Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz Daelion #18 üzenetére

Akartam mondani, hogy nem érdekel több FPS mint a monitorom frissítése csak sikeresen kimaradt. :B
    Ja meg amúgy már FSR skálázó megoldás már konzolon is megjelent mivel AMD fejlesztés és hardver van konzolba ugye.
    Én meg DLSS-t használok ami esetek többségében elég korrekt megjelenést ad vagy kb nagyítóval kell keresnem a különbséget. 'amúgy én ezért vettem 3060 Ti-t és nem 6700 XT-t mert hosszú távra terveztem és kell a +1 skálázó megoldás ha nincs rendes FSR egy új játékban vagy szar az implementáció'

Mint mondtam én nem utálom a konzolt mint játék platformot de azért ne akarjuk túl misztifikálni, hogy mire képes valójában meg mit tud.
    Ha nekem is elég lenne, hogy hazaugrok meló után vagy valami és csak bedőlök elé 1-2 órát causal játszani akkor nekem is az lenne mint ahogy haveromnak is ezért van.
    De nekem ez nem adja és szeretem és kell a PC felxibilitása több téren is, erre meg ennyit vagyok hajlandó költeni pár évente viszont az nem igaz hogy csak atom drága PC-vel lehet játszani mint ahogy a kezdő kommentek közt is volt.

Na nekem ennyi volt itt, nem szeretném ezt ragozni mindenki használja azt amire igénye/szüksége van. :)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák