-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thgergo
tag
T420/X220/T520 stb és a dokkoló működéséről kérdeznék, belefutott-e valaki ebbe a problémába:
ThinkPad Mini Dock Series 3 (433710U)
Különösképp a hot-docking opció és a dokkolón levő USB portok működéséről.
A hiba annyi, hogy a dokkolóról való levétel, és visszatétel után az USB portok nem működnek, vagy csak részlegesen.
- Win10 esetében, fel se ismeri a oda dubott dolgokat.
- Ubuntu linux esetében működik, de minden második billentyűleütés kihagy, és minden második egérkattintást is kihagyja.Elsőre gondoltam biztos valami USB auto suspend funkció, de powertop-al ellenőrizve, a dokkolón levő portok is ugyanúgy működiknek. Ha jól gondolom csak egy sima port replikátor ez, miatt BIOS problémára gyanakodtam, mivel powertoppal kikapcsolva az autosuspendet, stb sem éleszthetőek fel. Igazából csak azért zavar, mert altatás után "elfelejti" a mountolásokat, megnyitott nem lokális SSH terminálokat.
Suspend és felélesztés után a dolog megoldódik.
Ma gondoltam egy BIOS update megoldja ezt, de nem. 1.15? factory-->1.46Van valakinek erre ötlete, tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Politika
- Sorozatok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- UHD filmek lejátszása
- Digitális Állampolgárság Program
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest