Új hozzászólás Aktív témák
-
Dialovo
csendes tag
válasz szilrobi #20022 üzenetére
Most 3.9Ghz-nél vagyok 1.3 v-on a cpuz 1.288-at mutat itt megrekedtem az Ibt 5 kör után kidob 71 foknál letilt a rendszer. A hyper tx2 ide már kevés.Sajna nekem sincs nagy házam így a Noctua+ Megahalems nem fér el.A tiédre meg 1 év csak a garancia
Viszont a xigmatec beférne, meg egész barátságos ára van.RetepNyaraB: Igazából csak arra vagyok kiváncsi mennyi a vége a procinak( a hideg idő előnye hogy lehet tesztelni)
Abban igazad van hogy 3.8 fölé felesleges menni tartósan 24/7-re böven elég. Azt had kérdezzem meg terhelés alatt mennyire hangos a gaia? Illetve milyen csatlakozója van csak alaplapról lehet szabályozni?
üdv -
RetepNyaraB
veterán
válasz szilrobi #20022 üzenetére
Az 1,35 stimmel, 24/7-re semmiképp se fölötte.
De processzortől függ, van amelyik szinte alapfeszen felmegy 4 gigáig.
Nekem a Gaia hűtő van, 3,8-on se megy életszerű alkalmazásban 51-53 fok fölé. A Noctua egy borzasztó monstrum, borzasztó áron.Szerintem, ha kb 1,3 volttal nem éri el a 3,8-at, akkor nem érdemes feljebb erőltetni; már ott is rettenetesen gyors és legalább is játékokhoz semmi haszna, csak a villanyóra pörög...
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Synology NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...