Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz kbela365 #52947 üzenetére
Igen drágább, mert valóban oled. A 16:9-es Spectre is oleddel sokkal drágább, mint ips-sel. Ez itt az anomália a hirdetésekben. És külföldi oldalakon nem is nagyon találtam oledes fhd spectreket, nekem meg még soha nem volt, pedig mindig vannak raktáron, és viszik is őket.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
kbela365
tag
válasz kbela365 #52946 üzenetére
Azt hiszem az lehet a megfejtés, hogy a 13-aw* modellek a hagyományos, tavalyi, tavaly előtti Spectre házba épített gépek. Gondolom itt behoztak egy "olcsó" OLED modellt fullhd felbontással.
Míg a 14-es gép, aminek 14-* a kódja, egy új házban van, valamivel keskenyebb, viszont hosszabb, mint a 13-as és jóval többe is kerül.Előbbit hagyományos 16:9-es arányú kijelzőkkel szerelik, utóbbit IPS panel esetében 16:10, OLED esetében 3:2 arányúval. És utóbbi jelentősen drágább is valami oknál fogva.
-
veterán
válasz kbela365 #52944 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/milyen_notebookot_vegyek_3/hsz_168316-168316.html
olvasd el ezt a hsz-emet
1: az oled nem 4000-rel drágább
2: oled eddig csak 4k-ban voltsztem elírás
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Süvi
őstag
válasz kbela365 #52841 üzenetére
Köszönöm, nem fogok olyat kérni.
A legjobb a HP Spectre x 360 13.5" (1920x1280) LED Touch IPS 3:2 arányú készülék lenne, Létezik, hogy ilyen nincs hazánkban magyar nyelvű billentyűzettel?
Sehol nem találtam[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kbela365 #52445 üzenetére
Sok 4k-s spectre-t eladtam már, de ezzel a problémával még nem jelzett vissza senki. Mindenesetre érdekes. Próbáld meg felhívni a supportot, mi lehet az oka.
-
veterán
-
veterán
válasz kbela365 #52057 üzenetére
Sehogy . A gép belső vezérlését, firmware-jét állítja vissza, pont a szoftveres hibák miatt. Olyan ez, mint anno amikor kivetted az akkut, és fél órára úgy hagytad.
-
veterán
-
veterán
válasz kbela365 #51840 üzenetére
Feltelepítettem, de két hibát ír ki az Intel Optane memória fülön:
x A rendszerben nincsenek érvényes lemezpárok
x A rendszer túl sok kötetet tartalmazÁ, meglett, törölni kellett az optane memória metaadatait
De még így sem megy. Neten rákeresve a hibakódra, azt találtam, hogy egy 5-20Mb-os partíciót kell létrehozni a rendszer SSD végén... nem egyszerű ez
Így már megy, sikerült.
A modul típusa HBRPEKNX0101AHO
Gyárilag volt benne, de újra lett telepítve a rendszer, és be kellett állítani.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz kbela365 #51830 üzenetére
Nemrég beszéltünk róla, én meg most pont belefutok egybe. Egy Pavilion 15 x360-ban van ilyen SSD, 256-os a modul, és van rajta egy 16GB-os optane. Próbálom konfigurálni, egyenlőre az RST-vel nem megy, megpróbálom a másik progit
-
veterán
válasz kbela365 #51826 üzenetére
nvme, de mindegy is
szóval ez kombó kártya? na ilyet még nem láttam
fotózd már le az optane vezérlőjének a képernyőjét, kíváncsi vagyok rá
ha jól emlékszem, az intel rst-t már leváltotta az optane memory management software:
https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000055419/technologies.html
lehet neked is ez kellene
-
veterán
válasz kbela365 #51822 üzenetére
Az optane-hez két SSD foglalat kell, vagy egy HDD (ami a spectreben nincs) és egy SSD. Egyébként sokat jelent, sokat gyorsít tapasztalatom szerint. 13-as modellben még nem láttam, 15-ös Spectre 15-df-ekben viszont elég gyakran van 32GB-os optane
-
-
veterán
válasz kbela365 #51666 üzenetére
Ezzel az új windows-zal nem csak neked van bajod. Nekem Omen 17-esem van, a legújabb most futó modell, és a frissítés óta lassabban töltődnek be a játékok, illetve eltűnt néhány funkció. Az alvó módból való random felébredésről nem is beszélve. Több vevőmtől hallom vissza, hogy nekik is hasonló gondjaik vannak. Ez windows hiba szerintem, mert előtte a gép tökéletesen működött. Ha már a windows maga kezeli a driver és egyéb frissítéseket, megcsinálhatnák rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt HP laptop eladó
- Alkalmi vétel:Lenovo IdeaPad3-QuadCore Ryzen3-15.6"FHD-8GB DDR4-128G SSD-Magyar-3 órás-Mesés ár-gari
- lenovo T430 eredeti akkumulátor
- LENOVO IDEAPAD 720 15 - i5-8250U, 15.6FULL HD, 1000 GB HDD +256 GB SSD, 8GB RAM, Radeon RX 550M 4GB
- ASUS Zenbook S13 UM5302TA OLED - Ryzen 7 6800U, 13.3, 1000 GB, 16GB, Radeon Graphics, Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest