Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
baggio1788
csendes tag
-
vazsa23
csendes tag
3 led javítás
video
Érdemes elolvasni a commenteket -
vazsa23
csendes tag
Helló!
Érdeklődnék, nem ismer valaki olyan személyt aki Szegeden javít 3 ledes xbox360 at?
Köszi! -
baggio1788
csendes tag
válasz
jfehervari1 #45 üzenetére
Azt te agy otthon nem fogod tudni sajnos megcsinálni. A jtag-hoz kellenek programok, elektronikus kütyük, meg egy kis programozás ismeret is. Amúgy a tiedet nem tudod Jtag-olni, max RGH-tatni. (lényegében ugyan az). Keress fel vele egy szakembert
-
jfehervari1
tag
válasz
baggio1788 #44 üzenetére
hol tudok utána nézni ,hogy kel megcsinálni hogy jtag-os legyen.
-
baggio1788
csendes tag
válasz
jfehervari1 #43 üzenetére
Ebből, sajnos nem derülki semmi!
-
jfehervari1
tag
válasz
baggio1788 #42 üzenetére
dashoard:2.0.14699.0
-
baggio1788
csendes tag
válasz
jfehervari1 #40 üzenetére
Szia!
Azért nem tudud futtatni mert nincsen hozzá meg a lemezed, A te géped biztosan hogy, nem Jtag-os, mert akkor mennének lemeznélkül a játékok. Max egy Flash lehet rajta.
Jah vagy onnan tudod meg állapítani, ha Eject gombal indítod a boxot akkor ilyen Linux alapú feliratokat kell látnod, mindenvéle "hülyeséget"
Üdv. -
jfehervari1
tag
Üdv!
Hol tudom megnézni hogy Jtag -os az x boxom? -
jfehervari1
tag
Üdv!
Vettem az x box 360-nom hoz egy 120GB HDD-t,vannak rajta játékok de nem tudom futatni mert kéri a cd-ez miért lehet?csak a quickplay jatékok mennek róla.Mit kel tennem hogy jó legyen?
-
korobi
aktív tag
válasz
baggio1788 #37 üzenetére
2009. 02. 25. 203W
ez alapján xenon-os. >>> [link]
te emélítetted az rgh-t korábban még a hűtéssel kapcsolatban. igen közben keresgéltem az rgh-ról és hát tényleg nem szivesen kezdenék neki.
esetleg van valami megoldás arra hogy netezni lehessen rajta?
-
korobi
aktív tag
válasz
baggio1788 #27 üzenetére
hali.
na most értem el odáig hogy volt idő szétkapni megint az xboxot. de mit is keressek? mi alapján tudom beazonosítani az alaplapot?illetve mit és honnan szedjem le ehhez az RGH-hoz?
-
baggio1788
csendes tag
Szia!
Hát figyi, mivel nem eredeti a firmware azért lett úgy mond kehes a géped. ez azt jelenti, hogy próbálta lefrissíteni a Dash-t meg valószinű a meghajtó firmware-t is lefrissítette, és így letörölte a nem eredeti firmwaret róla és felrakta a gyárit. Félbe szakatt a frissités. Orvoslása: firmware frissítés!
Üdv.
-
f33ry
csendes tag
Helló mindenkinek, nagyon meg köszönném ha valaki tudna segíteni a problémán, XBOX 360 ELITE nem eredeti a freeware rajta, és egyik barátom mikor itt volt nagyszerűen dead island közben rá ment az igen re mikor a frissítést javasolta...ez után kaptam egy ilyen hiba üzenetet " 3151-335a-b8000-0f00-c000-0034 " próbáltam már pár dolgot, de eddig nem jött össze semmi. Előre köszönöm ha valaki tud segíteni.
-
ScudHUn
csendes tag
Szia!
Lenne egy Xbox 360-s konzolom csodát kellene vele tenni.
Vállalsz még javítást? -
Danny750
őstag
válasz
baggio1788 #31 üzenetére
oks köszi!
-
Danny750
őstag
válasz
baggio1788 #29 üzenetére
szia a másodlagos hibakód: 1022:AV kábel hiba, próbáljunk ki egy másik AV kábelt (lehet egy rossz kódoló chip is)
Kb mennyiért javítható szted?
Köszi -
Danny750
őstag
sziasztok! Vettem egy xbox 360-at overcool-os flashelt! 2 hetet használtam ,de ez alatt az idő alatt összesen úgy 30órát! Pénteken egyszercsak kikapcsolt 2 leddel...Visszanyomtam panaszkodott a hűtésre.....Erre ma a 4.led világít pirosan és e74-es hibakódot kaptam!! Mi lehet a probléma!?? Ha az av kábelt nem dugom be akkor nem vált át pirosba viszont úgy használhatatlan! Köszi
-
korobi
aktív tag
válasz
baggio1788 #25 üzenetére
Hétvégén megnézem milyen lap van benne. Öcsém használja s nincs most nálam.
A hátsó ventiket végkép ki akarom iktatni, valamint a légterelőt is. Az elgondolás az az hogy kivágnánk a burkolatot az optika mellet s onnan egy nagyobb s sokkal-sokkal halkabb venti hűtené nagyobb légszállítással.
Van valami pár kanóccal az alaplaphoz forasztva. gondolom az szabályozza a ventit. kérdés hogy jó lesz e az a másik ventihez is.
Öntapadós hűtőborda az van egy pár kéznél.Az RGH-ról tudnál valami bővebb leírást? xboxban nem vagyok otthon.
-
baggio1788
csendes tag
Szerintem a tied 12V-on megy,ez valahol szükséges de nem minden esetben
Pl.: Xenon 10-12V, Zephyr - Opus 10-8V, Falcon 8V, Jasper V1 6V, Jasper V2 -nem kell neki módosítás.
Az a legjobb, ha be azonosítod az alaplapod és annak megfelelő feszültséget adsz. Meg persze a memóriákra lehet venni ilyen kicsi öntapadós hűtőbordákat..
(De ami a legtutibb, ha RGH-t csináltatsz a gépeden és akkor nyomon tudod követni a hőfokokat és tudod szoftveresen szabályozni a fordulatszámát a ventiknek.)
-
korobi
aktív tag
Hűtés ötletek engem is érdekelnének.
Vettem korábban egyet használtan. Valamit már biztosan mókoltak a gyári hűtőventikkel mert olyan hangja van mint egy turbinának.
Hosszú távon eléggé zavaró.
Gondolkodtam valami hűtőborda cserében, és valami nagyobb ventit felülről rászabadítani a gyári hátsókat megszáműzni. Szemezgettem a "thermalright tr 360" bordával, de piszok drága . így valami olcsóbb barkácsolós dolgot keresek... -
AVarice
tag
Sziasztok.
Nemrég beszereztem egy hibás xbox360-at, soha nem volt ilyen gépem, szóval 0 tapasztalatról indulva kezdtem neki a javításnak, viszont sok pc-s hardver ismeretet szedtem magamra, úgyhogy próba szerencse alapon vágtam bele.
Lényeg az, hogy kis utána járással rájöttem, hogy a 3 villogó led, az bizony elég gyakori halál xbox-os körökben. Gondoltam levált a gpu, de azért reménykedtem, hogy csak túlmelegszik.
Képet nem adott, csak villogott a 3 led. Szétszedtem, portalanítottam, ebből volt benne bőven.
Aztán tettem egy próbát.
Csodák csodája, elindult, keresgélte a wifis kart és a kép és hang is megjött.
Megúsztam a 7-10 E forintos szervizt és azóta is megy szépen, valószínűleg a por miatt valami érintkezett, aminek nem kellett volna.
Még újrapasztáztam a cpu-t és a gpu-t, hogy kellemesebb hőmérséklet legyen ott benn, most valami házi barkács hűtésen töröm a fejem.
Gondoltam megosztom veletek eme élmény, érdemes szerviz előtt egy ilyennel próbálkozni. -
wirsli32
csendes tag
sziasztok el szurtam a flashelest nem tudja valaki ieenkor mit kel csinalni
edig mindig sikerult de most utojara nem))))) elore is koszonom -
donszlucsek
csendes tag
Hali ! Csináltam egy frissítést Lite-on meghajtón. Visszatettem a konzolba és indulás után kiáll E 64 hibára. Valami megoldás?
-
Hossel
tag
sziasztok! volt egy xboxom amit használtan vettem, játszottam vele 20 másodpercet és villogott a 3led, és mindig ezt csinálta, de amikor bekapcsoltam a menü még bejött rajta, meg a játék menüje után kezdte el mindig csinálni, attól már megváltam... azóta vettem egy másikat szintén használtan, Falcon alaplapos, kb 3 éves talán.. több mint 1 hónapja vettem, napi szinten 4 órát játszottam vele, és semmi baja nem volt egyszer sem. Ma délelött Fifáztam vele, majd játék közben kapcsoltam ki, ilyet nem sűrűn csináltam, egyébként hűtés-módosított 9V-os a hűtése, ha jól tudom. Fél óra múlva amikor bekapcsoltam egyből villogott a 3LED, és mindig egyből villog bekapcsolás után, nem úgy mint a másiknál., de akkor gondolom ez épp úgy komoly probléma, ha nem komolyabb
valaki valami vélemény? :S
-
Slystyle
őstag
válasz
baggio1788 #16 üzenetére
Köszi, de már nem aktuális. Mikor írtam, már pár napra rá lejárt volt a hirdetés, így inkább hagytuk. Majd ha úgy lesz, akkor veszek egyet újonnan.
Még egyszer köszi a segítséget. -
Slystyle
őstag
Egy Xbox 360-at szeretnék vásárolni, mivel elég olcsó, de hibás. A hiba pedig: flasheltette az eladó, de bármilyen játékot tesz a gépbe dvd-ként ismeri meg és le akarja játszani mint egy filmet. Ezzel lehet e valamit kezdeni házilag?
-
helike13
csendes tag
Na, szerváltam egy Falconos Elitet! Vajon meddig bírja???
-
Dj Polc
tag
Hasznos kis topik.
-
lall3R
csendes tag
Sziaszok a segítségeteket szeretném kérni.
Nemrég irattam ki boltban (szoval tuti értenie kell hozzá) a Batman Arkham Asylumot.
És nem ismeri fel a gépem a játékot. Többen mondták hogy frissitenem kell az oprendszert a boxon, de sosoem volt live-ra kötve. Meg tudom tenni ezt asztali pcröl vhogy?
A segítséget előre is nagyon köszönöm:Üdvű
lall3R
-
-
ithomas
őstag
Tudtommal itthon is létezik nem egy olyan szerviz, akik full felszereléssel rendelkeznek a 3 LED-es probléma javításához.
Ha nekem elromlana a boxom, ÉS nem lenne garanciális sem,akkor sem kezdeném itthon gányolgatni, mert ha nem sikerül, akkor aztán viheted utólag bárhová...senki nem fog érte garanciát vállalni..ha egyáltalán javítható ezek után...Szerintem nem ér annyit az egész, hogy emiatt az ember napokat bújjon youtube videókat meg fórumokat ,meg egymásnak ellentmondó leírásokat...persze ez csak az én véleményem.
-
helike13
csendes tag
Ilyen témát nem találtam az oldalon.
Elsősorban azért hoztam létre ezt a topicot, hogy meg lehessen vitatni a "do it yourself" Xbox javításról szóló siker- és kudarcélményeket, és hogy lehessen segíteni egymásnak, aki nem akar egy rakás pénzt fizetni ilyen-olyan konzolszervizeknek, hanem inkább megpróbálja otthon orvosolni a problémákat.
A YouTube meg egy csomó oldal rohadásig van a tutorialokkal, ami hol működik, hol nem.
Elsősorban alaplap-problémákról lesz majd itt szó, mert az a kapitális probléma az Xbox 360-ak esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest