-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jochen
csendes tag
Szeretnék sdd-re váltani gépeimben :T60, Z61m. 30GB- elég lenne, mindent ki szoktam menteni külső vinyóra.Milyen tipusút ajánlotok, és van-e olyasmi, ami eltér a régebbi cseréjétől? Kösz!
A mértéktartás abból áll,hogyha valamiből elegem van, abbahagyom.
-
jochen
csendes tag
Bocs, hogy zavarlak, de témába vágó. Én nem régiben akartam a jól beállitott rendszeremről egy boot-cd-t csinálni, és : remastersys-el csináltam egy backupot, mert a komplett cuccot akartam elmenteni, tehát beállitásokat, mindent. Csakhogy nem csinált iso-fájlt, hanem magán a rendszeren belül csinált egy backupot, mivel megjelent az adminisztrációban egy "RELEASE telepitése" felirat, amire kattintva felajánlja, hogy telepit, VAGYIS ÖNMAGÁT, UJRA. Most mit csináljak? Bocs, nem akarom szétoffolni a topicot, esetleg privátba segitenél?
-
jochen
csendes tag
Sziasztok.T60 és Z61m Thinkpadem van.Szeretnék rajtuk tuningolni, a memóriabővitéssel kapcsolatban már kaptam hasznos infót, de SSD-bővités is lenne.Milyen tipusút javasoltok a két gépbe? 30GB elég lenne, mert minden fontos cucc külsőn van.
-
jochen
csendes tag
Sajnos, az a baj, hogy egy haveromnak az van, és egyszerűen nem tudtuk rajta beüzemelni a vodás mobilnet modememet, k3765, de a régi e220-ast sem.A 10.110-es mavrick azonnal felismerte, három perc mulva már hasitott. 10.10 esből nincs lts, sajnos, most linux mint debianon gondolkozom, szerinted?
-
jochen
csendes tag
Nagyon köszönöm.Van egy z61m gépem is, zsirujan vettem Alfa fórumtárstól, fanatsztikus gép, nehéz monstrum, de valami hihetetlen massziv.Kérdésem az, hogy ez a gép szintén csak 3gb használ 4gb bővités esetén? A t60-on linuxot használok, de ezen windows 7-t, grafikai munkákra, ezért itt sokkal fontosabb lenne a bővités.Jelenleg 2gb van benne.
-
jochen
csendes tag
Szeretném Tőled megkérdezni, hogy mivel nekem is témába vág: t60-ban szeretnék memóriát bőviteni.Mivel ha jól hallom, csak 3 gigát használ, hiába tesz bele az ember 2+2t, tehát ha ha 3giga megy bele, akkor nem megy dualban.Mi a jobb:még 1giga, és akkor dual, vagy plusz 2giga, de akkor nem dual? Köszönöm.
-
jochen
csendes tag
Hello.Szeretnék érdeklődni, hogy x 40-esbe milyen tipusu memória kell,ddr2 vagy régebbi? és ha ssd-re váltok, milyet ajánlotok? Ugyanez a két kérdés vonatkozna x31-esre is.Előre is kösz!
-
jochen
csendes tag
Sziasztok.egy x 31-es gépben szeretnék memóriát bőviteni. azt mondták, 2gb a max. nekem elég 1gb, milyet kell vennem? ddr1, azt tudom, de mi az, hogy so-dimm? és melyik a legjobb, kingston, kingmax, ? előre is kösz.
-
jochen
csendes tag
nem, a vinyó hőmérséklet ennyi. a sentinel irta ki, azt is , hogy a sok hibás szektor miatt két hónapja van hátra. de mégegyszer: hogy tudom beállitani, hogy hamarabb és alacsonyabb hőmérséklettől hűtsön?
-
jochen
csendes tag
Segitségre volna szükségem, x31-esem van,a ventillátor csak a végső stádiumban indul el, hogyan tudnám beszabályozni? powert managerrel? vagy atp fan control? csak ez utóbbi nekem bonyolult, nem tudok angolul. 50 celsiusnál kapcsol be, és utána sem megy lejjebb. egy vinyóm már elájult, szerintem ettől.
-
jochen
csendes tag
Na mégegyszer... szóval hogyan lehet lötyögő kijelzőt feszesebbé tenni, t 60-nom van.a billentyűzet felőli zsanér függesztés feszes, csak maga a kijelző laza.
-
jochen
csendes tag
Sziasztok! T 60-am van, a kijelző kissé ájultan, kb,1centis holtjátékot produkál.Nem a billentyűzeten arögzités, hanem a kijelző becsatlakozás.meg lehet-e fesziteni valahogy, vagy szerviz? esetleg csere?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Horgász topik
- Milyen program, ami...?
- Ukrajnai háború
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- OpenMediaVault
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest