Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
takilevi
csendes tag
sziasztok!
RAM-ot szeretnék bővíteni a hp probook 450 G2-es gépemben. EZT a RAM-ot szeretném megvenni, a meglévő 8GB mellé.
A kérdésem az, hogy ez együtt fog-e tudni működni a most bent lévő 8 GB-tal, vagy csak akkor hogyha ezt párban veszem?tudom hogy már feltettem ezt a kérdést, csak nem kaptam rá választ
Üdv
Taki -
takilevi
csendes tag
sziasztok!
szeretném bővíteni a Probook 450 g2- met 8 GB RAM-mal, a kérdésem az lenne hozzátok, hogy a meglévő 8 GB-tal együtt fog-e tudni működni a később várásolt 8-as vagy ez csak úgy fog menni Dual-channelben hogyha egy packot veszek rögtök (2x8 gb)??Ezt a ram-ot néztem ez elvileg kompatibilis a gépemmel.
válaszokat előre is köszönöm
Taki -
takilevi
csendes tag
sziasztok!
van egy olyan problémám hogy egy FREEDOS partíció valahogy lecsípődött a háttértáramból, és ezt nem tudom formázni, valahogy meg lehet azt oldani hogy ezt le tudjam formázni NTFS-re?
üdv
taki -
takilevi
csendes tag
válasz SeniorTilla #44655 üzenetére
egy másik kérdés, hogy az AMD catalyst control-ban a chrome-ról valahogy le lehet venni a a lock-ot, lehetőleg valami jogtiszta módon?
-
takilevi
csendes tag
válasz SeniorTilla #44653 üzenetére
-
takilevi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy hp probook 450 G2-m és vettem hozzá egy 128 gigás m2-s ssd-t.
Azonban sajnos nem nagyon tudom a gép számára is láthatóvá tenni, nem ismeri fel az ssd-met.
Tudtok esetleg valami tutorialt vagy tanácsod adni hogy mi szerint járjak el, ha azt akarom hogy felismerje az ssd-met és tudjam használni?
nagyon szépen köszönöm a válaszokat -
takilevi
csendes tag
sziasztok
hp 450 g2 matt felületének tisztítására van valami pro tippetek? vagy a felnyitás következtében keletkező ujjlenyomatokkal nem sok mindent lehet kezdeni? -
takilevi
csendes tag
még egy kérdés így vásárlás előtt:
netezésre és programozgatásra melyiket érdemesebb választani, 4.gen i5 + 8 giga RAM, vagy 5. gen i5 + 4 giga RAM? árban nagyjából egy kategória, de hátha van valami lényeges különbség amit ti tudtok. -
takilevi
csendes tag
sziasztok!
szeretnék venni egy 450 G2-t azt szeretném tőletek kérdezni hogy melegedés illetve merülés szempontjából mennyire hátrányos hogyha berakok egy 128 gigás m2 SATA-s SSD-t a HDD mellé?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest