Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lipi67
nagyúr
Hali Urak!
Újra egy kérdés... Vga-ban (sem ) vagyok jártas.
Az lenne a kérdés, hogy mennyiért érdemes megvenni MA egy ilyen kártyát?
[link]Hogy milyen gyártó azt még nem tudom....
Előre is köszi!
Jó iccakát!Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
zoltanz
nagyúr
Idén jön a Mikulás:
-Na gyerekek idén hoztam is ajándékot is meg nem is. -
shteer
titán
megvettem ezt a
HIBÁS MSI GEFORCE GTX 1050 TI 4GB
vga-t. igaz a képeken is látható, hogy nem Ti, csak sima 2GBma megérkezett, hibátlanul működik polc helyett az ITX gépbe került
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
8th
addikt
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
zoltanz
nagyúr
Kipróbáltam egy Apple klaviatúrát, gondoltam úgyis szar lesz, de az esélyt meg kell adnom neki, mondom max pár napig marad kibírom.
Előszór semmi, aztán így 3. nap után már tetszik. gyorsabban pontosabban lehet kopácsolni vele. -
zoltanz
nagyúr
Van ismerősöm a kerékpáros szövetségnél, írattam egy igazolást, hogy ha köp a maci utána is mehessek a dolgomra.
-
Gyuri27
félisten
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #55770 üzenetére
Beüzemeltem őket, teszteket is futtattam, persze, nem a 2 gét gépet akartam összemérni, hisz értelmetlen lenne, de... de igen is!
Érdekes lett. 19 tesztből 4et nyert akis mezei i3 !!!
Nem is az az érdekes, hanem, hogy pl. super pi 1m-ben : i3: 8,785 Ryzen5 : 9, 324
Memória írás: Intel : 35 058, Ryzen: 25 600 !!! Ez durva!!!!! Durva még akkor is ha itt számít, hogy miről futtatod, de.. nem hiszem, hogy az evo plus a jobb írási teljesítményével tudna annyi pluszt adni, hogy ne hozza be az erősebb, magasdabb!! órajelű Ryzen, plána, hogy itt a memória is sokat nyom a latba, s az i3 ugye 2400MHz-es ramokkal, a Ryzen meg 3200MHz-es ramokkal tolta! Ez nagyon meglepett.
No meg: Cpu PhotWoxx. Nemtom, hogy mit tesztel pontosan, de sztem a Ryzennek meg kellett volna ennie az i3-at! Eredmény: I3: 21 556 , Ryzen5: 19 519.
Újabb cpu teszt Fp32 ray-trace: I3: 6375 , Ryzen5: 6043
mem késleltetésben nyert még az Intel, 57 vs 74-gyel..Intel: Meglepően gyors, nekem elég játszani (mármint nem játékokon, csak állítgatni, tesztelgetni stb).
Ryzen 5 : Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem jó! Nagyon erős. Ez a legjobb hasonlat: nyers erő. Végig érezni az erőt, de letisztultságnak, finomságnak nyoma sincs. Mint egy csöves és egy integrált erősítő basszuskülönbsége...
Ja! Melegedés: Nála 5! venti a bazi házban: 3 elöl, kettő hátul. Gyári hűtőt ki se próbáltam, a Be Quiettel prájmoltam.. 79° 2 perc után
Intel turbón, gyári (1-1,5 centimeres szar hűtő)+gyári paszta rajta. Házban venti 1 (gyári , Zalman S3-as pici ház) 57° , turbón 4,2GHz-en! Sztem ez sem mind1.
Sajna többet nem tudok elmondani, max 1 órát használtam a Ryzent. Azóta is ülve pisilek mert nem tudom megfogni a szerszámot, a Ryzen szétégette a kezem!
(am. tényleg.. ez a ryzen széria nyomokban sem emlékeztet az ajemdére) viszont tuti, hogy Inteles maradok.
Joccakát! Megyek du-ra.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #55770 üzenetére
Config:
Ház (nem emlékszem, Tt szerintem. Baszott nagy, jól szerlhető, 4mm-es edzett üveg oldallap.
Táp: Seasonic Focus 750 Gold
Alaplap: Msi B450 Tomahawk Max
Cpu : Rizen 5 3600X
Hűtő : Be Quiet Pure Rock 2 (mx 4)
Ram: Kingston HíperX Predator 2x8 3200
SSD: WD Blue SN 550 NVMe 1TB
VGA: Sapphire 5700Xt Nitro +
(ezeket Ő vette, Ő választotta, én csak összeraktam, telepítettem)Vélemény:
Ház ok, könnyen szerelhető, nem is csúnya, de nekem nem eléggé letisztult.
Táp.. tetszett..
Alaplap: Vettem egy Asrock B365 pro 4-et is most magamnak...Hát..
Az Amd-s lap..DURVÁBB. Úgy értem, hogy, mintha kézzel faragták volna ki fából.
(biosa detto uolyan "nyers".
Azt mondta a srác, hogy a hűtés miatt vette, elvileg a a Tomahawknak szuper a hűtése.
Semmivel se volt jobban bordázva mint az Inteles kis 365-ös, sőt...
NVMe ssd helyek a lapon: Amd : 1db! -mezei- , igaz csavart adnak hozzá. Intel: 3db! Igaz 1 Wifi. Viszont a PCI exp-nél lévő ssd helyen HŰTŐBORDA!!!
Biosa letisztult, felhasználóbarát.Intel configom: b365+i3 9100F+2x8 Gb Gskill Aegis 3000MHz (csak 2400-as a cpu miatt)
ssd: Samsung 970 evo plus 250Gb.
Rögt. folyt.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #55771 üzenetére
Remek! Én is hasonlóképpen vélekedtem!
Gyuri27 : Fura volt. Elintézek pár dolgot és írom.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #55768 üzenetére
Építettem egy ajemdés gépet a munkatársamnak. Ha leszámolok, ezért, mert ilyen m.társaim vannak. Most értem haza melóból, majd holnap megírom mit, s milyen lett.
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #55765 üzenetére
Köszi! Ennyi elég is nekem.. a 64 ill. 256 adattárolás szempomtjából dob valamit a latba?
-
lipi67
nagyúr
Urak! Egy kis segítség kéne... Kellene nekem egy (csak adattárolásra)megbízható hdd..
Melyik legyen (ár/ érték is fontos lenne..)
1: Seagate Sky Hawk Surveillance (7200 / 256Mb ) 3Tb 27.000
2: WD Purple (64Mb) 3Tb 26.500
3: Seatage (5400 / 256Mb) 3Tb 25.500
4: Seagate (5400 / 256Mb ) 4Tb 30.000
5: Toshiba P300 (7200 / 64Mb ) 20.000
6: Toshiba X300 ( 7200/ 128Mb ) 4Tb 32.000
7. WD Blue ( 64Mb ) 3Tb 23.500
8. WD Blue (64Mb) 4Tb 30.000
9. WD Red (64Mb) 3Tb 28.000
10. WD Red 4Tb (256Mb) 34.000
Esetleg egyéb?
Lényeg, hogy olcsó legyen, min. 3Tb és megbízható ( képek, progik, oprendszerek, film)
-
zoltanz
nagyúr
-
shteer
titán
De jól értesült vagy. Ott voltál? én több ezer halotti szavazatról sehol sem olvastam, csak előfordulásról
amúgy ez a végeredményen aligha változtatott
Trampli papa pedig pszichopata, ideje volt onnan mennie mielőtt megnyom egy gombot amit nem kellene
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
8th
addikt
válasz shteer #55752 üzenetére
Gecc azt a neandervölgyi fejformát.
Nem-e? Az év vicce, hogy több ezer halott érvényesen leszavazott bidenre köztük olyanok is akik a nyolcvanas években dobták el a kanalat. Rengeteg helyen nem lehettek jelen republikánus delegáltak a levélszavazatok számlálásakor vagy ha igen csak több méteres távolságból nézhették tehát kb. mint ha ott sem lettek volna. a billegő államokban a szavazókörök zárása után százezrével hozták be a szavazatokat amelyből kivétel nélkül mind zombiden-re jött egyetlen egy darab sem trumplee-ra vagy valamelyik független jelöltre. Dehogy is csaltak. Az is szép volt amikor egy demokrata! delegált felháborodva döbbenten lájvozott valamelyik közösségi trágyadombra, hogy a sajátjai tehát a demokraták nyíltan hamisítják a szavazatokat de amúgy is videófelvételek vannak arról, hogy a kitöltetlen szavazólapokat a szavazatszámlálók töltögetik ki a demokrata vezetésű államokban természetesen bidenre. Arról már nem is beszélve a média mekkorát ment már megint. A közösségi médiában törölték vagy fake news-nak jelölték a republikánus bejegyzéseket és a médiumok is szépen dezinformálták a lakosságot. Szóval ja. Tényleg nem lett elcsalva. De amúgy a republikánusokat sem kell ám félteni. George W. Bush is csalással került az usa élére anno. Úgy látszik ennek náluk már komoly hagyománya van. Én személy szerint jobban örültem volna ha trump marad mert bolond ugyan de egy ártalmatlan bolond. Egy sima nagypofájú troll, de tényleg ártalmatlan. De a bábként odaállított demens zombitól és a mögötte felsorakozó háttéremberektől sok jót nem várhatunk itt kelet-európában. Az orosz-ukrán szarkavarás is bidenék bulija volt ha nem telepszenek rá és nem gerjesztik tovább az alap problémát azt simán békés úton megoldhatták volna a szemben álló felek. Ehelyett történt ami történt. A káoszt kihasználva a vén zombi a fiát gyorsan beültette az ukrán Burisma Holding energetikai vállalat vezetőségébe. Amikor az akkori ukrán főügyész nyomozásba kezdett a Burisma körüli korrupciós ügyek miatt majd hivatalosan is nyomozást indított biden papa kizsarolta, hogy azonnal távolítsák el a pozíciójából az illetőt. így is lett. Szóval ezektől nagyjából erre lehet számítani.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
Gyuri27
félisten
Volt. Be lett ez és az bizonyitva. Az persze nem lett videóra véve hogy a kisnagy ember kiadja a parancsot. De hát arra az emberre még senki nem bizonyitott rá semmit. Elit orosz katonák és.fegyverek is csak véletlen kerültek kelet ukrajnába. A szél fujta öket oda. Szóval pls ne nekem ezt a fos dumát. Inkább kerüljük a témát.
A balti államokba is véletlen repülnek orosz gépek nap mint nap.Amd - Radeon - Ryzen
-
-
shteer
titán
jól van, megnyugodtam
szerintem jónak tűnik..
-
8th
addikt
válasz shteer #55736 üzenetére
Na még jó, hogy nem vettem meg a vga-dat amit kínálgattál te csaló...
mod: Hallod. Vagy öt éve vettem tőled egy videokártyát gyors rákérdezek működik-e még. Imádkozz mert ha nem a megfelelő helyen azonnal bemószerollak. De addig is állj be a sarokba. Arccal belefé!
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
Na, ennek is eljött az ideje: "csaló" lettem
Ember az átvétel után 3 hét és 6 nap után jelezte, hogy valami nem oké a VGA-val amit vett tőlem. De már fenyeget - nem hagyja annyiban mert leszarja a rangomat is Az elmúlt 3 hetet biztos végigaludta
El kell kerülnöm a sötét sikátorokat.
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
8th
addikt
Az de kemény. Vonyítok gecc... [link]
-
8th
addikt
[link] Az élet nagy kérdései...
-
shteer
titán
Rendeltem egy GTX970-et jószopásról - épp az imént érkezett a csomag, kartondoboz, tróger ragasztással, zörög az egész. Na mondom a futársrácnak, nézzünk bele az egyik sarkán: valami gagyi LP vga hátlap nélkül, egy egér meg egy fejhallgató. Megbeszéltük, köszi nem kérem
szerintem jónak tűnik..
-
zoltanz
nagyúr
Most jön meg a tavaszi bezárások böjtje.
Senki se mer, fogyasztani, nemtudni, lesz e újabb leállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest