Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
MrSealRD #2937 üzenetére
Távoli elérés tényleg nagyon jó tud lenni, ha olyan helyen van a gép, ahová körülményes billentyűzetet és monitort tenni. Szerintem szuper dolog a hőmérséklet figyelés, a lemezek felügyelete, meg amúgy az összes eszközre visszajelzett OK (vagy nem OK) státusz.
Ha nem akarod folyton a webes felületet bújni, akkor az AlertMail kell működésre bírni, az pedig minden fontos eseményről értesítést fog küldeni.
Nálam eddig egyetlen esemény volt, amiről küldött értesítést:
EVENT (10 Jul 23:39): Network Adapter Link Down (Slot 0, Port 1)
Integrated Management Log Severity: REPAIRED
iLO IP: https://192.168.X.XXX
iLO Name: XXXXXXXXXXXXX
Server Model: MicroServer Gen8
System ROM: J06 11/02/2015
Server UUID: XXXXXXX-XXXX-XXXX-
PLEASE DO NOT REPLY TO THIS EMAIL. For more details about HPE iLO 4 technology, visit: www.hpe.com/info/iloAbban reménykedek, hogy majd tud kommunikálni az UPS-sel is, és akkor áramkimaradás esetén is tud értesíteni.
-
sanzi89
addikt
válasz
MrSealRD #2911 üzenetére
1. Igen, megmarad.
2. Vagy AHCI vagy RAID az összes SATA port, keverni nem lehet. Ha visszaolvasol a kommentjeim között a topikban láthatod, hogy mit szívtam az ODD helyére rakható HDD-vel.
3. Automata, nem tudod állítani. Spéci ventillátor van benne, ki lehet ugyan cserélni, de házi barkács. Ha nem megfelelő ventit raksz be, nem hogy nem jelzi ki az iLo, hanem el se indul a gép, mert nem érzékeli a fordulatot és meghibásodásnak véli.
5. Nem lehet rövidíteni - drasztikusan. Ez szerver, sajna ilyen lassú a boot.
-
Coyot
őstag
válasz
MrSealRD #2901 üzenetére
1. Ha minden jól megy hétvégén lesz időm megcsinálom amit fentebb írtak, beszámolok majd róla. Ha meg nem jó raksz fel egy 5.5 öt ész kész, vagy 6.0-t ha jól rémlik azon sincs gond.
2. Meg kell fizetni. Ezzel sokat nem tudsz kezdeni, max vadászol aprón.
3. Nekem most OpenMediaVault van, voltak speckóbb dolgok amiket - linuxból gyenge a tudásom - macerásabb volt belőni, de ez az én bajom. Természetesen abszolute megoldható minden. De torrentezhetsz te más nas oprendszerrel vagy akár winserverrel is, ami csak jól esik.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- PayPal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Jól megépített, erős irdodai vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest