Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz pandras83 #10 üzenetére
Az utolsó, azaz jelenlegi konfigom hat éve raktam össze, aminél egyedül az alaplap. az SSD-k és a memória duó volt új, bolti tétel, igaz a VGA később cserére került, de akkor még teljesen reális ár/érték arányban lehetett össze dobni egy olyan gépet, amin nem ultra low grafikával lehet játszani, igaz akkor sem kockultam már, ritka fellángolások voltak csak. Mostanra szánalmas árak lettek, főleg a bányászat miatt a megjelenítők piacán, így drága hobbi is lett egyben a PC-n püfölés. Egy értelmes kártya árából lehet venni egy megkímélt PS4-et, és még bőven marad gempa a zsebben...
Régen én is toltam a pénzt az asztali gépekbe, de ez kb. olyan, mintha az elégetném, nem egy hasznos befektetés annyit ellocsolni a nagy semmire.
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
Ilyenkor áldom a sorsot, hogy szerencsére hosszú évek óta nem játszok semmilyen platformon, pláne PC-n, mert egy pénz temető manapság értelmes konfigot összerakni.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- Eladó Haibike Sduro 6.0 ebike
- Eladó ASUS VG249Q3A 24" FHD Gaming monitor 180Hz - 2024.10. hóban vásárolt (36 hó garancia)
- Új Red Dead Redemption 2 gamer egárpad eladó 30 X 60 cm
- Új Samsung Galaxy S23 5G 128GB/8GB telefont 3év garival 2év Full biztositással Foxpost az árban !!!
- Samsung A55 5g 256gb eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest