Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz Gyuri27 #57294 üzenetére
A munkára értettem teeee nem otthon. Otthon nyuszipapucs vagyok. És ha kizavar mit fája az neked? Különben is, kint hűvösebb van mint a házban.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
lipi67
nagyúr
" még mindig szar a belem" : Úgy érted , rossz az emésztésed, és az anygacseréd? Hidd el, kiürül az a salakanyag.
-am. ha "poharazgatok" (üvegből), én másnap be is szoktam lázasodni....
[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
8th
addikt
válasz Gyuri27 #57278 üzenetére
Nem a nap. Poharazgattunk tegnap úgy szolidan öregesen. Azt se tudom, hogy kerültem haza.
szerk: még mindig szar a belem.
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" További terrortámadásoktól mentes békés karácsonyt Európa!
-
lipi67
nagyúr
" Eltört alattam. Élt 21 évet. " - Az asszony is így fog járni.. de legalább ő többet él(t).
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
-
lipi67
nagyúr
válasz Gyuri27 #57249 üzenetére
Ejj Te! Nem az agyad térfogatát csorbítottam, hanem a humorodat dicsértem!
Chaser: Remélem, hogy problémamentes, ahogy eddig is volt..
8th : Facca! S még győztünk is!!! Ráadásul megérdemelten.
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
-
lipi67
nagyúr
válasz Chaser #57247 üzenetére
LeC-től vettem, mint az elmúlt 14 évben kb mindent. Írok neki akkor és postázom kedden.
-
Chaser
legenda
válasz lipi67 #57246 üzenetére
ha neten vetted és két héten belül vagy nem kell indok - akkor is ha ott rendelted de személyesen vetted át -, megírod, hogy élsz az elállási jogoddal
megadod a számlaszámot hova küldjék a pénzt, veszel máshonnan vagy onnan másik cpu-t
ha kifutottál az időből és/vagy személyesen vetted akkor marad a sima gargyakorolja gyuri bácsi, szépen kifényesedett a szakmában ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
lipi67
nagyúr
válasz Chaser #57245 üzenetére
és az indok? Írjak hozzá kísérőlevelet? kicserélik gariba?
Gyuri 57243 : Te így születtél? Honnan ömlik ez a sok marhaság?
-
Chaser
legenda
válasz Gyuri27 #57243 üzenetére
oszt'? : ) de nem azért mert bárki letiltott róla, hanem mert nem volt kedvem
aki meg bandázni akart velem az ugyanúgy megtehette mikor nem volt csájém' : )lipi67
ha a másik cpu-val oké a történet nagy eséllyel az újjal van gond, visszaküldöd, lősz másikat és kiderül_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
lipi67
nagyúr
Igen, BIOS oké. de ez a proci önnálló életet él
-
Chaser
legenda
-
lipi67
nagyúr
Egy kérdés a nagyérdeműhöz!
A 10850k-val anomáliáim vannak, zavar nagyon, s mivel van rá 3 év gari, lehet visszaküldöm ha a proci a ludas. Légyszi, mondjátok el (most tényleg komolyan) a véleményeteket.
Szóval:
1: Ha csak a gépet kapcsolom be reggel, s kb 3 perc mulva a monitort akkor a win 11 fogad, de le van fagyva, egér nincs is, bill. se működik.
2: 1 héten 1x min. uezt csinálja mind1 , hogy egyszerre kapcsolom e be őket
3: Van, hogy hiába fixálok értékeket a biosba, átállítja (komoly)
pl. meg akarom nézni, hogy 4,8GHz-hez mennyi fesz kell neki és alapból 1,2v-ra állítom (bios) és járatni akarom úgy 1-2 napig.
Másnap már 5,3GHz-en indul, 1,45-1,55V-tal!
Ok, mondjátok, ez alaplap és bios.
De...
berakom a 10600k-t, s amit beállítok azt kvra tartja mindíg, legyen az bármilyen beállítás. Viszont amikor a 10850k van bent a gép önálló életet él, s kb leszarja, hogy mit állítok be és random fagy.
Vélemény?Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Hát... idővel poros lettem csak..Én is nyomom, csak az asszony nem érzi.
Gyuri : Tudod mit mondtak a m.ügyiben? Hogy negatív diszkrimináció, ne hagyjam annyiban.
Ha nem volt korhoz kötve (nem volt), hiztizzek. Csak.. mi a faszt érek vele? Semmit.
Mire valahol kellek addig éhen is halok..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Az asszony is majdnem befosott ma A sparban..
Engem is ütött a guta, no éppen én leszarom ha befosik, csak ne tudják, hogy velem van.
Orvosoltam. Hoztam másik kosarat és az enyémből áttettem a tojást, tejet, cukrot és beállítottam egy másik sorba...
Más: Ma is egész délelőtt megvált. munkaképességű munka után jártam.. Már 4 helyre leadtam az önéletrajzomat (ígérték, hogy jövhéten jelentkeznek), voltam 2 helyen próbamunkán (azok is ígérték, hogy értesítenek) mikor még maradt 1 címem. Felhívtam a céget ahol elmondtam, hogy mizu, azt is, hogy kb 200 méterre vagyok éppen tőlük, s bemennék. MOST JÖN A LÉNYEG! Válasz: Most nem érünk rá HOLMI MEGVÁLTOZOTTAKKAL FOGLALKOZNI! Mondom neki, ok, de az önéletrajzomat beadom. Válasz: Most ne jöjjön, el vagyunk foglalva. 1-2 hét múlva talán. Megjegyzem, Ők hírdetnek valami szerelő állást megv. munkaképességüeknek.Másik: A Baptisták felhívtak, hogy kukim tudja hol, valahol a neten meglátték az önéletrajzomat, be tudnék-e menni egy elbeszélgetésre. 2 nap múlva vártak. Beszélgettünk, s mondták, nekik egy aszisztens féle kellene, adatrögzítés, adatmentés.
Több embert hívtak be, 1-2 napon belül értesítenek.
Másnap hívtak is, hogy beválogattak, 3 nap mulva menjek be ismér egy "második fordulóra". Bementem. Excellel kellett szarakodnom úgy 20 percet. Mondták, hogy fasza, várjak, visznek a gazdasági igazgatóhoz utána meg az üzemeltetőhöz.
Úgy is volt. Normálisak voltak. Beszélgettünk (én is kedves voltam, és próbáltam normálisnak tünni).Kérdezték , hogy mitől szállt el a szívem, tüdőm, mikortól stb. Majd mondták, hogy ha nekem a 8 órás megfelel, 2 napon belül értesítenek. 3 napra rá hívtak fel, hogy végül nem alkalmaznak mert öreg vagyok, s egy két kollega a gyerekem is lehetne.
Nem faszság? 8 vagy 9 napig szarakodtak velem majd kijelentik, hogy öreg vagyok. Mikor 2 héttel előtte az a barom olvasta az önéletrajzomat már akkor is 54 éves voltam!!! Sőt az első és a második faszos fordulójuknál se voltam 30....Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
8th
addikt
Búbánat egy foshalom lett ez a péhá.
-
8th
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Beavis and Butt-Head utódja a rajzfilm: Mr Pikles
[link] -
zoltanz
nagyúr
Hol volt, hol nem volt.
Az Igazság és a Hamisság elindult vándorolni. Mindkettőt egy-egy
pogácsával engedték útra a szülei.
Mondja a Hamisság, amikor már jó nagy utat megtettek: Hallod-e, ideje
volna tán ennünk valamit Együnk, egyezett bele az Igazság.
Na de én azt mondom, kár lenne mindkét pogácsát feltörni, együk meg
előbb a tiédet, ajánlotta a Hamisság. Jó, hagyta rá az Igazság.
legközelebbi falatozásnál a Hamisság, kibontva tarisznyáját, hátat fordított
az Igazságnak.
Nekem nem adsz, kérdezte szerényen az Igazság. Nem képzeled, förmedt rá
amaz, hogy éhen hagyom saját magamat, még hosszú út áll előttünk.
Szerencsétlen Igazság tűrt, amíg tudott, de egyszer nemcsak a türelme,
hanem az ereje is elfogyott. Adjál egy falatot, könyörgött, mert éhen halok.
Adhatok, mondta a másik huncutul, ha ki hagyod vájni az egyik szemedet.
az út hosszúnak mutatkozott, és a Hamisság nem nyugodott,
amíg a másik szemét is ki nem vájta. -
F34R
nagyúr
udv..
Jo reg jartam erre... intel kis koca procihoz nincs valakinek veletlenul valami oco' gtx 750 szerusege?
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
8th
addikt
válasz zoltanz #57196 üzenetére
Ez van. A pc gaming úri hóbort lett. Még jó, hogy anno le tudtam jönni róla pedig megesett, hogy a havi fizummal + a spórolt pénzemmel a zsebemben beslattyogtam a pécébótba és úgy ahogy volt odaadtam a pultos csókának egy 7950GX2-ért. Aztán két hónapig koplaltam. Első hónapban azért mert a haveroktól kölcsönkért lóvéból éltem másodikban meg azért nem volt pénzem mert vissza kellet adni amit kunyiztam. De legalább volt egy fasza végéám. lol. Visszanézve rohadt szánalmas lehettem.
-
zoltanz
nagyúr
válasz Gyuri27 #57200 üzenetére
Én Radeon párti vagyok egyrészt a Linux miatt, (bár a nvidia az újabb szériák driver-eit megnyitotta)
Másrészt tartaléknak sokkal jobb az APU-ban integrált Igp az AMD-kben mint az Intel féle grafikus lassító (driver támogatás meg kritikán aluli).
Mondjuk az AMD sem ad valami combos hűtőt, de mintha hűvösebbek lennének általában.
De úgy általában a anyag minőség, gondosság sokat csorbul mostanság.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest