-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Elvileg néhány nap és csatlakozom a TP klubhoz egy t530 assal Milyen teszt programokkal érdemes egy kicsit megnyaggatni? kíváncsi vagyok, mennyire melegszik, hangos, mit tud stb,...de még az sem kizárt, h nem írok egy kis tesztet róla, főleg ha érdekes lehet másoknak is és segít valaki a progikkal
-
audi100td
nagyúr
Lehet hülyeséget mondok, de hivatalos szervizben úgy rémlik 30k körül van az óradíj, minden esetre drága.
Akitől vettem a Dell D400-asom, állítólag szervizeléssel is foglalkozik, fénycsőcserét is vállal, 5k-t mondott, de nem tudom mennyire megbízható, ha érdekel priviben átküldöm az elérhetőségét.
-
törölt tag
hát, ahogy elnézem nem csak az a szervíz tudta így:
China
Customers requiring International Warranty Service in China may be asked to provide one of the following in order to obtain IWS warranty repair service; proof of company identification (company letter, email, business card, company badge with photo ID), proof of purchase (purchase receipt, official order, delivery note, sales memo, or invoice), and/or proof of travel (passport with valid Visa to or from country where product was purchased, or other travel documents).
[link]ez azért elég szar így. jóformán ez az egyetlen ország, ami érint, szívesen feladnám mondjuk az egész amerikai kontinenst érte, ha itt simán lenne garanciám
-
MODERÁTOR
Heló!
Érdemes a DVD írót kicserélni a 3 cellás akkura? Marhára felesleges nekem a DVD írás, ha meg kell van (pontosabban maradt) egy usb -s.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
törölt tag
válasz audi100td #33682 üzenetére
hát, nem tudom, nekem is furcsa nagyon. a type számomnak csak az első 4 karakterét engedi beírni abba a cellába, de az alapján benne van Kína is, meg gyakorlatilag majdnem minden más ország is.
lehet, egyébként, hogy csak valami idióta manager kitalált egy ilyen szabályt valami alsóbb szinten, és ebben az irodában pont az ő szava számít. a napokban volt ilyen tapasztalat, hogy a reptéri személyzetnek, akik a check-in kapunál intézik az ember csomagját, kiadtak egy nyomtatványt, hogy a magyarországi tartózkodást engedélyező papírokkal rendelkezők esetében ha a Magyarországon kívül eltöltött idő meghaladja a fél évet, akkor nem engedhetik őket a repülőre, mert a magyar vámszabályok szerint nem léphet be az országba, és ilyenkor a légitársaságot büntetetik azért, hogy engedte repülni. ezzel az ürüggyel nem akartak felengedni olyan utast a gépre, akinek nem vízuma, vagy tartózkodási engedélye, hanem hosszútávú letelepedési engedélye volt az útlevelében, amihez persze nem volt joguk, csak nem sikerült jól értelmezni a szabályt.
mondjuk szerencsére most végül nem kellett semmit csinálni a géppel, de azért lehet, hogy érdemes lenne utána járjak a dolognak, holnap felhívom majd a központi számot, hátha ott okosabbak ülnek. -
audi100td
nagyúr
válasz #16820480 #33681 üzenetére
Hm, érdekes ez a garis dolog, úgy tűnik a világ különböző pontjain eléggé változó a a lenovo szervizek hozzáállása/működése.
Francia lokalizációjú gépet javítottak nekem Ausztriában és Magyarországon is, a másik gépem Angliai volt, javításra nem szorult, de itthon sercive tag alapján szolgáltattak hozzá ingyen recovery DVD-t. Nem volt egyikhez sem számla és nem is kérték.
Azért is nevetséges a dolog, mert ha pl. valaki üzleti úton van külföldön és ott meghibásodik a gépe, alap dolog lenne, hogy gyorsan, szó nélkül szervizeljék neki. A legtöbben nem hiszem, hogy folyton a gép mellett hordozzák a számlát.
Egyébként ha géped type számát beírod az IWS-be szerepel benne az adott ország? Ha igen, akkor érvényesnek kell lennie a világ garinak, lehet csak le akartak koptatni.
-
törölt tag
hát, természetesen amikor elvittem a szervízbe, rögtön elsőre bekapcsolt a drága, aztán utána még 5 perc próbálgatás alatt minden egyes alkalommal hibátlanul működött, szóval valószínűleg tényleg valami statikus áram lehetett, de kellett neki egy éjszaka, hogy elmúljon.
amin viszont kicsit meglepődtem, és nem kellemesen, hogy a világgarancia nem érvényes automatikusan, hanem az eredeti számla és a gép papírjainak másolatával együtt el kell(ene) küldeni a pekingi központba, és ott kérvényezni a világgarancia érvényesítését. ez díjmentes eljárás, viszont részemről hatalmas szopás, mert a gép ilyen "0 perces, bontatlan", egy hardveraprós eladótól vettem, eredetileg norvég lokalizációjú. persze akkor nagyon megérte árban, csak így a világgari nem megy vele
nem is értem amúgy, ezelőtt Latitude-om volt, annál automatikusan érvényes volt a világgari, nem kellett számlával szenvedni. -
Gondwana
addikt
Vörösödés = fénycsőöregedés. Csere-cső (amikor épp beszerezhető) kb. 10-30EUR között, viszont a munka-része a macerásabb: nem elég kiszerelni a panelt, szét is kell bontani, majd a régi fénycsőről lehúzni a gumikarika távtartókat, és visszaforrasztásnál nemelxseszni a drótok egymáshoz képesti szögét, mert külömben törik az üveg (akár összerakás után is elpattanhat ilyenkor a fénycső), ha idáig eljutottál összerakni már gyerekjáték. Anno T42-ben cseréltem, de most lusta vagyok visszakeresni a leírását itt, a topikban.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Tikakukac
titán
válasz soldi3r #33676 üzenetére
Elhiheted, robogó romokban és 2 nap alatt 3 laptop lett procihűtőig lebontva, kimosva/takarítva. Ráadásul a Pavilionomból egy csavart kihagytam. Örülök is neki
Amúgy szétszedésnél tényleg nem tudok biztosabbat, 5 perc alatt megvan, nem nagy munkaA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
amargo
addikt
Sziasztok!
Adott egy T43-as gép win7 fut rajta. Bekapcsoláskor még jó a pöckegér és a gombok, de használat közben elfárad és csak az újraindítástól lesz életképes ismételten.
Valaki találkozott már hasonló problémával?
Köszönettel“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
soldi3r
veterán
válasz mitulabattyi #33670 üzenetére
köszi! gondolom, ha led nincs, akkor kábel sincs
E30 (oo=[][]=oo)
-
Tikakukac
titán
válasz Chaser #33667 üzenetére
Hát nekem 2 villamosnyira voltm cirka 40 perc az egész, szóval nekem bejött
audi100td: Igen, ezt vizsgáltam is kicsit mérnökibb szemmel, hogy ott a csavar behajtási helye, ami főleg teherviselő elem, és mellette meg a pattintós rész. Ami nagyon vékony. Én azon csodálkozom, hogy a másik oldal még bírta. De így tuti, belül megfogta frankón, kintre is kentem finoman a résbe, letöröltem és tényleg tök okés, egyben van. Más problémát nem találtam a munkálatok alatt
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
Tikakukac
titán
válasz Chaser #33661 üzenetére
Ha a burkolat alján lenne akkor gyankodnék, de ezt szerintem egy saroknál, mondjuk asztalnál kapta el valami és azért tört ott ki a pici rés. Palmrest nekem is egy pici helyen repedt volt, pont nem érdekes.
soldi3r: Fekete és piros talán, egyik jobb oldalt jön végig a kijelzőtől, másik meg belül a többi katranccal. Helyük meg valahol a kártyaolvasó alatt, a wifi és az I/O kari tőszomszédságában.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Gondwana
addikt
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
még mindig nem megy a fejhallgató hangkezelése a gombokkal. Ötlete valakinek?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
soldi3r
veterán
honnan tudom, hogy van e 3g előkészítve? ha nincs, attól még beépíthető?
E30 (oo=[][]=oo)
-
Gondwana
addikt
válasz franc0 #33658 üzenetére
Mer ugye a magyar úgy gondolkodik, hogy csomagba addmár olcsóbban haver, lehetőleg ingyen. Csakhogy sok idő van az összeszedésben, az idő meg pénz.
Pont ezért patkolgatom én is a T60-at, már kb. annyiba van, mint a Burj Al Arab. Majd a fiam megörökli, maximum nem értékeli (a ZX Spectrum+-szal együtt).
Tényleg, ha valaki lát jóárasított 15" QXGA panelt (vállalható szállítással), küldjön már egy linket!... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Chaser
legenda
válasz franc0 #33658 üzenetére
Pm
Tikakukac: Nem tudom, nincs nagy bizodalmam olyan géphez amin törés van. Főleg így hogy lap+cpu fix. T61p-vel 1x megszívtam, nem akarom többször.
szerk: mustang28: Powermanager driverét is frissítsd.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz Chaser #33657 üzenetére
Mai napig volt garis, nem tudom megcsináltatta-e. Én kifújtam az enyémet WD-vel, eddig sem morgott,most meg még úgy sem, meg alig indul be úgy is. Szintén tőle vettem. Kicsit megreparáltam a palmrest szélét 2 komponenses ragaccsal, meg kimostam az egészet és így pöpec. Jah, meg átcseréltem az z-y kombót. Amíg nincs pénzem az upgrade cuccokra, addig mehet a menet.
Hűtő ha elkezd hangoskodni, annak a házhoz nem hiszem, hogy sok köze lenne, csapágy az ami kikopott. Azt megcsinálták volna. Egyébként sokat van külföldön, nem tudom miért nem vitte el eddig.
[ Szerkesztve ]
-
franc0
őstag
válasz soldi3r #33655 üzenetére
Magát a gépet odaadnám ennyiért, de van egy rakat plusz tartozék, amit anyagilag sosem látnék viszont: +1 akku (6c és 9c), +1 töltő (65W és 90W), WWAN card, tartalék HDD cover és CPU hűtő, SSD.
Mer ugye a magyar úgy gondolkodik, hogy csomagba addmár olcsóbban haver, lehetőleg ingyen. Csakhogy sok idő van az összeszedésben, az idő meg pénz.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Chaser
legenda
válasz audi100td #33653 üzenetére
Akkor csak egybeesés volt
franc0: Piaci áron gondoltam, láttam itt már jóval piaci alatt is, nem sürgős a dolog. Lehet az lesz a vége szépen levadászok valahonnan egy jó árban levőt, aztán ha tetszik mehet az affs upgrade. Ha meg nem tetszik tovább adom Most 92k-ért van fenn egy 8 hó garis, jó akkuval, angol billel, 3G modem nélkül. Ez már úgy emészthető kategória lenne ha az állapota is újszerű.
Tikakukac: Láttam a hirdetést, de törések vannak rajta ha jól rémlik és a ventije is defektes. De garos. Csak mondjuk ha garos mért nem cserélteti ki a ventit? Lehet a törött kaszni miatt szervizből el is hajtanának?
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Chaser #33644 üzenetére
Tegnap szedtem szét atomjaira, és úgy be van forrasztva az enyém (is), hogy ihaj, ezt biza nem fogod cserélni, csak komplett alaplappal.
x200s akad felvono kollegánál talán, érdemes megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
mustang28
tag
válasz mitulabattyi #33651 üzenetére
Ok! Mindjárt kipróbálom!
-
Magnum_
nagyúr
srácok!
akad közöttünk valaki Budapesten, aki X41-ben vállalja fénycső cseréjét?
I humbly and respectfully decline™
-
mustang28
tag
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem! Vettem egy t500-at. Win7 van rajta! Működnek az akció gombok, csak a monitor fényerejét nem veszi le sehogy! Felugrik a kis miniablak ami a hangerőnél, de nem csökken a fényerő. A Power Manager-ben se tudom levenni a fényerőt. Milyik drivert kellene frissítenem, vagy mi lehet a gondja? Aki járt már így kérem segítsetek! Köszönöm előre is!
-
Chaser
legenda
válasz audi100td #33646 üzenetére
Ezt jó tudni Abba a hitben voltam ezek szerint tévesen hogy SL v SP jelzéssel vannak ellátva a forrasztott cpu-s gépek. Vagy csak tévesen van a leírásoknál pl P8400 x200-nál. Az E4300-ban pl SP9600 volt, az x200t-ben SL9400. Vagy ezek a jelölések másra vonatkoznak és csak véletlen egybeesés hogy forrasztottak a gépekben a cpu-k
-
Chaser
legenda
Köszi a válaszokat mindenkinek x200 affs upgrade ügyben
Viszont nem tudok magammal dűlőre jutni
x200 - Lehet értelmes áron találni garral is, de nem egyszerű. Panelhez hackelni kell, de megoldható és nem egyből kell megvenni, ráér később is. Cpu ha jól tudom cserélhető. Viszont ahogy látom akkor bukom az antireflex glossy bevonatot, ami pedig különösen tetszene az x200t-n, viszont lenne thinklight.
x200t - Nem olcsó, viszont a panel biztos pöpec. Nem kell panel beszerzéssel és beépítéssel foglalkozni. Viszont cpu nem cserélhető és buknám a thinklightot. Néha jó marhulni a tablet részével És néha hasznos tud lenni hogy "kihajtva" használjam.
x60t - Ez már volt és tetszett - kivéve hogy nem volt thinklight -, csak hw-ben jó lenne erősebb. Ebből is lehet találni értelmes áron.Ha vkinek lenne eladó x200-a dobjon már egy pü-t hátha
Bill ha nem magyar akkor angol is jó. 3G ready legyen, csak modemet kelljen belevenni ha nincs benne. Akku jó legyen. Kopás/fényesedés/törés ne legyen. Gar ha van előny.
Az hogy mennyi ram van benne és mekkora hdd lényegten, egyből cserélném.szerk: Ha 230k-ért meg lehetne venni az x220-at az is tetszene Bár annyi pénzért HD felbontás..lehet mégse tetszene
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz fordfairlane #33635 üzenetére
i5-tel is van IPS, de újonnan 300 alatt nem hiszem, hogy találni
-
fordfairlane
veterán
válasz Integra #33638 üzenetére
A Lenovo oldalán már kint van a promó pár hete: [link]. Most, hogy jönnek ki az Ivy noteszok, szerintem ez is hamarosan a boltokba kerül.
Persze bizonyára aranyárban lesz, de a megjelenését követően gondolom átárazódik az összes korábbi X szériás gép.
[ Szerkesztve ]
x gon' give it to ya
-
Integra
titán
válasz fordfairlane #33637 üzenetére
kicsúsztam az időből, megtaláltam
ez már tényleg itt van, ha valóban június (bár magyar klavis mikorra lesz másik kérdés..), de ez a rettenet klaviatúrás, jelenleg nem tudok mit kezdeni vele..mondasz valamit.. hátha valami normálisabb árért kiszórják az ips paneleseket..
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz fordfairlane #33637 üzenetére
nem zárkózom el tőle, csak nem figyelem a paletta változását. mikor jön?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz fordfairlane #33635 üzenetére
pffff, nekem nem kell i7, a mostani c2d is maximálisan gyors az ssd-vel, teljesen felesleges, de hogy i5höz miért hulladék panel jár.. érthetetlen
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz venember83 #33517 üzenetére
Cooler Master NA65 táp jó a Thinkpad R61-hez, már arról működik a gép, és úgy néz ki, hogy szerencsére valóban a tápkábel volt a ludas, nem valami alaplap és tápcsatlakozó aljzat közti érintkezési hiba.
-
Integra
titán
na végre elkezdődhet az x projekt
melyek azok a gépek amikbe bemehet az 1200x800-as affs panel?
x200, x201s? kezdésnek megint németországi gépeket fogom megnéznil...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Nem a rap lesz, kiprobaltam a baratnom kabelevel, es ugy sem indul. Sem toltott akkurol , sem ramok nelkul nem megy. Holnap megprobalkozom szerintem a szervizzel, remelem megoldjak gyorsan. Nem szeretnek uj gepet, ezek az uj 16:9-es keparanyok nem jonnek be, meg azert draga mulatsag is lenne...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Biosig messze nem jut el...
Most megprobaltam ezt a voodoo dolgot, de nem segitett. Ha hallgatozok, akkor eszre lehet venni ahogy probalja a ventit beinditani, van is egy gyenge fuvallat a hutonyilason, de nem porog fel..lehet hogy valami kosz kerult bele...? -
defter
csendes tag
sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni. Barátnőmnek van egy Thinkpad X61s gépe Windows Vistával. Pár hónapja újratelepítettük a belső rejtett partícióról, mivel már nagyon lassú volt. Utána viszont anélkül, hogy túl sok mindent telepítettünk volna rá (kb Office és egy két kisebb program) drasztikusan el kezdett fogyni a hely. Már ott tart (barátnőm), hogy a saját felhasználói adatait, menti ki egy hordozható vinyóra, hogy legyen annyi hely, hogy működjön a gép.
Mi lehet a gond? Mi lehet ami felzabálja a több 10 gigányi szabad helyet?
-
MrSealRD
veterán
válasz #16820480 #33613 üzenetére
Ha az áram témán megyünk tovább elképzelhető egy hálózati tüske is...elméletben képes kinyírni egy-két alkatrészt,...nem feltétlen az egész gépet.
Gyakorlatban láttam már hasonlót, bár elég régen.Más irány egyelőre nem jut eszembe...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz #16820480 #33611 üzenetére
Éjszaka be volt dugva a konnektorba? Esetleg nem csapott be a közelbe a ménykű?
Amúgy a fentitől függetlenül, érdemes teljesen áramtalanítani. Minden kihúz, aksi kivesz...majd 1 perc múlva vissza.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
törölt tag
Sziasztok,
Nem indul be a laptopom. Thinkpad T410. Bekapcsolas utan felvillannak a led-ek rajta, es annyi, nem porog a ventillator, nem csinal semmit. Csak ot masodpercenkent ujra felvillan, es ez ismetlodik. Tegnap este ment, azota csak itt volt az asztalon. Bedugott tapkabellel vagy anelkul is ezt csinalja, akksirol is.
Van valakinek otlete, hogy mi mehetett tonkre benne? -
Gondwana
addikt
A leírt hiba nem feltétlen inverter, lehet, hogy csak kiégett a fénycső. (Tudtommal gyakrabban fénycső, ritkábban inverter, illetve ha inverter, akkor soha nem működik, ha viszont fénycsőhiba, időnként begyújt néhány percre, esetleg néha még vöröslik is egy kicsit a kép- IdTech gyártmányú IPS paneleknél volt gyakori betegség - ellentétben az LG-Philips IPS-ek fokozatos elhalványulásával)
Ha valahonnan tudsz próbára kölcsönkérni másik invertert, magad is kicserélheted - kb 3 perc csavaroznivaló.Szerk.: ha van valakinek elfekvőben X31 / X32 invertere, szóljon, tudok vele mit kezdeni!
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
rii
nagyúr
tudtok BP-en modnani olyan notebook szervizt, ahol ezt az inverter-gyanus T43p-t bevihetném?
most nálam van.
és tényleg ezt cisnálja:
bekapcs
teljesn jó a screen
XP logo látszik
de mire eljut a Login részhez, addigra valami iralmatlan halovány
de Firefox-ot is megtaláltuk vele
meg a mentett passwd-ket, sőt ... fotomasinálva le is vakuztuk. Szóval 5%osan máködik a screenpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Gondwana
addikt
válasz Gondwana #33605 üzenetére
Wááá, pont most kellett behalni a wacom ceruzának, amikor meló van! Úgy döntött, hogy egy minimális nyomás mindig van rajta, tehát ahogy a kijelző közelébe kerül, máris katt.
(Melléktermék: nem reménytelen az ujjhegyrehúzós touch-vezérlő elkészítése a ceruza hátulján lévő radírból, kb. 5x3x20mm térfogatba belefér, amit csak ujjhegyre kell applikálni - viszont ezzel nincs nyomásérzékelés)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gondwana
addikt
válasz Chaser #33603 üzenetére
A képen látszik egy PCB, aminek az aljánál egy fehér flatkábel megy a kijelző elejére. Ezt a kábelt kipattintod, illetve kell még egy tapétavágó/vékonypengés kés illetve több, mint 1m horgászzsinór (asszonypajtás gyöngyfűzőcuccaiban találtam 0.2mm-es dammilt, a célra tökéletes volt), hogy a kijelző elején lévő üveglapot, ami a fémkerethez van ragasztva kétoldalú ragasztószalaggal, levágd. Sniccerrel alávágsz, két ceruzára rákötöd a zsinórt és oda-vissza fűrészelős mozdulatokkal vágod el a ragasztót, arra figyelj, hogy csak minimálisan törjön meg a zsinór vonala az egyeneshez képest. Amit közben ráken ragasztót a kijelző antireflex rétegére, azt utólag könnyen lepucolod.
Elöl, az üveglapon van az ujjalnyomást érzékelő réteg, hátul a metalik fólia alatt pedig a ceruzás érzékelő, mindkettőt ugyanaz az elektronika vezérli.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Chaser
legenda
válasz fi:zi'k #33599 üzenetére
Ez sztem gyári, ezt használják a tablet verziókban. Legalábbis nemigen tudok más gépről amiben ilyen panel lenne, persze lehet van 1-2 tablet lenovon kívül is. BH panelek meg a legjobbak saját tapasztalat alapján.
szerk: Gondwana: Akkor ezt 1:1-ben fel lehet használni vagy le kell róla műteni valamit?
szerk2: ez szerk akart lenni nem új hsz
[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
legenda
válasz fi:zi'k #33599 üzenetére
Ez sztem gyári, ezt használják a tablet verziókban. Legalábbis nemigen tudok más gépről amiben ilyen panel lenne, persze lehet van 1-2 tablet lenovon kívül is. BH panelek meg a legjobbak saját tapasztalat alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Projektor topic
- OpenMediaVault
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest