-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Az r50-es újratelepítve, drivervadászaton túl vagyok, L S toolbox lefuttatva, és érdekes dolgot találtam.
Tudja a gép, hogy van USB portja, de a pendrive-ról nem másolja fel a drivert, hogy működjön... Nem az avast vagy a tűzfal a ludas...
ötlet?
a "nic1394"-re honnan szerezzek drivert? nem tudom az micsoda, de az eszközkezelő hiányolja...
A rendszer úgy gondolja, rendelkezik Wireless Lan 3B Mini PCI adapterrel, de ha újratelepíteném a drivert, akkor kékhalál van...
Anno a USB még a nyers frissítetlen XP-vel működött... ment rajta a Web n walk stick
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
littlerock
aktív tag
Nagyon köszönöm az ötleteket. Most még fel kell tegyem az összes SP-t megint, mivel újratelepítettem az op rendszert...
Magyarok vagyunk, nekünk mindenből a fele elég, az sem baj, ha kétszer annyiba kerül...
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja kínlódok egy r50-essel. Az USB-t nem tudtam életre bírni. A tálcán az óra mellett volt egy ikon ami más esetben az USB leválasztására szolgál, de itt az optikai meghajtót lehetett vele leválasztani... Ha leválasztottam, akkor a meghajtók közül el is tűnik a DVD rom... Az USB csatlakoztatásakor, a windows adott hangot, de a meghajtó nem látszott...
ezért újratelepítettem a Windowst, frissítettem a biost. Láss csodát ugyanaz a helyzet...
Van valakinek ötlete, hogy miért keveri össze a gép a két portot???
-
littlerock
aktív tag
válasz !Overdose! #27699 üzenetére
Üdv! megküzdöttem vele, már dolgozik a thinkvantage system... remélem megoldja a gondjaimat...
már beraktam az 512 -es memóriát is... egész fürge...
-
littlerock
aktív tag
-
littlerock
aktív tag
válasz !Overdose! #27651 üzenetére
letöltöttem, de nem tudom eltelepíteni.
A hibaüzenetben hiányol valami supported .NET framewor -dolgot
ötlet?
-
littlerock
aktív tag
válasz !Overdose! #27651 üzenetére
köszi, délután megnézem... Nem mellékesen 3500 huf-ért új 512-es Ramot kap a gép...
Anyós gépe, mit meg nem tesz (vesz) az ember a kegyeiért...
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
A minap kaptam kézhez egy R50-es (őskövület) masinát. Soha semmilyen frissítés nem volt rajta, aztán csodálkoztak, hogy a HDD-t kiszerelve, másik gépre kötve kb 30 vírus tobzódása vált láthatóvá.
Újratelepítés, és némi frissítési nehézség leküzdése után Már ntfs -re konvertálva sp3-as XP dolgozik rajta.
Most jön a probléma: Nem kezeli az USB-t...
Az eszközkezelőben már felismertettem vele a gyökér hubot, meg az USB portokat, a sárga kérdőjelek el is tűntek, de semmi.
Ami még érdekes, hogy van egy ikon a tálcán, amivel le szokás választani az USB - eszközöket, nos ez csak a DVD rom leválasztását ajánlja fel...valakinek van ötlete?
- a gyári támogatás drivereit letöltöttem, de van amelyik nem akar feltelepülni... Bios-t is frissítettem már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy ruhás topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest