félisten
válasz univerzita #6171 üzenetére
Jók az adatai, így nem kell átírnom semmit sem, de a nevet nem tudom átírni sehol sem.
Ez lenne szerintem az iPad neve. Azt hol tudom módosítani?Meg van
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Hol tudom módosítani az icloud nevet? Átadtam ugye az ipadem csajomnak és most unknown a név ott. Ezt írnám át az ő nevére.
-
legiaap
félisten
válasz vadászcsiga #5708 üzenetére
Ahhoz az apphoz mennyire kell érteni a programozáshoz? Vagy akár egy kis mezei ember is mint én simán tudná kezelni?
-
legiaap
félisten
Na ezt nem tudom, hogy a SwiftKey vagy a rendszer baromsága.
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz silmatauki #5506 üzenetére
Meg korábban én is filóztam külső billentyűzeten, de felhagytam vele. Általában az ölemben van az iPad és így nincs helye egy klavinak. Ha meg messzebb teszem és a klavit hagyom az ölemben akkor esélyes, hogy nem látnám a kijelzőt. Oda már kéne egy 12-es méret. Amúgy ha létezne olyan billentyűzet, ami teljes mértékben érintés érzékeny lenne, az sokat segítene. Olyasmire gondolok, mint mondjuk a blackberry passport-é. Magyarul megoldható lenne, hogy teljes mértékben használható legyen az iPad anélkül, hogy hozzáérnék. Ilyenre vevő lennék.
-
legiaap
félisten
Jól van jelentem a Spotlight search még mindig szar néha. Még jó hogy elvileg javították.
-
legiaap
félisten
Egyáltalán van itt valaki akinek tökéletes az Air 2-je?
-
legiaap
félisten
válasz szabogabor10 #5410 üzenetére
Elgondolkodtam a cserén de szerintem vagy refurb Air-t kapnék helyette vagy nagy valószínűséggel ugyanolyan pattogósat. Nem tudom lenne-e értelme így a cserének.
-
legiaap
félisten
Na meg volt az első pattanásom Air 2-n. Elindítottam egy zenét Spotify-ban, mikor PATTT!!!
Ez a szoftver update nem orvosolta akkor ezek szerint.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz szabogabor10 #5333 üzenetére
Akkor viszont újra tölti ha sokáig nem használtam és úgy lépek be.
Megnéztem mikori az Air 2-őm...októberi. Azóta már eltelt azért pár hónap. Azt hittem újabb szériát kaptam.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz szabogabor10 #5325 üzenetére
Én már nem tudom vissza adni. A sima Air asszonynál landolt és annyira szereti, hogy nincs szívem visszakérni tőle.
-
legiaap
félisten
válasz szabogabor10 #5322 üzenetére
Ha azt veszem alapul, hogy a safariban nyomkodta a csávó veszettül a tabokat és akkor jött elő akkor én szoftveres problémára gondolok. Ha izomból nyomná a házat és akkor adna ki ilyen hangot akkor lenne hardveres szerintem.
A vibrálást is tuti tudják, hisz tele vele az Apple hivatalos fóruma, csak vagy tojnak rá vagy igen dolgoznak, hogy valahogy orvosolják frissítéssel, bár az utóbbit kizártnak tartom. Az viszont gáz, hogy erről hivatalosan semmit sem mondanak. Legalább annyit megtehetnének ha már javítani nem akarják, hogy közöljék "bocsi de ezt elk...tuk".How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz szabogabor10 #5320 üzenetére
Köszi. Amúgy ez a pattogás szoftveres bug lehet nem?
-
legiaap
félisten
Azt meg lehet valahol nézni, hogy mikor gyártottak az iPad-emet?
-
legiaap
félisten
Erről a pattogásról van valami videó YouTube-on? Meghallgatnám milyen.
Amúgy a rezonancia már annyira nem zavar. Egész megszoktam. Tökéletes ujj maszírozó.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Ti használtok screen protectort? Ma elgondolkoztam, hogy veszek.
-
legiaap
félisten
válasz szabogabor10 #5267 üzenetére
Jogos, de valahogy az Apple nincs mostanság a helyzet magaslatán úgy néz ki. Air 2 nem úgy sikerült ahogy szerette volna, az iPhone 6/6+ hajlik a fuga színeződik, bugosak a szoftverek, iCloud photo még mindig béta állapotban van...
De hogy pozitívat is mondjak, a gyári sötét kékes tok jó, a kijelzője az Air 2-nek szebb mint a sima Air-é. Tegnap hasonlítottam össze a kettőt. Akkuról még nem tudok mit mondani 70%-on bontottam ki tegnap este hat körül. Elég sokat nyomkodtam azóta és most van 19%-on, bár még nem játszottam.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz szabogabor10 #5262 üzenetére
És ha nem kell akkor mit veszel helyette?
-
legiaap
félisten
válasz szabogabor10 #5258 üzenetére
"Tudtam, csak nem sejtettem"
-
legiaap
félisten
válasz szabogabor10 #5254 üzenetére
Ezt a kattogást ez mindig előjön nálad vagy csak néha? Én nem hallok semmit, de amúgy is nehéz kiszűrni ha van a zene miatt. Normál állapotban meg eddig semmit nem vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz szabogabor10 #5242 üzenetére
Kékülés nincs csak a rezonancia.
De van kékülés is ha hátulról megnyomom és nem is nagy erővel.
Bakker nem hiszem el.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz ImpersonatoR #5240 üzenetére
Megfordult a fejemben, hogy visszavigyem, de mégis mire váltanék? Sima Air-ből már nincsen 128-as és amúgy mindenben a legjobb választás az Air 2 leszámítva a hangszórós problémát. Surface Pro 3 volt még tervben, de az sokkal drágább, mint ez. Szerintem marad egy darabig aztán ha jön az újabb eladom és váltok arra.
Amúgy nem hiszem el senki nem tesztelte az Apple-nél a kiadás előtt...How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest