-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz tothjozsi96 #78322 üzenetére
20 perc a csere, ha először csinálod, 30.
Hardware Maintenance Manual segít benne, minden TP-hez elérhető, guglizz rá.
Én a legolcsóbbat vettem kínából a W500-ba, talán már több mint egy éve, kb 1 centi holtjátéka van most (napi szinten jó sokat van nyitva-csukva). -
félisten
-
félisten
Mezei driverrel is mennek, nem kell feltenned a tervezésre optimalizált cuccot.
Nekem is Mobility Radeon driver van a FireGL helyett.
Újabb gépeknél amúgy amiatt panaszkodnak hogy az Optimus miatt van valamennyi lag a képmegjelenítésben, mert az integráltonj is átfut a kép, amit kiszámolt a dedikált, vagy valami ilyesmi. Nem merültem még bele, mert az én gépem primitív még ehhez. -
félisten
-
félisten
-
félisten
Mekkora felbontáson akarod a 100 fps-t? Amúgy a CS profitál a képernyő képfrissítési képességein túli sebességből? Source-nál egész pontosan 0 difit észleltem a statomban vsync on (60) és vsync off (100+) fps között, pedig a szorsz háklis minden ilyen hülyeségre állítólag.
-
félisten
-
félisten
válasz scream #78269 üzenetére
Haverom rendelt a gépébe (valami Asus) egy újabb fajta CrystalHD dekódert, persze gyorsan kiderítettem neki, hogy abban marhára nincs minipcie. Úgyhogy azt el fogom szedni tőle, amint megérkezett, és megnézem azzal mi van.
Ugye nekem volt előzőleg a régebbi típus, az hol működött, hol nem, elég bugos volt.
Mondjuk nem tudom, az támogatja-e a html5-öt. Túl szép lenne tőle fullhd tecsőt várni html5 alatt? -
félisten
-
félisten
Nálam elcsesződött a HTML5 lejátszás Operában.
720p szaggat, lagzik. W500-hoz hasonló gépek tulajait kérdezem, tapasztaltok ilyet? -
félisten
válasz Biluxzsolt #78258 üzenetére
Kinetikus energiát lehet.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Aethelstone #78085 üzenetére
Nem is ertem, miert kene merulnie a gepnek, ha halozaton van.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Francia91 #78061 üzenetére
Dehogy szűnik, ezen is fos már minden... lásd a küzdelmeim az Access Connections idétlenségével, az, hogy a Power Manager legújabb verzió hibát dob VGA-váltásnál, OSD feltűnik-eltűnik, ha a gép kikapcsolja a képernyőt némi tétlenség után, akkor utána nem tudok fényerőt állítani ,és csökkentett fényerőn ragad, amíg VGA-t nem váltok, ja, nem mindig jön vissza alvásból, az official BIOS frissítés olykor téglásítja a gépet, típustól függetlenül meg ilyenek... Lehet én is felcseszem azt a rohadt 10-et majd, ha minimálisan is gyorsabb, mint a 7, hiszen ingyen van, ha legál 7-esed van, szívni itt is szív már az ember egy ideje rendesen.
Mert pár éve legalább még szoftveresen jó volt, nem voltak ilyen ordas hibák.
Nem tudom ti hogy álltok ezzel, de nekem eléggé kezd a tököm tele lenni az egésszel.
Egy W520-ra vágyom még, aztán szerintem érzékeny búcsút veszek attól a fosvihartól, amivé a Lenovo aljasította a brandet.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Eddig szépen működött az Access Connections.
Betettem a dokkba a gépet, kikapcsolta a wifit, és átváltott lanra, ha kivettem belőle, visszakapcsolta a wifit.
Viszont elkövettem azt a hibát, hogy bekapcsoltam a wifit, miközben lanon voltam (inssider-ben nézelődtem), és azóta az istenért sem akarja kikapcsolni, mikor dokkba teszem.
Be van pipálva neki, aminek be kell, de már azt is megcsináltam, hogy pipa ki, reboot, pipa be, reboot, dokkból ki-be, stb, de nem akar megjönni az esze. Wtf? -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz tothjozsi96 #77931 üzenetére
Vagy a jack adta meg magat, vagy fejhallgaton felejtette magat (nekem nem Lenovos driverem van, s szandekosan kezzel valtok, ha szukseges), nezd meg a sound panelt.
-
félisten
-
félisten
válasz Razermazer #77926 üzenetére
Jol gondolod, egeszen pontosan meregdraga, de meg ezekert is eszetlen osszegeket akarnak, ha epp talalni belole.
-
félisten
válasz Razermazer #77921 üzenetére
Errol lebeszelnelek, a laptophoz kepest fos a gepelesi komfort, egyedul az Ultranav jo benne, es hogy van numpad.
Raadasul epp megdoglott, mielott eladtam volna, aztan pihent, most meg megy
Ujabb fajta Ultranav billek allitolag jobbak sokkal.
Ez egy suppedos igenytelen ize. -
félisten
-
félisten
Múltkor megállapítottam, hogy a T20-am LAN vezérlője nem is hibás, hanem nincs is benne, csak modemkártya.
Szerintetek hol lenne érdemes nézelődni, ha LAN-modem, vagy only LAN-kártyát akarok bele? Mini PCI.
Vagy esetleg a kapható mini PCI wifik mennének benne?
512 mega memót kap még a héten, nagyobb vinyót már kapott (a gyári vinyóján gyanós szektorok vannak, de bad sector nincs! ) esetleg még egy nem teljesen döglött akku kéne, szünetmentesnek kb, vajon lehet még olyan akkut kapni egy 15 éves géphez, amiben van egy kis kraft?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz Razermazer #77901 üzenetére
Albi tartozéka, és ja, ha kiporszívózom, tök újnak néznek ki.
-
félisten
-
félisten
Kijelzőn meglepődtem amúgy, igaz, hogy a feketét hírből sem ismeri így a W500-ban lévő LGP-hez képest, de meglepően egyenletes a fénye, és teljesen foltmentes.
A ház maga is jó állapotú, kivéve jobb lent a billentyűzet feljár, majd kezdek vele valamit.Egyelőre azt kéne eldönteni, milyen Linux menjen rá majd a WinXP mellé.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz tothjozsi96 #77877 üzenetére
Mit diktal a jozan esz?
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz CharlieDrop #77827 üzenetére
Kétlem, hogy folyamatosan lefoglalná magának azt a mennyiséget. Szerintem az elméleti max.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Kiiiiit érdekel, mennyi memóriát foglal a nyomi integrált? 3D alatt nem a memória miatt vérzik el, minden másra elég, ha a rendszer kezeli, én pl örülök neki, hogy nem öl le túl sokat a memóriából.. miért akarna valaki fölöslegesen csökkenteni a rendszer számára rendelkezésre álló memóriamennyiségen?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz psyho85 #77692 üzenetére
Ha rendesen és tartósan meghajtod emelt órajelen, beficcen az 80 fölé az alap vezérléssel.
Itt a TPFC konfigom, ha gondolod, tegyél vele egy próbát.
Smart1 alapvetően csendes üzemre van belőve, de CPU és GPU terhelés hatására felmegy 4.9k-s fordulatra.
Smart2 pedig fixálja a max fordulatot minden hőmérsékleten.
Így sosem kóstol a veszélyes/kellemetlen hőfokokba a vas.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Pete55555 #77581 üzenetére
Mit csapatsz rajta?
Nekem is volt T40-em. Ha a Radeon 7500 van benne, az passzív, azt vágod? Úgy értem, még hővezető trutyival sem kapcsolódik sehová, csak így van a chip, szabadon, mint a madár.
Ha jól emlékszem, lehet rá mókolni GPU hűtős bordát valamelyik későbbi sorozatból.
Nálam ezért fűtött az alja, az Ati chip környéke. Hozzáteszem, azóta is üzemel az új tulajnál, amennyire tudom. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz FoxiestFox #77486 üzenetére
Én ugyan Win7-en vagyok, de kipróbáltam most az IE-t HTML5 alatt.
Ha Radeon aktív, nem is enged 1080p-t választani, csak 720p-t, és szerintem az sem 60fps, bár nem tudom, mert a html5 lejátszó statisztikája elég fo.. hiányos. Ezen a videón próbáltam. 720p alatt 15-20% CPU-t kér.
Intellel ugyanez, csak ott mikrolagok is vannak.Opera alatt lehet választani mindent, Intellel kb 0.5fps a FullHD 60, 720p 60 tökéletes, Intellel sincs mikrolag, mint IE alatt. Radeonnal már legalább 10fps az FHD 60, a 720p60 természetesen hibátlan.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Nyilván van különbség, nálunk is van egy i5-ös pc a családban és érezhetően fürgébb, de azért nem találkozom semmiféle homokórával a Core2-n sem.. én hibám tuti.
A Youtube kezdőoldalnál éreztem leginkább a különbséget azok közül az oldalak közül, amiket rendszeresen használok. Illetve a Google Plus finomabban görget i5-ön.
Számításigényes munkára, ahol a gép a pénzéért dolgozik, nyilván nem alternatíva már egy jó ideje, de nálam nem az a feladata.Amúgy látom, mennyi szemét van a weboldalakba ágyazva manapság, miközben a legtöbb oldal maga még mindig elég gépbarát lenne. Itt egy példa, mi mindent fog meg a Ghostery:
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz donjohnson #77409 üzenetére
Hmm, így már meggondolandó néhány régebbi Preci is. Engem csak az tart vissza, hogy nincs bennük Intel grafika, csak dedikált, az meg folyton fűt. Szeretem, hogy a W500 csendes, és hideg.
-
félisten
-
félisten
válasz metal01 #77377 üzenetére
Nem tudom, le lehet-e. T61p-n volt gondom ezzel, ugyanazzal a vinyóval, ami most a caddyben van.
Megőrültem, beaktiváltam a Wint, és nem ment az update... mire rájöttem erre az összefüggésre..
Poén, hogy nincs szükség az Intel szarjára, de ha már felerőlteti magát, legalább frissítenék, vagy dobna be installkor egy figyelmeztetést, hogy WD vinyóval esetleg kiüti a Win alól az egyik alapfunkciót, de semmi ilyesmi.. -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Lehet kérdeztem már, de van valami tippetek arra, hogy kaphatnék a W500-ba FPR-es palmresthez szalagkábelt? Ebayen csak palmresttel együtt vannak, bontásból pedig nem találtam itthon eladót.
Ebayen volt touch elektronikával együtt, de bitch,please - áron, annyit meg nem adok ki rá, úgyis a pöcköt használom, de zavar, ha nem műkszik valami. :\ -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest