Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Persze mindenkimek mas a velemenye. Nekem van analog mechanikus oram is, de van apple watch ultra es volt mar nagyon sokfele okosoram is. Volt garmin fenix 5,67. Okosorak vagy sport orak kozott ennek a legjobb a kidolgozasa, mondom ezt ugy, hogy nem vagyok elfogult. Nekem arra kell , hogy lassam a pulzusom, veroxigent, ekg- t merjek tajekoztato jelleggel. Lehet, mint okosora nem funkcional 100%- an, de az apple warchra sincs tomerdek program. Amire azt hasznalom arra ez is jo. Es sajat velemeny alapjan sokksl sokkal szebb es kidolgozottabb. Persze a szepseg szubjektiv dolog. Nekem a fekete valtozat van. A keket mar tul hivalkodonak talaltam.
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
válasz PirosHello #52 üzenetére
Kezen nem vastagabb, mint az apple watch ultram.
-
nbukta77
addikt
En hordok analog orat is. Regen ora fun voltam. Most mar csak 3 analog orat tartottam meg ezek maradnak. Erteket kepviselnek arban es erzelmi szempontbol is. Belepo szintu mechanikus orat nem erdemes venni. Az sem tartja az arat meg akkor sem, ha swiss made. Nekem tokeletes ez az ora is. Igaz en nem is orakent tekintek ra. Ez egy eszkoz. Egy szep ora szeru hazban es ossze hasonlitva mondjuk a speedmasteremnel eleg szepen kimunkalt. Akik eddig lattak nem hittek el , hogy huvej. Nagyon minoseginek hat. Meg kell nezni eloben.
-
nbukta77
addikt
Izlesrol vitatkozni felesleges. Nekem van hagyomanyos oram es most epp ez is. Az eletfunkciok kovetese miatt a hetkoznapokban ezt hasznalom. Ha meg mar rendes ora akkor mechanikus. Az meg arban nem itt kezdodik szerintem. Es ez nem sznobsag. Persze lehet venni ilyen arban is.
-
nbukta77
addikt
En egy hete vettem meg a fekete valtozatot. Apple watch ultrarol valtottam. Nagyon elegedett vagyok eddig. Nem bantam meg a valtast.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Mi Band 6 aktivitásmérő
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) LTE fekete okosóra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest