Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
#31733248 #55059 üzenetére
Én nem szerettem volna semmit finanszíroztatni. Annyit ajánlottak fel, hogy finanszíroztassak egy minimum összeget, mondjuk 2-300ezret. Aztán az első törlesztés után kérjem, hogy egyben kifizethessem a fennálló tartozást. De úgy döntöttem, hogy ennyi plusz ügyintézést illetve utánajárást nem ér meg.
Attól is függ az autó típusának kiválasztása, hogy kinek mire kell az autó és mi fér el. A Mondeo azért elég nagy tepsi.
Nekünk a garázs pedig eléggé limitált....465centiben.A Civic is épp befér a maga 452centis hosszával.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Újszerű! Russell Hobbs Desire 20366-56 gyümölcscentrifuga - csomag atm-ba küldés az árban!
- Újszerű! Kis kerek asztalka 230V és USB aljzattal, szövetkosárral - csomagküldés az árban!
- Újszerű iGPSport BSC10OS Computer eladó
- Újszerű szék
- MW7168 univerzális akkumulátor töltő / 0.1A - 4A / 1-10 celláig /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest