Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti2
aktív tag
Hello.
iPad Pro 11 2020 vs 2021 akkuidőben melyik a jobb?
E-book, böngészés filmezés lenne.
köszönöm -
tigerjoco
tag
Halihó, feleségemnek szeretnék venni egy ipad air 2022-t és azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire élhető a rendszer 64 GB belső tárhellyel? Nyilván vennék egy külső adattárolót is hozzá.
-
KompÓth
csendes tag
Sziasztok!
Ti, akik követitek a témát, szeretnék információt kérni. Jelenleg tudnék venni egy ipad air 5-öt 228.000 Ft-ért, újonnan 36 hó garanciával.
Itt-ott olvastam a híreket, hogy új ipad bejelentésére készülnek air szériában is.
Épp nézegettem a tokot hozzá, amikor egy gyártó honlapján a következőt láttam:
Itt már megjelenik a 6-os széria, ami méretre ugyan olyan mint az eddigiek.Az a kérdés, hogy szerintetek ennyiért megvegyem most (228), vagy várjak ki az újra? Igazából nekem maga az air 5 is kicsit overkill, mert nagyrészt inkább tartalomfogyasztásra veszem. Ha mondjuk az új 128 gb alap háttértárral jönne nem lenne rossz.
Csak hát ugye új modell, magasabb ár.
Szerintetek melyik lenne bölcsebb döntés?[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
Ehhez hasonló olcsóbb tokot nem tudtok? [link] Nagyon tetszik, hogy minimal, ha nincs benne a ceruza akkor nem vastagabb, de van rá mód, hogy az 1-es pencilt is hozzá tudjam csapni és megvan a klasszikus smart cover tulajdonság is.
Illetve fóliából, üvegből mit ajánlottok?iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
törölt tag
Sziasztok!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Mindenkinek!
Van lehetőség jelszóval vagy Touch ID-val levédeni appokat? -
zaskar
senior tag
válasz gaben88 #45888 üzenetére
Én tavaly váltottam 10.5-es Pro-ról iPad 10-re, és mivel 256 gigás verziót akartam, inkább az 1 év garis bontatlant választottam Hardverapróról. Megjegyzem, nem 15-20 ezer Ft volt a különbség a hivatalos partnerek áraihoz képest, hanem min. 50-60 (Az már más kérdés, hogy vagy két hét után el is adtam, 6 év Pro használat után kissé visszalépésnek tűnt, ezért inkább vettem egy új Pro-t, szintén 1 év garis bontatlant).
-
BorsiPisti
csendes tag
válasz gaben88 #45888 üzenetére
Pont ezen agyaltam én is, aztán Alza lett belőle. Tokot innen rendeltem: https://www.esrgear.com/products/ipad-10th-generation-rebound-magnetic-case/ Négy nap alatt hozta az Express one. 30% kupon: AFFCH30 Nekem bevállt.
[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
Sima iPad (10. gen.) 2022 vasarlasan agyalok a regi iPad Pro 10.5 helyere. Erdemes Alzaban megvenni pl a ket ev gari miatt vagy hulyeseg es megeri 15-20k-val olcsobban megvenni Haprorol egy aktivalatlant?
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Rent
senior tag
Mivel nem jelent meg márc 26-án sem az oled 11" pro, nem várok tovább. Rendeltem egy 256GB cellular 11" prot (2022) azonnali cseregarival alzába.
Már most se nagyon van a 2022 es ipad prokból sem az icentre sem az istyle üzletekben és mondták, hogy ha megjelenik az új, akkor nem is lesz már ezekből, csak az a pár darab ami jelenleg készleten van.
Azonnali cseregarival viszont, ha már nem lesznek kaphatóak a mostaniak (nem tudják ugyanarra becserélni alzában, akkor elállás, vagy ár beforgatás van), majd beforgatom az árát az újba, ha nem lesz nagyon drága.
Ha meg nagyon drága lesz, akkor örülök, hogy még tudtam az utolsó darabokból venni a jelenlegiből "normális" áron, mert más opció 120 hz-es ipad-re nem lesz, csak a pro, de ha megszűnik a 2022 pár hónapon belül, akkor majd az új rohadt drágán lesz csak. Persze árakat nem tudunk, de én most ezt látom a legoptimálisabb választásnak, viszont mindenképp azonnali cseregarival.[ Szerkesztve ]
-
Malfroy
aktív tag
Az új iPad pro készülékeket április közepén fogja bejelenteni az Apple ?11 Colos és a 12,9 Colos verzió is oled panellel szerelik?
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
-
Shame21
tag
válasz Rage47 #45875 üzenetére
Az akkor szopás azt hittem az ipad os is megkapja ezeket. mobil eszköz és sim kártyás verzió is van belőle. Én sose vettem észre különbséget ipad os meg ios között így mindig egy kalap alatt kezeltem a telót meg a tabletet. Akkor marad a mókolás csak jelenjen meg már az új pro mert ha sokkal jobb mint az m2 akkor azt veszek. Bár engem már az oled megvett.
-
Shame21
tag
Szerintetek ezzel az új eu-s szabállyal lesz legális lehetőség felrekni ipad pro-ra egy retroarch-ot. Gondolkodom tableten főleg filmezésre meg képregény olvasásra kéne, de láttam hogy az m1 meg m2 milyen bivaly és akkor már 1-2 retro gamét lehetne rajta tolni de még csak mókolások vannak rá. Androidba ez az egy jó hogy leszeded az apk-t aztán install és kész. Ok hogy nem biztonságos szedegetni progikat netről de retroarch-ot pc-re is leszedi az ember meg a yuzu-t. Hivatalos oldalról talán nem vírusos. Most napokban előkerült az ezer éves wifi-s sandisk pendrive-om aminek az ios meg android programját leszedték a store-okból 2022-be és androidra fennt van neten apk meg ios-re is találtam ipa-t de mivel nem storeba van ios-re nem tom felrakni.
-
nanorambo
őstag
köszi mindenkinek
-
nanorambo
őstag
Sziasztok! Egy ipad 9-et nézegetek. Inkább androidos vagyok, de ebben az árszegmensben csak hulladékok vannak azon a térfélen.
az lenne a kérdésem, hogy nem MAC PC ről "kábelen" átvihetők-e fájlok a tabletre? Filmek, sorozatok.[ Szerkesztve ]
-
woldy
csendes tag
Sziasztok!
Egy picit segítséget szeretnék kérni.
Adott egy ipad air5, egy logitech k380 billentyűzet.
Amikor megvettem az utóbbit, és először összekötöttem teljesen rendben volt minden.
Pár hete volt egy szitu, amikor egy windowsos laptoppal használtam.
Utána nem is volt rá szükségem.
Amikor meg kellett volna, akadt az a problémám, hogy elérhetetlen lett a hosszú í rajta.
Alapesetben ez cmd j lenne. De nem működik. Olyan, mintha a cmd se működne.
Ha laptophoz párosítom, akkor oké.
A billentyűzeten már nyomtam factory resetet, leválasztottam az eszközről, stb, de mégse sikerült reagáltatnom...
Könnyen lehet, hogy csak egy szimpla beállítás, nem nem sikerült rájönnöm a turpisságra.
(magyar nyelv van beállítva ipaden, a többi ékezetes betű teljesen jól működik) -
Kront
tag
Sziasztok!
iPad Air 4 generációnál egyik pillanatról a másikra elhalt az érintés érzékelése. Tudnátok ajánlani szervizt/szerelőt Budapest környékén, akivel jó tapasztalatotok van?
(PM-ben is tökéletes.) Köszönöm. -
nozs23
addikt
Hátha valakinek jól jön. Német amazonon féláron van a magyar kiosztású magic keyboard folio az 10.gen iPadhez: [link]
-
Kikike
tag
válasz Cyberbeni #45860 üzenetére
Nem tudom hogy ez, hogy működik, de én mobil(net) routerrel szoktam használni, és akkor is tudja, hogy hol vagyok. Szerintem olyan wifit is használ a tájékozódáshoz amihez nem csatlakozik. (Lakott területen tudja, hogy hol vagyok, ha kimegyek a lakott környezetből nem tudja. Amint településre érek megint tudja.)
-
Bilux
veterán
Lehet hülye kérdés de a wi-fi modellekben is tudom használni térképet (nem navigálni) csak útvonal tervezéshez vagy helyzet meghatározásához mert ha jól tudom ebben nincs GPS modul.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
NGA
addikt
válasz szildavid90 #45857 üzenetére
Ki volt kapcsolva, de mégis. Azt is hallottam, hogy kicsörög a messenger.
-
NGA
addikt
Ipad 9-em van. Azt vettem észre, hogy a facebook és a messenger baromira meríti az akkumulátort háttérben is. Ki lehet ezeknél kapcsolni azt, hogy a háttérben kommunikáljon?
Letöröltem őket, és hirtelen megint jó lett az akksiidőm, így gyanítom ez a két app meríti ennyire. -
PTomi92
aktív tag
válasz kchris78 #45846 üzenetére
Bár nekem Air 5 van, de nekem is mindig egy kínszenvedés külső monitorral extended displayként beállítani azt. Próbáltam többféle dokkolóval, előszörre sosem sikerül csak ha újra bedugom, bemegyek a beàllításokba, ki-be kapcsolom a stage managert….szerintem szimplán bugos, jó hogy részben ezért a feature-ért is vettem az Airt a sima helyett, aztán inkább nem is használom
-
Adee_91
aktív tag
M1 Pro + magic keyboard.
17.4 óta többször előfordult, hogy nem nyitja meg a linkeket Safariban a touchpaddal, csak kijelöli a szöveget. Ha a képernyőre nyomok ujjal, úgy működik.
Újrainditás megoldja, de csak ideig-óráig. Esetleg valaki találkozott hasonlóval? -
kchris78
veterán
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem most a külső 4k kijelzőm egyszerűen nem tudom úgy belőni hogy ne tükrözésben menjen… Kikapcsolom a gombot és mégis úgy marad… 17.4 bug vajon? Ezzel eddig nem volt gond.. (nem használom így sűrűn, 11” 3.gen ipad pró)
-
MODERÁTOR
Külső billentyűzetnél is csinálja nálam az automatikus javítást az ipad, pedig ki van kapcsolva. Rég nem írtam már rajta külső billel, ez egy ismert bug, vagy csak valami nem oké nálam?
-
Kapanyél
őstag
válasz shaggy #45837 üzenetére
A 128GB addig elég, amíg egyszer csak nem akarsz megszerkeszteni egy videót. Én a GoPro-ból erre töltöm át, de min. 3x tárhely szükséglete van, mert bepuffereli a szerkesztéshez is és a végső video exportálásához is igényel helyet. 512-es kártyára videózok és egy-egy téma általában szerkeszthető 256G-s iPad-en.
Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
DonThomasino
veterán
Automatikus kitoltest hogy tudom kikapcsolni gepelesnel?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
shaggy
aktív tag
Én is felé hajlok szóval meggyőztetek már csak az a kérdés h elég a 128gb vagy még 50e és 256gb. De szerintem 128 elég mindenre.
-
merqree
őstag
válasz kchris78 #45832 üzenetére
én sznobizmusból vettem a Pro-t (M1 - 11") cellularosat, teljesen alap dolgokra, de csak egyetérteni tudok Veled.
Egyszerűen qva jó, és a tárterület (SimCity Built-et játszom csak) fele is szabad. Azért csak a fele, mert a fényképek ide is szinkronizálva vannak.Szóval még e4gy szavazat a Pro-ra
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Tablet vásárlása előtt állok.
véleményetekre vagyok kíváncsi. Kettő között nem tudok dönteni Air 5 256gb verzió 64-est kevésnek tartom vagy kb. 50e többe kerül a pro 11 4 generásciós ellenben az csak 128gb verzió. Hosszú távban gondolkodom nem akarom lecserélni pár év múlva. És egyenlőre alap dolgokra használnám face, netezés filmezés esetleg. Szerintetek melyik lenne a jobb választás? -
kchris78
veterán
válasz ittakary #45819 üzenetére
A sima billentyűzetes tok, nem a magic nem annyira zsebbenyúlós, és az a legjobb megoldás, a nem apple cuccok olyan nehezek, macerásak, tömegre egy BT bill + ipad kiad egy subnotebookot kb.. Én használtan vettem egyet, megelégedve használom és az Í rendes helyen van.
-
Cyberbeni
addikt
válasz CharlieDrop #45825 üzenetére
ISO billentyűzeten nyelvtől függetlenül fel van cserélve az a két billentyű. (Kivéve talán a direkt iPadhez készült smart connectoros cuccokat.)
https://www.reddit.com/r/ipad/comments/jl0ih9/magic_keyboard_replace_with/
-
consono
nagyúr
válasz r3dsnake #45822 üzenetére
Szerintem a Logitechnél nincs ilyen gond, de majd hazaérek megnézem... Persze nekem is felmatricázott nemzetközi amerikai kiosztás van.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nagyúr
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan BT billentyűzetet ajánlani Air 5-höz, aminek magyar kiosztása van?
Ha nincs ilyen, akkor olyat, ami kellemesen élhető.
Nem vagyok hajlandó 70-100 ezreket fizetni az apple megoldásokért.Körülbelül 36-ot?!
-
Rage47
veterán
válasz alba-regia #45810 üzenetére
Én nem tapasztalok ilyesmit. Ugyanolyan gyorsnak tűnik, mint újkorában. Gyorsabb, mint a 13 minim szerintem.
-
őstag
válasz alba-regia #45815 üzenetére
Nekem a 17.4 még nincsen fent.. de egyelőre nem érzem hogy lassulna. Reméljük így is marad
-
Angrybird
csendes tag
válasz alba-regia #45813 üzenetére
Köszi, az jó, de amit írsz az nem hangzik jól.
-
Angrybird
csendes tag
Még 15.7.2-őn vagyok vele. Annyit agyalok, hogy frissítsek e. Szerinted? Akku idő romlott? Persze tudom jót kérdezek, épp most panaszkodsz.
-
nagyúr
2018as iPad Pro az utóbbi 1 évben többet "öregedett", azaz lassították, mint az előző 5 évben összesen ...
de ha már az M1est is basztatják akkor az elég dühítő
-
alba-regia
aktív tag
iPad Pro M1-en tapasztalt más is olyat, hogy érzésre jobban fogy a RAM? Konkrétan az a jelenség, hogy a weboldalakat kevés megnyitott app esetén is váltáskor újratölti, illetve mintha kissé lassabban is töltené be azokat. 17.4-en tapasztalom, ill. 17.3 alatt is már éreztem ezt.
-
Sumptuous
senior tag
válasz Thibol #45798 üzenetére
Nem pont ehhez kapcsolódik, de én is észrevettem: Minél nagyobb a kijelző annál feltűnőbb a 60Hz. Egy 13 Mini pl sokkal folyamatosabbnak tűnik, mint egy nagy kijelzős iPad. Ahogy előttem is írják, iPad Pro a megoldás. Sokan blamálják az applet emiatt a 60Hz miatt, főleg hogy már lassan 50e Ft-os tablet/telefon is 120Hz-es. A promotion amúgy sem egy nagyon akkuzabáló dolog, ideje lenne, ha belekerülne mindenbe már..
@SharpSA: Ha az átvezető ment tönkre, házilag javítható.
[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Sziasztok!
Van egy ismerősömnek egy 2017-es, 2. generációs 12,9-es iPad Pro készüléke, melynek billentyűzete megadta magát. Tud valaki ajánlani ilyen billentyűzethez beszerzési helyet?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Pano
addikt
válasz ittakary #45801 üzenetére
Ez sajnos így van.
Van akinek kényes ilyenre a szeme, én is ilyen vagyok. Nálam is hasonló volt a felállás, hogy az iphoneomon nem éreztem a 60Hz korlátoltságát, de az iPad-en meg bántotta a szemem. Főleg vertikális pozícióban érezhető.Gondolkodtam én is pro-ban, de annyiért már inkább macbook-ot veszek. Az Air is nagyon overkill nekem, csak a hosszútávú potenciál miatt vettem inkább azt meg (+pencil 2 támogatás).
Körülbelül 36-ot?!
-
Cyberbeni
addikt
-
nagyúr
válasz Thibol #45798 üzenetére
nekem csak egy tippem van, hogy ez szimplán ennyit tud:
ekkora kijelzőn nagyon átjön a 60Hz limitje:
a telefonod kijelzőjén pár cm-t mozognak az animációk, tehát a 1/60 másodperc alatt pici távot tesz meg a mozgás
viszont egy nagy 30cm-es tableten ez a távolság 3-4x akkora, tehát 1/60 másodperc alatt nagyobb távot kell megtennie, gyorsabb az animáció, emiatt látványosabb a laggolás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- Alcor Zest Q880S Táblagép
- Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) (4+64GB, 4G LTE, vadonatúj, garancia: 2025.09.14-ig)
- Ipad mini 4 16gb tablet gold 95% akku állapot
- Oukitel OT8 6+24gb ram / 256GB Ips 11" Ips 2K felbontás dual sim 4db hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest