Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
Az utolsó pár kommentet, minden évben leírjátok amikor új Need For Speed érkezik Nem fognak változtatni rajta, így is veszik. Amúgy meg csutkára leégett már ez a zsánár, csinálhatnak bármit. A fiatalabb korosztálynak meg pont az jó ami van.
-
törölt tag
Valahol a Mario Karthoz hasonlították, belenéztem a videóba és hát van igazság a dologban. És annak idején még azt hittem, hogy az Undergroundnál lejjebb úgysem süllyed a sorozat.
-
Találtgyerek
veterán
válasz blue01song #11 üzenetére
Biztos sokan megveszik, különben nem csinálnák.
Nem mi vagyunk sajnos a célközönség.06-3o/9759I39
-
blue01song
aktív tag
Ez most komoly?! Mennyi kudarc kell még,hogy végre másképp csinálják a dolgokat?
Fizika megint nulla, egyáltalán nem autentikus, nem hangulatos, hangok is átlagosak. -
PuMbA
titán
Így 34 évesen elég feltűnő, hogy ezt a játékot 15-20 éveseknek készítették...kár, hogy nem vették komolyabbra a figurát, ami univerzálisabbá tette volna minden korosztálynak. A régi jó dolgokból nem marad semmi Sajnos már egyre kevésbé vagyunk mi a célcsoport, bár azért annyira nem sajnos, mert időm sincs annyi játszani, szóval csak szívességet tesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
Nekem ez most nem jött át. Gyerek fejjel lehet jó játék egyébként.
06-3o/9759I39
-
Viktor77
titán
Ez valami szörnyű.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
dhstyle
tag
Nekem ez a játék még mindig frostbite enginenek tünik.. valaki tudja az igazat?
Seat Leon 1.8 20V Turbo :) OnePlus 8 Pro 12/256
-
Croissant
aktív tag
De most akkor ez biztos nem csak egy modolt Heat? Mert szerintem de.
-
lofagi
addikt
Ez így annyira nem is tűnik vészesnek,mint az előző videók. S ha még ezen is lehet lekapcsolni akkor adok neki egy próbát. :)
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest