-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
Valakinek van esetleg egy t420 billentyűzete, esetleg gombjai? Jó lenne egy backspace és egy ultranav középső gomb
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Tikakukac #114072 üzenetére
Nekem nem szoktak ilyen jellegű problémáim lenni, de nem is vagyok hardcore felhasználó. Munkából eredően használod a gépedet, vagy power User vagy, esetleg csak átlag feletti igénybevételnek teszed ki őket?
Ha vannak tanácsaid gépvásárláshoz, szívesen olvasom őket.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz barnam_ #114067 üzenetére
Jó, akkor ez a része mégsem olyan elméleti a kérdésemnek. Tehát nincs procival mókolás, meg semmi, mindegyik gépben csak az lehet, amit bele terveztek. És ezek közül a gyakorlati konstellációk közül kell összepárosítani azokat, amik a lehető legközelebb állnak egymáshoz teljesítményben. Tehát ne egy integrált gpu-s t14-et versenyeztessünk egy rtx-es p15-tel.
Ha tényleg van p1-ből 15W és 45W proci is, tehát pont a kettő között van, akkor bármelyiket lehet választani.
Na de mindegy is, mert a sapiens i7 procit is túl lehet terhelniTikakukac: Mire dugsz rá gépet ötvenszer? Mi fogja vinni az ötvenszer rádugott cuccokat?
Mit dugsz mire?
Remélem ez nem valami obszcén utalás volt[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz barnam_ #114063 üzenetére
Nem úgy gondoltam, hogy pontosan ugyanaz legyen belepakolva minden gépbe, hanem értelemszerűen úgy, hogy azok közül válogatva, amivel gyárilag szerelik őket. És azért írtam, hogy egymáshoz legközelebb eső felszereltséggel, hogy ne az legyen már, hogy egyikbe fullos vasat teszünk, másikba minimumot
És köszi szépen a véleményed!
-
Pszihonaranc
senior tag
Elméleti kérdés : Ha ti választhatnátok magatoknak t490, t14, p1 és p15 közül, melyiket választanátok és miért?
Mondjuk azt, hogy újkori áron, vagy újkorival egyenesen arányosan csökkent áron - mindegy nominálisan mennyiért-
Ugyanolyan állapotban
Ugyanannyi garanciával
Azonos rammal, ssdvel, kijelzővel, és az elérhető opciók közül az egymáshoz teljesítményben legközelebb eső cpu, gpu felszereltséggelBocs a cifra kérdésért, aki szeret elmélkedni annak köszi a válaszát
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Tikakukac #114047 üzenetére
Köszi!
vicze1 : a bemutatás évére gondoltam, de ha a konkrét példányt is le lehet csekkolni valahol, az szuper! Bár.. Serial alapján a Lenovo honlapjáról azt meg lehet oldani, ha jól tudom.
Nekem most az lenne a lényeg, hogy egyszerűen, gyorsan meg tudjam állapítani, hogy melyik modell melyik évben volt aktuális, vagy lehet úgy is mondani, hogy melyik évhez mely modellek tartoznak[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
Van olyan hely ahol meg lehet nézni, hogy melyik thinkpad modellt melyik évben gyártották?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Taoharcos #85339 üzenetére
Sikerült a leírás alapján, köszi szépen!
(#85341) Chaser: Akkor majd ha eltévedtem, mindig az acces segítségével fogom behatárolni az égtájakat
Ha ennyire értelmetlen dolog, akkor el is tüntetem a tálcámról...de komolyan, szerintem még soha nem használtam[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Valaki megmondaná, hogy mire jó az acces connections, vagy megtanítana használni?
Van egy olyan problémám, hogy nem tudok olyan wifikre kapcsolódni, ahol felhasználó+jelszó kombinációval kell belépni. (pl.: upc wifree)
Konkrét példa: otthoni wifire (ahol csak egy jelszót kér) bárkinél vagyok, fel tudok menni.
Viszont a upc wifree és társaira ( hiába tudom helyesen a felhasználónevet és a jelszót) sosem tudok kapcsolódni.Köszi !
-
Pszihonaranc
senior tag
(#84970) stp1dh
(#84971) ChaserKöszi srácok!
Majdnem benéztem ezzel a 9,5 mm-rel.
Az akksit meg akkor beállítom olyan 80-89 tartományba, biztos ami biztos.Nagy kópék akadnak az ebayen, de az addig nem zavar engem, amíg nem abban merül ki a kópésága, hogy engem lehúz
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Megint lenne egy ultrabayes HDD-s kérdésem.
Szerintetek ez jó kombináció T420s-hez?
HDD plusz Ultrabay.
Illetve mi a különbség a kettő között? 1. 2.Másik kérdés: Aki szokta kímélgetni az akkumulátort azzal, hogy beállítja, hogy csak x és y % között töltsön, attól kérdezem: Mennyi az x és mennyi az y érték? Illetve ezt hol és hogyan lehet beállítani?
A válaszokat köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Gondolkozom a DVD olvasó helyére egy HDD beszerzésén. (500 v. 750 v.1000gb méretben). Tudtok segíteni a (z ár-érték arányban) legkedvezőbb konstrukció kiválasztásában?
Köszi!
-
Pszihonaranc
senior tag
(#84696) metal01
(#84697) stp1dhKöszi! Frissítések folyamatosan jönnek, bios frissítést meg hagyom.
-
Pszihonaranc
senior tag
Köszi metál és tim!
A manuális system update sikeres. A .net dolgot azt hol tudom frissíteni?És mi az oka, hogy most ilyen lassú, sokat kell várni windows frissítésre? Várjak várjak, és egyszercsak működni fog az mondjátok?
Illetve lenovo system updateben feljött egy olyan is, hogy bios update. Arra nem merek rányomni. Ti tudjátok mit csinál?
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
Újrahúztam a gépet a recovery lemezekkel. Minden szép tiszta, friss és ropogós, viszont sem a lenovo system update, sem a windows update nem ad frissítéseket.
A lenovo csupán azt írja ki, hogy minden a legfrissebb (ami tudom, hogy nem igaz, mert több éves a recovery.)
A windows meg csak órákig keresi a frissítéseket, de nem talál semmit. (Be se fejezi a keresést, pörög órákig, mintha beakadt volna.)
Tudtok segíteni? Vagy máshova kéne mennem a problémámmal?Köszi
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Pszihonaranc #83187 üzenetére
Na heló srácok. Feltettem a T420 billentyűzetet apróra. Lehet csipegetni akinek kell
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
Arról hogyan tudok meggyőződni, hogy a probléma a billentyűzettel van, és nem az alaplapon lévő csatlakozóval?
Amikor csatlakoztatom tuti, hogy érzi, mert a trackpoint az működik, és a bekapcsoló gomb is zölden világít. -
Pszihonaranc
senior tag
-
Pszihonaranc
senior tag
A billentyűzet hátoldalán az átlátszó fólia réteg mi célt szolgál? Kizárólag a vízállóságot?
Mert nekem pont az alu tálca és a fólia réteg közé folyt be a víz, és feltehetőleg ezért nem működik.
Van valami tipp, hogy hogy szedjen ki onnan a vizet?
Vagy végső esetben csak simán hántsam le róla a fóliát? -
Pszihonaranc
senior tag
válasz Pszihonaranc #83104 üzenetére
Fejlemény: Adtam neki ma még egy esélyt, bekapcsoltam a gépet. Szépen bekapcsolt, megvan minden adatom. Most mentegetem át őket külső hddre.
Viszont a billentyűzet az bekrepáltbekrepált. Nem reagál semmire, a világító billentyűk közül (cspslk, mute, mikrofon, hang fel - le, bekapcs gomb) egyedül csak a bekapcs világít.
Touchpad, ujjlenyomat, működik. Trackpoint nem.
A billentyűzet folyamatosan pittyogó hangot ad ki (olyat, mint amikor egyszerre 3 vagy több gomb van lenyomva).
Menthető még a klaviatúra , vagy újat kell venni? -
Pszihonaranc
senior tag
válasz donjohnson #83120 üzenetére
Nem reagál, hiába nyomon hosszan, vagy egy percig kb.
Vegyem ki az akksit? -
Pszihonaranc
senior tag
válasz FoxiestFox #83116 üzenetére
És az idei Ghandi díjat kapja..... -.-
-
Pszihonaranc
senior tag
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Bluesummers #83106 üzenetére
Mióta írtam ide nem nyúltam hozzá a géphez, de ahogy látom most be van fagyva a thinkvantage rescue and recovery. A kurzor ugyan mozog ha mozgatom, de nem reagál, mindegy mire kattintok.
Most akkor kapcsoljam ki a gépet, vegyem ki az ssdt, és valahogy mentsem le róla az adatokat? (Ezt hogy tudom megtenni, mi kell hozzá? Csak egy másik laptop van a közelben meg egy külső hdd illetve usb kábelek. -
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
SOS!
Thinkpad T420s - windows 7
Történt egy olyan, hogy ráborult a billentyűzetre kb fél dl víz, és kiderült, hogy a folyadék álló billentyűzet mégsem az.
A gép leállt.
Áramtalanítottam, akkumlátort ki, kivettem a ramokat és a billentyűzetet. Bizony befolyt a víz a gépbe. Kitöröltem papír törlővel, majd hagytam száradni kb 18 órát. Átnéztem, megszáradt, összeraktam, bedugtam a töltőre és bekapcsoltbekapcsolt.
A továbbiakban "Thinkvantage rescue and recovery" fogad.
A további lépésekben kérhetném a segítségeteket?
Valami meghibásodott? Mindennek búcsút inthetek az ssdről?Köszönöm előre is mindenki segítségét
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Az ODD helyére bedugható másodlagos akksiknak mennyi az átlagos élettartamuk? Az enyém nemrégiben töltötte a 150. ciklusát, és szomorúan vettem észre, hogy kb. halott.
Az esetek 99%-ban töltőről használom, nemrégiben levettem, és azonnal nullára esett. Visszadugás után jó lassan "feltölt", de aztán megint, mint ha mi sem történt volna nulla, mihelyst kihúzom töltőről.Ideje nyugdíjba vonulni, vagy esetleg meghibásodás lehet az oka?
-
Pszihonaranc
senior tag
-
Pszihonaranc
senior tag
Most például megszűnt ez a jelenség, pedig gyakorlatilag nem változott semmi azóta. Ugyan azon a helyen van, ugyanabba a hálózatba bedugva.
Mi tévő legyek? Hogyan tudnám orvosolni a problémát? -
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Az normális, hogy ráz a gép alja a jobb, és bal felső sarokban, a dokkoló csatlakozójánál, valamint az ujjlenyomat olvasónál ?!
T420sKösz!
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Pszihonaranc #68822 üzenetére
Ugyanezt a kérdést szeretném feltenni a password managerrel kapcsolatban. Tehát mennyire megbízható ott tárolni minden jelszót.
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
A fingerprint reader program által elmentett ujjlenyomatok mennyire vannak biztonságban a gépen?
Most nem az a kérdés, hogy mennyire biztonságos az ujjlenyomatot használni az egyéb adatok/ rendszer titkosítására, hanem, hogy maguk a beolvasott ujjlenyomatok kihalászhatóak-e valami vírus vagy rosszindulatú szoftver által a gépről.Köszi
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
C meghajtóm komplett -egy az egyben- másolására, backupolására milyen módszert ajánlotok? Töltsem le a lenovo féle rescue and recovery-t, vagy jó a beépített windowsos backup rendszer, esetleg van egyéb közkedvelt program hozzá?
Tehát a lényeg az lenne, hogy ne csak egy recovery-t csináljak, de minden egyes byte-ot leklónozzak a C meghajtóról egy külső merevlemezre.Köszi!
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz westlake #67512 üzenetére
De mindezt a te közrejátszásoddal?
Amúgy nem budapesti vagyok, úgyhogy necces lenne bevinni. Ingyen nézik meg legalább, vagy jósokezer forint/ megkezdett óra + áfa + rezsi + kaució + anyámkínja?Amúgy pont tőlük jött ki egy mester még a gari lejárta előtt, ő cserélte ki az egész keretet.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz soldi3r #67489 üzenetére
Nincs itt semmi tennivaló a biosban. Egyik napról a másikra (tegnapról mára) elromlott.
Westlake: A garancia nem rég járt le... Volt is nálam szervizes, kicserélte a "palmrestet" vagy "keyboard bezelt" vagy nem tudom mi a hivatalos megnevezése. Nem lehet, hogy annak a cserének köze van ehhez a meghibásodáshoz? Mert nem romlott el teljesen, csak ki be kapcsolgat pl. nyomás hatására. Mintha az érintkezéssel lenne gebasz.
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
Valaki légyszíves erre?
Köszi -
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Hülyéskedik a kis wireless kapcsoló pöcök, és folyamatosan ki-be kapcsolgat. Pl.: ha felemelem, arrébb teszem, vagy akár csak ráteszem a tenyerem a pöcök környékére.
Tudtok segíteni, hogy mi tévő legyek?
T420sKöszi!
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Pszihonaranc #66669 üzenetére
Na... váratlan fejlemények.
Beleturkáltam a bioszba és ott a secutiry-nél és az i/o-nál is letiltottam egyaránt az ujjlenyomat-olvasót, toltam egy újraindítást, aztán megint biosz, majd engedélyeztem.
Örömmel jelentem, hogy a gép látja, ott van az eszközkezelőben, ergo működik. Viszont a LED még mindég nem világít kikapcsolt állapotban. Ebbe már nem halok bele, de nem tudjátok mi lehet az oka? (szoftveresen engedélyezve van a led világítás) -
Pszihonaranc
senior tag
válasz Schuby #66644 üzenetére
Ezen a linken annyiszor próbáltam már keresni hogy az hihetetlen... nekem nem működik ez a gané oldal.
Hiába kattintok bármire nem csinál semmit. Ha meg manuálisan próbálom kiválogatni, akkor meg az oprendszer kiválasztásánál akadok meg, és onnan nem enged tovább.
Human interface alatt sincs. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz Pszihonaranc #66638 üzenetére
Leszedtem egy TinkVantage Fingerprint Software nevű programot, és az sem látja...
Tikakukac Értem amit írsz, csakhogy a szervizes házhoz jött, és nem műhelyben dolgozott. Éppen ezért nem kellett semmit dupla munkalapozni, és a kijelzőt is kb 40 másodpercbe tellett korrigálni. Így ezzel semmi kellemetlenséget nem okozott.
Kellemetlenséget okoz viszont a nem működő ujjlenyomat-olvasó, amiről a szerelő ugyebár nem tehet. Kibontatlan dobozokban hozta az alkatrészeket, saját kezemmel bontottam ki.[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
jajj nem ide[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Tikakukac #66636 üzenetére
Visszaragasztgatta azokat amik előtte le voltak ragasztva a kis fekete csíkokkal.
Úgy látom, hogy te értesz a dologhoz. Te ki tudnád szűrni, hogy a probléma abból adódik, hogy gyárilag rossz, vagy csak rosszul lett beszerelve?Chaser Akkor gondolom hétfőn mehet is a telefon... Szerinted fognak tudni kezdeni valamit, vagy le vagyok szarva garancia nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Chaser #66634 üzenetére
Feltételezem csatlakoztatva van, mert a tapipad működik, és hang is jön a gépből. Az eszközkezelőben ennyi látszik.
DOA= Day of Armageddon?
A drájvert mindjárt letöltöm és megpróbálom telepíteni.
Hogy fogják kicserélni, ha lejárt már a garanciám?
Beszerelés után bekapcsoltuk, figyeltem ezer dologra, de erre az apró pici zöld fényre nem. Kezdjük ott, hogy alapból úgy indítottunk, hogy a kijelző sem ment az első próbára De ez csak egy kis baki lehetett, mert szétszedte a mester kicsit jobban odanyomkodta a csatlakozót is ment. Na de érted a lényegét... már ez kizökkentett, biztos szándékos elterelő hadművelet volt -
Pszihonaranc
senior tag
válasz Schuby #66632 üzenetére
Akkor most már tudom értelmezni chaser első sorát. Arra az a válaszom, hogy itt is egyben van az ujjlenyomat- olvasó, a touchpad és a hozzá tartozó 2 gomb és a hangszórók. Igyekeztem figyelni, de nem emlékszem, hogy az olvasó részt külön csatlakoztatta volna az alaplaphoz.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Chaser #66630 üzenetére
Nem tudom mi az az FPR, de még mielőtt beszerelve volna a szakember, direkt megkérdeztem, hogy rendben van-e az ujjlenyomat-olvasó. Ő rendben találta (még beszerelés előtt).
Eszközkezelőben nem látom, remélem nem csak figyelmetlenségből. És ha esetleg gyári defektes akkor mi az isten fiát kezdjek vele? Ugyanis addig húzta a szerviz, amíg le nem járt a garanciám...Szerk: Elfelejtettem mondani, t420s modellről van szó, ha ez számít.
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
Na végre rendeződött a dolgom a smart szervizzel. Rettentő sokat csúszott, de minden jó ha a vége jó.
Kijött a munkatársuk és helyben kicserélte a ventit és a csuklótámasz panelt (meg mindent ami hozzá tartozik) Ami az ő munkáját illeti: dicséretes. 10/10!
Érti a dolgát, rendes, türelmes,bárcsak mindenhol ilyen emberek dolgoznának. Egy szóval kellemesen csalódtam a smartserviceben.Egy kérdésem lenne a kicserélt csuklótámasszal kapcsolatban. Ugye azon van az ujjlenyomat-olvasó, ami a csere óta nem világít (se zöld színnel se sárgával). Miért van ez, illetve hogy tudom kipróbálni, hogy működik-e?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Gondwana #66310 üzenetére
Azt elhiszem, hogy meg kell érkeznie az alkatrésznek Kínából, de azt már nem értem, hogy az ottani ügyfélszolgálat vagy miaszösz miért hetes csúszásokkal válaszol a levelekre, illetve ha egyszer már mondtak nekem konkrét napot, hogy mikor fognak hívni, (ami már természetesen elmúlt) akkor meg miért nem csörgött még egyszer sem a telefonom...
(#66316) Chaser: Olyan sokáig mit tudnak vele csinálni? El sem tudom képzelni
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
A kedves tisztelt smartservice meddig szokott ülni egy szerviz ügyön?
Mert már nagyon kezdem megunni, hogy egy hónap eltelt, és sehol semmi. Közben a garanciám is lejárt már.
Egyik szerviz hányingerebb, mint a másik.... -
Pszihonaranc
senior tag
Ha én még garancia előtt jeleztem email formában a szerviznek, hogy javítás kéne (és jött is rá viszontválasz) de az alkatrészek csak garancia lejárta után érkeznek meg, abból ugye nem lesz semmilyen kötekedés a szerviz részéről, és kijönnek és megcsinálják?
Most konkrétan a smartserviceről van szó ha ez számít bármit is. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz FoxiestFox #65614 üzenetére
Tuti?? Ez a szivacs fogkrém elég durvának tűnik. A t420s-nek eléggé lágy / selymes felülete van. Valamiért olyan érzésem van, hogy azzal csak többet ártanék neki
(#65613) Chaser: Milyen takarítószerre gondolsz? Gondolom nem hipóra, domesztoszra meg dörzsire
Ablaktisztító vagy valami alkoholos löttyenet+ vatta?[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
Van valami trükk az apróbb karcok eltávolítására a fedélről?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz CharlieDrop #64514 üzenetére
Igen, de mikor?
-
Pszihonaranc
senior tag
Mondjuk az ezen az oldalon olvasott kommentárok eléggé elbizonytalanítanak garanciás zsanéros ügyben
CTRL+F zsanér -
Pszihonaranc
senior tag
válasz buca84 #64508 üzenetére
Nekem ilyen van rajta egészen pontosan.
(#64507) Dhampir Vidéki alatt a nem budapestit érted ugye? Elég zavaros a szerviz kalandomnak ez a része is, ugyanis én a budapesti központtal vettem fel a kapcsolatot, de Debrecenből küldték a tagot, aki elszállította tőlem, de állítólag elkerült Budapestre, aztán vissza Debrecenbe.... fene sem tudja, hogy ebből mi az igaz.
(#64506) Tim82 igen Tim, valóban te is ajánlottad, és biztos vagyok benne, hogy nem akartál rosszat. De tényleg minden úgy történt ahogy leírtam. Valóban hajmeresztő, ahogy mondod (De legalább recovery CD-ket adtak ha már minden mást szétbarmoltak)
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz btudos #64467 üzenetére
Van még rá egy hónap gari, de nem tudom, milyen már.
Egyszer elvitettem már garanciába, hát nagyon nagyon megbántam. A kedves Delta Services kft. volt a szerencsés kiválasztott, aki az életemet kb. 5 évvel rövidíthette meg.Lassúak igénytelenek, selejt munkát végeztek, és még ráadásul pofátlan, arrogáns a hozzáállásuk.
Mikor a gépet beküldtem a zsanér problémával, és mert szerintem hangos a venti, jó sok idő elteltével visszaírták, hogy a ventilátornak semmi baja, a zsanéroknak meg pláne.... Tehát nem csináltak semmit, de cserébe jól összebaszták a fedelét (tele lett mikro karcokkal) és még ráadásul az oprendszert is elpusztították valahogy...kékhalálig indult a gép, aztán ott is maradt. Természetesen le kellett gyalulni minden adatomnak csüssz (legalább mentésem volt)És minderről semmilyen papírt, dokumentációt nem kaptam, hogy mit csináltak egyáltalán vele. A telefonos megkeresésemre meg..khm enyhén szólva undorító volt a hozzáállásuk.
Azért durva hogy ez lenne a ThinkPad support quality? Bocs de az acer különb.A fentieket összegezve: rettegek a szerviztől, mert a jelenlegi tapasztalataim alapján a szó szoros értelmében többet ártanak a gépnek mint segítenek rajta. Nem merem beadni, mert félek, hogy sok hét elteltével a beadottnál szarabb állapotban kapom vissza a Thinket. Röhej de ez van...
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz FoxiestFox #64465 üzenetére
Ez jó volt, köszi a tippet. Nem csalódtam a fórumban
Ha valakinek van szakszerűbb megközelítése a témához azt is nagyon szívesen fogadom -
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Nyöszörgő zsanér problémára tudtok valami pofás kis megoldást?
T420sKöszi.
-
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Érdemes, (illetve lehet-e egyáltalán Magyarországról) garanciát hosszabbítani a thinkpadeknél? Vagy fölösleges, mert úgysem lesz semmi bajuk, ha meg lesz azt meg meg lehet csinálni a garancia hosszabbításra szánt összegből? (T420s)
Köszi -
Pszihonaranc
senior tag
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Az egyik az, hogy lehet-e egyáltalán, illetve érdemes garanciát hosszabbítani a thinkpadeknél? Vagy fölösleges, mert úgysem lesz semmi bajuk, ha meg lesz azt meg meg lehet csinálni a garancia hosszabbításra szánt összegből?
A másik: a képen sárga körrel jelölt billentyű lenyomáskor relatív hangosan kattog, míg a jobboldali társa egyáltalán nem. Hogy lehetne megszüntetni ezt a jelenséget?
T420sElőre is köszi a kedves segítségeteket.
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz FoxiestFox #60148 üzenetére
Szervizben visza tudják tenni?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz FoxiestFox #60146 üzenetére
Igen, mi lesz?
Szerk.: de én szeretném vissza a recovery partíciót. Megoldható valahogy ?
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
Egy kedves ismerősöm törölte a gyári recovery partíciót -.- (úr isten ).. vissza lehet valahogy hozni?
Köszönöm szépen előre is a segítséget. -
Pszihonaranc
senior tag
válasz FoxiestFox #59743 üzenetére
Hagyom
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz Colonel993 #59736 üzenetére
Amatőr vagyok? Igen.
Buta vagyok? Nem.Természetesen kérdésem feltevése előtt tűvé tettem szoftveresen a gépet, hogy megtaláljam, de nem sikerült, és mivel ismerem az itteni fórum varázsát, ezért bátorkodtam megkérdezni a gyors, hatékony, és kedves válasz reményében.
Amit másoktól meg is kaptam.köszönömMost annyi, hogy véletlenül pont egy oldallal ezelőtt volt ugyanilyen kérdés, és én pont nem lapoztam vissza, az a véletlen műve.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest