Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz Gyula84 #17270 üzenetére
hermanyi itt van és megrendelte az Alpenföhn Matterhornt 10 gurigáért és nagyon vár rá
február elején érkezik zsír új csomagolásbanTesztnek igaz 7 es szorzóval de az 500 megvolt amit utána stabilizálni is tudtam mind IBT mind Prime alatt
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Razermazer
őstag
válasz Gyula84 #17182 üzenetére
Evvel én is voltam így, egyik nap jön egy e-mail hogy htpc tuningolásában tudnék e segíteni. Hmmm mondtam az illetőnek természetesen, írja meg a problémát hátha nátha. Itt megjegyezném, hogy leírtam hogy minek is kell tuningolni egy htpc-t. No a lényeg az, hogy a végére odabiggyesztette, hogy nem ingyen kérné. Én meg odaírtam, hogy ingyen adom a tanácsot és a segítséget. Azóta se keres fel, lehet megsértődött hogy ingyen dolgozom a fene egye meg kellett volna kérnem egy két túró rudit
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
NFree
addikt
válasz Gyula84 #12184 üzenetére
Én gigát UD3R/P ajánlanék , de a te szuvenír jogod mit veszel, Asussal nekem nem volt jó tapasztalaom, sima p5q de amelyiken van 16 fázis azzal mennek szépen, p5qe, delux, persze nem lehet fsb rekordokat lőni de a 4ghz meg szokott lenni.
Esetleg még valami "dfi" csoda de azokat én speciel nem ismerem de mennek azok is nagyon[ Szerkesztve ]
vga
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest