Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
válasz SeniorTilla #43466 üzenetére
miért nem tud jönni a papír a géphez? - mert az eladó nem adja/nem tudja adni, ki tudja hogyan szerzi be...
De a lényeg, hogy nem veszem meg a gépet, pont az ilyen buktatók miatt -
-
gilfoyle
őstag
válasz Khelben #43453 üzenetére
Értem, köszi.
Mondjuk nem értem ezt, ha más gyártó meg tudja oldani a garancia évényesítést egy kód alapján, akkor ez miért nem megoldható a HP-nál... De ez már az én nyöszörgésem csak.Akkor a jó eséllyel a hwaprós "serial alapján garis" ajánlatok nem biztos, h lefedik a valóságot.
[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok! A HP notebook garancia hogy működik? Elég csak a serial (ellenőrizhető a HP oldalán), ha az alapján garis akkor javítják (házhozjövős és szervizbevivős esetben is), vagy kellenek a vásárlást bizonyító papírok (számla, garlevél, stb...) is?
-
gilfoyle
őstag
Én is a mattot kedvelem jobban. Azt bárhol jól látom, ha háttal kell valahol ülnöm az ablaknak, akkor sem zavaró. Ha valami munkához kapcsolódóan szép színeket akarok néha látni, akkor IPS külső monitor... Mondjuk nekem erre felettébb ritkán van szükségem, a WoT-hoz meg jó a matt fakó színe is.
[ Szerkesztve ]
-
gilfoyle
őstag
válasz spyduck #37267 üzenetére
Szia,
nálam az SSD ment a HDD helyére, egy 2,5-ös HDD optibaybe (a gyári még nincs beszerelve) az ODD helyére, így telepítettem W7-et. Gond nélkül megy.
Viszont, a bootot a W7 valami miatt a HDD-re tette, így ha azt kiveszem, akkor nem indul a gép. Szóval most újrarakom a windowst optibayes HDD nélkül, remélem úgy is megy majd minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest