Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
shteer
titán
Szétküldtem a porszívót
szerintem jónak tűnik..
-
zoltanz
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
[link] ez egy kötsög
Amd - Radeon - Ryzen
-
8th
addikt
Ez miaf@sz? [link]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
Gyuri27
félisten
válasz zoltanz #54375 üzenetére
Ezek (ha még azok vannak) hadi parák. Magyar gyártásúak.
Nem rossz fegyver. Egyszerű, megbizható. De sajna dög nehéz. Egy jerikó, cz sokkal jobb. És akkor az osztrák, olasz pisztolyokról ne is beszéljünk.
De ha már évente kb 10 skulót lő ki a rendőr legalább lézerpointot baszhatnának rá.Amd - Radeon - Ryzen
-
zoltanz
nagyúr
válasz Gyuri27 #54374 üzenetére
Osztrákoknál rendszeresítve van a kilőhető sokkoló sok-sok éve. Nálunk csiga seggébe vagyunk. Kamera a rendőr ruhályáa, az esetleges viták miatt, pl a megfelelő mértékű testi készer, kényszerítőeszköz/fegyver használat
Amúgy katonaságnál lőtem Parabellum autómata 9 mm -es pisztollyal is, dögös, felhúzza a csukódat .
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
A picsát. Ez a rendőrök évi egy lőgyakorlatát mutatja.
Egy sima nyikhajt egy duplázással illik a földre vinni. Ha 3-4 rendőt kilővi a tárat (4 skuló fejenként) és a csávó még mindig él ott valami gond van.
Maradjunk annyiban a sima rendőr lőkézsége és gyakorlata egyenlő a nullával. Ha itthon lett volna olyan mint Párizsban halomba lettek volna a halott rendőrök itthon.Amd - Radeon - Ryzen
-
shteer
titán
válasz Gyuri27 #54369 üzenetére
2017-ben egy kőbányai bankfiókot akart kirabolni fegyverrel, majd menekülni próbált és egy kisteherautó elgázolta azt a férfit, aki pénteken megszökött a Fővárosi Törvényszékről, írja a Blikk. Sz. Károly akkor 9 év börtönt kapott fegyveres rablásért.
Pénteken egy kisebb súlyú bűncselekmény miatt vitték a bíróságra, ahol 1 év 1 hónap börtönt kapott garázdaság és rongálás miatt.csak a csávó tolt még egy GTA-t Bp-en mielőtt visszakerült volna a kóterba
ha dolgoztam volna pénteken, lehet ott ültem volna valamelyik autóban a nyírpalotán, kb akkor szoktunk indulni haza
szerintem jónak tűnik..
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz shteer #54364 üzenetére
Itt az invitel 15 mega kb 4.000. A 30 is ennyi.
Békéscsabán a 100-t feltolta a digi (jelzem az invitelt megvette a digi) 1 gigára ötezer valamennyiért.
Pontos árat azért nem tudok mert ezek csomagok (és így másként esik lebontva).
De igazából mindegy is. Mert a nagyságrendek látszódnak.Andris: ezt mindig is tudtam.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
válasz zoltanz #54361 üzenetére
Vicc hogy falun az egyik végén 15 megás net a másikon 30. Persze ugyanannyiba kerül. Városon meg a 100 megát felemelték gigára mert miért ne és kb a falusi fos net másfélszeresét kérik érte.
Vicc, hogy ezt lehet ebben az országban.
Igaz itt mindent IS lehet.shteer: én a kettős biztosításban hiszek (kéne egy a golyókra is).
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Azért jó látni, hogy Anti ad a munka védelemre is.
Amd - Radeon - Ryzen
-
zoltanz
nagyúr
Február végén kitavaszodunk megint, március végén meg hányhatjuk a havat.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Amd proci intel lapba. Biztos ezért kér háromszoros árat. Nyilván nem volt egyszerű müködésre bírni.
zoltanz: figyi csicskalágongos olyat rád teszek hogy a kecske is hülye lesz ami a sirodról a füvet legeli.
Mer itt aztán izom is van nem csak izom szag![ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
zoltanz
nagyúr
-
8th
addikt
válasz shteer #54323 üzenetére
Az nem jelent semmit. Volt olyan vinyóm aminek nulla napot jósolt a hds, na onnantól számítva még vagy két évet használtam mielőtt elvitte egy fos spire táp a másik vinyómmal együtt. Azóta fsp volt a leghitványabb tápom annál csak jobbak voltak.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
8th
addikt
válasz Gyuri27 #54315 üzenetére
21700.- volt postával együtt. Az i3 proci ingyen jött, adtam érte három darab Sharkoon 5.25" > 3.5" beépítő keretet amit ingyen kaptam.
Frissen teleptett eredeti buzerálásmentes Win 7 Pro van a gépen, a hozzá tartozó kóddal beregisztrálva, lefrissítve. Driverek az alaplap gyártó a weboldaláról. Szoftveresen minden fasza elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
válasz Gyuri27 #54312 üzenetére
Proci úton van bele (i3-3225) így az mindenképpen cserélve lesz. De bammeg, a HDD élettartama mitől esik naponta egy napot?
(#54313) zoltanz: Őszintén szólva örülnék neki ha a HDD haldokolna benne. Ezzel amúgy is az volt a tervem, hogy megy majd külső házba két gép között cuccokat hordozni. Arra még remélhetőleg jó lesz egy darabig.
HDD probléma topikba még benézek hátha megszakértik nekem a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Nem tudom mit használ a vlc vagy a blizz launcher (visual c++ vagy net. vagy akármi).
A lényeg hogy ezek valamit kernel szinten mókolnak.
Így ha hibázik a proci akkor elhasal.
Nekem sok sok nyomozás után sikerült odáig eljutni, hogy az egyik proci mag gyenge.
És az mikor hibázik (mondom rendszer szinten, mert wot-nál még tuninggal se hasalt el) akkor dobja az a szaros kék képernyőt.
Azt tudom, hogy idővel rosszabb lesz.
Nekem a vlc (ami simán csak csontra fagyott vele a rendszer) és a kék közt eltelt kb egy év.
Viszont utána blizz launcher egy rohadék gamét nem tudott rendesen frissiteni. De még a launcher chat használatakor is kékre fagyott.
A megoldást megirtam. Állitsd be az órajeleket és és a feszt akkor nem lesz gondod.
Én így használom egy ideje és jó (kopp kopp). Hogy ez így marad vagy a proci állapota romlik-e majd nem tudom.A hülyékk az apróban-ban ezt magyarázom. Sajnos a hardverek öregszenek.
Ha jó áron vetted a cuccot és van igény rá akkor pár ezresért kapsz bele jobb procit. Az elvileg megoldja a bajod.
Amd - Radeon - Ryzen
-
8th
addikt
válasz zoltanz #54309 üzenetére
Hátha egy nálam okosabb ki tud ebből hámozni valamit.
Legutóbb:
Most:
Már nem 208 nap, nem is 207 hanem csak 206. Lehet, hogy csak egyszerűen elhasználódott a vinyó? Végül is van benne ~4,5év üzemidő.
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
válasz Gyuri27 #54308 üzenetére
Asus P8H61-M EVO B3
Pentium G620
2x2GB 1333
WD Blue 500GBBios elem csere, bios alapbeállítás, sata kábel csere megvolt. Tanácsolták közben, hogy Sata3 helyett Sata2 portra dugjam át a HDD-t hátha az megoldja. Most próbálgatom eddig jó oszt majd meglátjuk. Amúgy ja beletaláltál. VLC player alatt dobott kék képernyőt először.
-
Gyuri27
félisten
Nekem volt ilyen (hasonló). Bele került egy időbe mire rájöttem.
Amúgy majd baszd már ide a pontos konfigot.Szóval a jelenség neve degradáció.
Azaz a proci öregszik. Nekem a 955 pici tuninggal müködött.
Eleinte csak a vlc-vel csinálta. Majd egy-két játékkal alkalmazással. Ami kicsit mélyebben bele nyúlt a lelkébe. Pl blizz launcher. Miközben a wot-al nem csinálta ezt.
Akkor a proci vissza alapfesz alap órajel. Ez segített némileg, de nem lett tökéletes.
Ekkor a proci órajelét vissza vettem 200Mhz-val és alapfesz.
Azóta beton stabil megint.
Javaslat alalp órajel + 0,05v.
Ha nem stabil akkor alapórajel és 100Mhz csökkentés addig amig stabil nem lesz.
(ezzel együtt lehet hogy lap a bűnös és nem tudja már kiszolgálni a procit, de én azért nem vettem másik lapot meg procit, hogy próbálgassam, viszont megoldódott a történet)[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
8th
addikt
Mondjatok erre nekem valami okosat. Minap vettem egy használt gépet ami érdekes jelenségeket produkál.
Dob néha egy kékhalált mindig ugyanazzal a hibaüzenettel. [link] Memtest 6x végigfutott és nem talált semmi hibát így azt kizárhatjuk. HDD Sata kábelt kicseréltem nem oldotta meg a dolgozt, BIOS beállításokat átnéztem ott minden rendben, átdugtam a vinyót egy másik Sata portra ugyanúgy összefossa magát a gép. Hard Disk Sentinel szerint 100/100%-os a merevlemez bár 4,4évet futott és már nincs sok neki hátra. Amúgy nem melegszik, nem ad gyanús hangokat, hiba naplóbejegyzés sincs és a rövid ön-teszt is lefutott hibátlanul. [link] [kép] [kép] A becsült hátralévő élettartam átvételkor 208 nap volt ami a legutolsó kékhalál óta esett egy napot. Ez mindegy mert másik vinyó lesz benne nem ez. Másodlagos vinyóként újra kéne inicializálni, hogy kiderüljön valójában mennyire kehes de jelenleg nincs itthon csak egy laptop így ezzel még várnom kell. Hétfőn-kedden-szerdán valamikor megjön az új vinyóm amin a rendszer lesz aztán meglátjuk, addig jobb híján használom így.
Total Commanderben épp rendezgettem a dolgaimat winampról szólt a zene + windows frissítések jöttek lefelé a háttérben amikor is feldobott a TC egy ablakot, hogy nincs ilyen meghajtó (C: meghajtó). Hát néztem egy nagyot. Onnantól nem reagált a gép semmire. A feladatkezelőbe sem tudtam belépni már. Aztán feljött egy windows értesítő ablak, hogy a program leállt > Microsoft Windows felirattal. Mármint, hogy a Windows leállt. Fasza mi? Mire előkaptam a telefonom, hogy lefotózzam kékhalál lett ismét. Ugyanazzal a hibaüzenettel. Ahogy a kékképernyős hibakódra/üzenetre rákerestem ez hardveres és szoftveres hiba is lehet szóval nagyon nem lettem okosabb. Legutóbb 2x is úgy dobott kékhalált, hogy tv-re kötve filmet néztem. Böngésző is darabosan indul el, programok is néha akadozva záródnak be. A gép tipikusan úgy viselkedik mint amikor nem százas a vinyó. Szerintetek mi a franc ez? Alaplap? HDD? Szoftveres probléma?Én lassan kezdek kifogyni az ötletekből...
szerk: belenyúltam megint b*zdmeg.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest