Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
YikeSS
tag
Ez a valóban tudja a búvárkodáshoz szükséges 100M-t, nem azt a 100M-t, amit a sima órákra rá szoktak írni:
"This product meets the requirements of the EN 13319 standard for diving accessories, and supports free diving with a maximum depth of 100 m"
Sok review-t is megnéztem/olvastam ezzel kapcsolatban és teljesen jól működik, mint búvárcomputer (van benne rá program).Én konkrétan emiatt vettem meg, egy normális búvárcomputer is 150-200-nál kezdődik és az még nem ilyen minőségű "óra".
A garmin okos búvárórája ~700-800k.
Mint okosóra nekem bőven elég amit tud, nincs szükségem rá, hogy rengeteg zenét és appot tegyek rá, nekem bőven elég amit tud + a hosszú üzemidő sokkal fontosabb számomra.
Szóval én búvárkodáshoz és egyéb vizi sportokhoz használom elsősorban. A hétköznapokban analóg órát használok általában.
Mellesleg előben szép is.
mergedes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- Mi Watch - 3 ajándék szíjjal
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Apple Watch 7, 45mm Gps+Cellular ( eSim) Stainless Steel ( rozsdamentes acél ) Zafír üveg, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest