Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
the radish
senior tag
válasz Undoroid #14487 üzenetére
Nem, dehogy, az új BIP S lett elajándékozva, az eredeti BIP a műhelyben pihen, nem dobtam ki.
A töltési metódus nem változott, igazi "töltőt" sosem látott és tulajdonképpen még egyben is van, de a felső szélén már észre lehet venni a "hézagot". Csak hát a 6+ év az nem kevés. -
the radish
senior tag
válasz the radish #14485 üzenetére
Elajándékozva. Garmin Instinct 2x Solar lett az utód, 9.-e óta van a karomon. Ugyan egy nagy "krumpli", de ez van...
Nagyon sajnálom a BIP-et, 2018 óta velem volt... (Lehet, kicsit tárgyfüggő vagyok?) -
the radish
senior tag
válasz the radish #14480 üzenetére
Nos az a Bip U végül Bip S, rosszul emlékeztem.
Sajnos nem méltó utód, egyszerűen olyan apró a kijelzőn látható szöveg, hogy semmi nem, vagy csak nehezen olvasható belőle és sajnos custom fw sincs rá, ami ezt megoldaná.
Továbbá a kijelző ugyan látványosabb és talán színesebb megjelenést produkál, mint az előd, viszont jóval halványabb is.
😭
Soha nem volt előtte a kezemen, tegnap bontottam ki a dobozát... -
the radish
senior tag
válasz the radish #14448 üzenetére
Szóval ennyi....
Valamelyik nap észrevettem, hogy a kijelző közepén mintha kezdene feljönni, amolyan légrés szerűt látni.
Ma reggel már a bal széléig terjed. Mozgatni nem tudom, igaz nagyon feszegetni sem akarom.
A jelenség nagyjából új keletű, gondolom szép lassan nyomja le a kijelzőt. (?)
Van a fiókoban egy bontatlan Bip U, csak azt nem tudom, hogy ezt használjam-e míg leesik, majd kuka, vagy kapcsoljam ki és tegyem el emlékbe... -
the radish
senior tag
válasz Undoroid #14447 üzenetére
Akkor az enyém tényleg jól bírja. Sosem látott töltőt, csak noti USB keresztül kapott áramot és most is vígan elmegy 24 napot..(Most pont 20 napra kapott töltést, mondjuk ebben a ciklusban volt 2x30 km GPS bringa, továbbá a pulzus figyelés is folyamatos.)
Kár, hogy nincs méltó utód...
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #14313 üzenetére
Ezt nem az akksi púposodás okozza?
-
the radish
senior tag
válasz the radish #13792 üzenetére
Az óra hátulján A1608 típus van feltüntetve, de szerintem ez inkább vagy egy újabb Lite verzió, vagy egyszerűen hibás a GPS része.
Szóval több órás kísérletezgetés után marad rajt egy Lite fw... -
the radish
senior tag
Sziasztok!
2018 március óta kifogástalanul működő, topik címben szereplő órám kifutása miatt novemberben rendeltem egyet tartalékba, mely ma érkezett meg.
Dobozán ugyanúgy Amazfit Bip (A1608) szerepel, de valami bibi van vele.
Bekapcsolást követően kínai nyelv fogadott, MI Fit alkalmazás párosítást követően frissítette is a fw-t.
A szoftver GPS része (nem az "A-GPS) azonban nem frissült és többszöri (más alkalmazással is történő) próbálkozást követően sem sikerült ezt véghez vinni. A GPS verziójánál csak egy "?" van.
Egyébként mintha mérne, az udvaron sétálgatva a régi órával egyező paramétereket mutatott, viszont a végén hiába állítottam le, nem lehetett a mentett "edzést" megtekinteni.
Szóval nem tudom mi történt, vagy hogy hogy lehetne életet lehelni a GPS részébe.
Segítségeteket, javaslataitokat előre is köszönöm. -
the radish
senior tag
Az értesítések betűméretét nem lehet valahogy nagyobbra állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest