-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Biztos vagyok benne, hogy lesz valami Nerf ami kimondottan a druidot célozza valahol. Annó a Shaman-t és a Rogue-ot is azért nerfelték, mert a meta 80%-a belőlük állt. Csak itt még a winrate is mellettük áll, mint tényező.
Csak kérdés, hogy 2 hónap múlva miként nyúlnak hozzá a dologhoz. Innervate HoF / Jade idol nerf / Ultimate BrokeBack nerf ?
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
whitezo88
nagyúr
válasz micafighter #72198 üzenetére
csak simán auto ban az összes.
-
pachito
őstag
Értem én, hogy erőltetik a synergy lapokat de ez mi?
-
DaveNo1
veterán
válasz micafighter #72194 üzenetére
HS-ben nem nagyon, nyilván beraknak pár tech lapot, de a deckek 90%-ban megegyeznek a tier 1 ladder deckekkel.
You are not prepared.
-
DaveNo1
veterán
Jövőhéten lesz majd Gamesconon verseny, ott majd kiderül mik a jó deckek.
You are not prepared.
-
micafighter
nagyúr
válasz kchryss #72187 üzenetére
A tech lap annyit ér hogy nem fog tudni infinite menni fatigueba. Meg nem fog tudni auctioneerel 3-4 golemet ledobálni. Csak az a helyzet már régóta nem mennek a meccsek fatigueba, az UI miatt meg nem játszanak már auctioneert Ja és annyi féle druid van hogy nem tudod hogy mulliganelj mert teljesen máshogy kell ellenük, pl a "techlap" token druid ellen insta loose lehet a tempo vesztés miatt.
(#72188) fogtunder helyes, legalább BB hátha észbe kap. Addig is én elvagyok a dragon DK priestemmel, én biztos nem állok be a sorba mert a jade druid nekem halálunalmas
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
válasz férfiállat #72189 üzenetére
BK most csak a lich king miatt van, ha kikerül az a metából, a BK is kifog.
-
férfiállat
tag
A Black knight helyettesíthető valamivel??
illetve ez a lap hosszú életű lesz?
az old god elején is minden pakliban benne volt 1 hétig kb utána úgy elfelejtették mint a sicc.Fogtündér: teljesen igazad van
én mint pénzt rá nem áldozó játékos nézem hogy a kis nyomorúságos dustomból mit kellene lekraftolni, ami elsőre megtetszett az az ,,új" quest mage, de utána láttam hogy 5 druid van most jelenleg és én is azon gondolkozom hogy fog a fene mage-el játszani mikor csak druid fog szembejönni. akkor tolom én is druiddal:p[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
A meta snapshottal az az egyik legnagyobb gond, hogy sírnak, amiért túl erős a druid, de ezzel csak tovább gerjesztik a dolgot, most már az is azzal fog menni, aki eddig nem akart.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Mister_X
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
+1
Igazábol az hogy ki mit lát problémának nagyban függ attól, hogy mennyit játszik a játékkal. Aki kevesebbet játszik, az késöbb fogja érzékelni, de aki sokat játszik (streamerek pl) azok már egy ideje érzik és mondják hogy gond van a druiddal az uj kieg óta.
(#72180) DJGABI: igen, OP bonemare, nerf pls
[ Szerkesztve ]
-
-
h3lios
addikt
Bemutatkozik a tier S, természetesen a druiddal. (S ->Salt)
A maly Druid leírása tetszik a legjobban...
"As a suboptimal version of Mid-Range Token Druid, Malygos Druid is weaker on dealing with board pressure, and the Malygos finishing combo without Living Roots isn't quite efficient enough.
But overall, this deck is still solid because it's ... DRUID!
Goodbye to awkward Auctioneer turns since now we have a much better replacement, Ultimate Infestation, a 10-mana spell worthy of at least 17 mana. Fall behind on board? No worry with Spread Plague in hand! Even with an inconsistent game plan, this deck deserves a top position and is far more powerful than most non-Druid decks."
[ Szerkesztve ]
-
Necro_Ramone
tag
Eu 80G
Necro#2131
most -
DJGABI
addikt
kalimostól mi a sz*rért kellett elvenni a spell dam buffot? aztán akkor beszélhetünk itt logikáról. a múltkori deathrattle + poison százszor OP-bb
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
férfiállat
tag
80 G Eu csere
-
Chumlee
senior tag
Hát ez beteg deck lett , még akkor is a csak FUN .
-
whitezo88
nagyúr
új neural network lapok! [link]
kedvencem:
-
Chumlee
senior tag
Arénában ezeket dobta be : Guldan Garrosh Rexxar . Kit érdemes pickelni ?
-
Chumlee
senior tag
-
Chumlee
senior tag
válasz Mister_X #72154 üzenetére
Az enyém egy normálisabb mage deck , a végére marad 2 víz elementál ami sokat tud segíteni . Jobban élvezem ,mint a secret vagy a burn mage-t .
Istenem , 5 manám van druid ellen persze neki már 10 ....
Lehet ,hogy a Blizzard-nál senki nem játssza a játékot ,hogy ennyire szarják le a metát ?
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Reynad csinált 1 videót arról, hogy szerinte a Blizznek azonnali hatállyal Hall of Fame-be kellene küldeni az innervate-et, és nem kellene vele megvárni, hogy 6 hónapig Druid stone legyen a játék neve.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Chumlee #72152 üzenetére
Egyébként most van egy próbajellegű elementálos Jaina deckem, azt hiszem, hogy megtaláltam a lényegét a DK-nak: nem feltétlen mage-ként kell használni, nincs benne se Babbling Book, se Ice Block, se Doomsayer, se Cabalist's Tome, se Apprentice, Primordal Glyphből, Flamestrike-ból és Shatterből is csak egy van benne. Ellenben tele van elementálokkal, tartani kell a board tempót, amennyire csak lehet (ne arcra menjenek, hanem minionokra), elkanászodott boardokat meg Frost Nova-val és Blizzarddal zárolva kell tartani, DK után pedig egy jól időzített Baron Geddon gyakorlatilag megnyeri a meccset. Aggro ellen mindenképp.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz ThySoul #72150 üzenetére
Én két avantgárdabb DK paklival tolom, jellemzők:
"A" pakli: Lilian Voss, Headcrack
"B" pakli: Envenom, Leeching PoisonRemélem elmond sok mindent Kharazanom nincs és szerintem már nem is lesz, ezért a Giantos miracle kiesik, továbbá se Xaril, se Shaku, se Sherazin, de utóbbit szinte mindig megtalálja a Journey Beyond.
"A" pakliban azért egy tisztességesebb miracle akarna lenni, csak a két Giant, Swashburglar és Shaku helyett van... Lilian Voss.
Úristen, én ezt a lapot imádom amúgy. Első KFT legendary nyitásom volt, húztam is a szemöldököm, hogy miért. Aztán beraktam egy próba deckbe és rengetegszer kihúzott a szarból. Két variációban ment meg általában: turn 4-5-re kezemben 2-3 coin meg preparation és nincs Edwin, de az ellen boardja épül, vagy amikor meccs végére Auctioneerrel felhúzott deck mellett kezemben van 4 laphúzás és 6 lap előnyben vagyok, akkoe mindig ad valami értelmeset.
Legmeredekebb meccs pedig az volt, amikor turn 5 ezt a kezet cseréltettem le vele priest ellen: 3* coin, 1 preparation, 1 headcrack, 1 backstab, 1 knives, 1 razorpetal. Utána szétloptuk egymás pakliját, ahogy nem szégyelltük és háromszor váltottam deathknightot (mindkettőt lopott Kabal Courier adta, egy Anduin DK és egy Jaina DK, vagyis fordítva)
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Chumlee
senior tag
Na jó a Jaina DK annyira nem rossz ,de nem is túl jó . Aggro druid ellen 1 hp-ról fordítottam
-
ThySoul
senior tag
válasz Chumlee #72149 üzenetére
Én azt játszom csak kieg óta, de nagyon függ attól hogy mi jön szembe. Aggro/druid zuhatag van akkor kb verhetetlen, ha meg csak control nagyon nehéz, mert szinte mind megoldja a gianteket. (mondjuk a dk miatt 4et is kijátszhatsz, csak hát ez nem jön be minden meccsen) Ha kicsit gyorsul a meta és eltűnik ez a sok greedy szerintem erős lesz nagyon.
-
micafighter
nagyúr
válasz thesound #72142 üzenetére
DK a finisher gyakorlatilag, ha nincs akkor jó lehet helyette velen vagy malygos csak akkor tennék bele mondjunk 2x mind blast meg 2x holy smiteot.
F-ECT$: annyira azért nem vészes a helyzet A resident sleeper paklikat nem szeretem, ez a dragon priest tényleg nem egy aggro gyorsagágu, de nem sokkal lassabb mint a Dragon tempo wari volt És pappal azért nem csak a lapokat pakolod általában, hanem gondolkodni is kell
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Akarmelyik streamerre kapcsolok omlenek a Druidok
1 het alatt durvan beallt a meta Druidstoneba.Erdekes filozofiaja van a Blizzardnak, van egy cast ami alapbol rohadt eros control vonalon, erre adnak neki meg tobb broken control kartyat, hogy megjobb legyen, es bonuszkent kap Aggro elleni kartyakat is.
(Iksar irta Twitteren, hogy megjelenes elott nem sokkal nerfeltek a Webweavet 4-rol 5 manara, erre a tobbi broken meg atment a teszten )Blizzard meg szamolja a dollarokat, es sz@rik az egeszbe, majd ~2 honap mulva miutan sok pro playernel/streamernel kiomlik a so jon valami felmegoldas.
Abba se vagyok biztos, hogy Innervate Hall of Famebe szamuzese eleg lenne-e.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
F-ECT$
titán
válasz micafighter #72141 üzenetére
Az a baj vele, hogy olyan hosszúak a meccsek, hogy 1 teljes nap kellett 7 meccs lejátszásához
thesound: Priest deckbe most kell a DK, nagyon erős lap.
Agro druidhoz most kell mind a 4 db (2x2) epic lap.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
jr1994
addikt
válasz micafighter #72138 üzenetére
Prince Taldaramot azért nem is vettem bele a felsorolásba
Neked biztos sok classic legendaryd van, de nekem csak 6 darab van meg a 31-ből, szerintem elég kicsi az esélye, hogy újra kinyitom mondjuk King Krusht, ha betöröm. A múltkori legendary esőben minden szettből nyitottam párat hogy beadja a következő legót, most csak KFT-t fogok nyitni amíg onnan is esik még egy.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
thesound
addikt
válasz micafighter #72141 üzenetére
DK mennyire fontos bele?
Aggro Druidhoz nincs egy darab hydrám se, és living manám sem.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
thesound
addikt
R15-ön mivel lehet haladni? Annyira greedy deck-ek jönnek, hogy esélyem nincs megfogni őket. Ha vissza lehetne esni, már R50-en lennék
Több decket próbálgatok, ami lehet nem jó, de lassan borul a só.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
micafighter
nagyúr
válasz jr1994 #72136 üzenetére
Azt érdemes észben tartani hogy olyan kiegből amiből még nyitsz pakkokat, nem biztos hogy érdemes betörni a szemét legokat. Pl classicból van nat palge-m meg muklám, amik szemetek, de pl nincs yserám, amit meg tudnék játszani pl dragon priestben. Viszont mivel nem esik dupe lego, igy ha nem töröm be a szemetet nagyobb eséllyel nyitok egy yserát, viszont ha betöröm a szemetet, akkor lehet hogy a következő lego-t megint belőlük nyitom.
Uj kiegek esetén meg a szemét legokat akkor törném, amikor már nem veszek több pakkot az adott kiegből, és elkezdtem gyüjteni a goldot a következő kiegre.
-
pachito
őstag
-
jr1994
addikt
válasz F-ECT$ #72131 üzenetére
Kb 13%. Pyros, Uther, Patches, Barnes, Cairne, Deathwing. Karazhan utolsó két szárny hiányzik, ha kéne valamibe akkor megvenném, de azokat nem kéne idevenni, az nem olyan mint a packnyitás.
Cenarius
King Krush
Solia
Priest Quest
Krul the Unshackled
Malkorok
King Mukla
Moroes
Sergeant Sally
Hogger, doom of ElwynnEzek közül melyiket nem törnétek? Ha beáll a meta legyártok valamit, jó lenne végre olyan tier 1 paklival játszani, ami nem pirate warrior.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
DopeBob
addikt
Hát... elég sokat változott a játék tegnap óta. Eddig token druid, token sámán, aggro rugo, pirate warrior... tegnap még gyakorlatilag csak control deck volt... és mennyivel jobban élveztem
MZ/X
-
jr1994
addikt
válasz F-ECT$ #72107 üzenetére
Megnyugtató, hogy a 19 standard legend lapom átlagértéke ezen a skálán eléri az 1,9-et. Még az összes lap átlaga is 2,4 fölött van, ha jól számoltam... Nem véletlenül éreztem, hogy akármilyen meta decket játszanék, általában az összes legendary hiányzik.
Csak patchest kraftoltam, viszont két hulladékot is betörtem már. De menni fog a többi is, az biztos.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
DopeBob
addikt
Skulking Geist ezt betettem bigpriest pakliba annyi a druida... egy kis idő eltelik mire rájönnek, hogy mi történt, aztán kilépnek
MZ/X
-
F-ECT$
titán
Találtam egy még élő magyar HS oldalt, ahol épp tegnap szedték össze a működőképes olcsó paklikat.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
lm83
őstag
Lehet mert nem mi választunk hőst...
-
lm83
őstag
Akkor ne innkeeper-l szórakozz,ott kevesebb az XP.
Igaz gyorsabb is a meccs, de egy idő után unalmas állandóan azokat játszani.
Én az utolsó pár kasztot már Tavern -ben csináltam meg. Mikor nem saját deck-el kellett menni.
Mint pl a mostani, a lapokat is meg lehet ismerni közben. Bár most elég random, de ha nem jó akit adott hős akkor feladod egyből. -
mark!
őstag
válasz F-ECT$ #72113 üzenetére
okés, köszi
múlt héten kezdtem, rank 23 vagyok, bár abszolút nem rankedezek, csak kipróbáltam magam élesben is
nagyrészt még innkeeper ellen levelingezek, legyen meg az összes classon a 10-es szint, azzal együtt az alap deck, aztán majs kitapasztalom melyik class jön be legjobban. (eddig pap és dudu ami a legjobban tetszik, bár úgy hallottam, hogy a paphoz eléggé mazochistának kell lenni )>
-
F-ECT$
titán
Ameddig tudsz haladni egy deckkel, addig nem érdemes változtatni rajta. Haladás alatt itt azt értem, hogy többet nyersz, mint vesztesz, így lépkedsz fölfelé a ranked listán.
Farmolni leginkább rank 20-on szokás (ha sokat nyernél, akkor tolsz 2-3 concende-t, és folytatod tovább), hiszen ott van a legtöbb rossz játékos, így sokkal könnyebb nyerni, oda meg bármilyen deck jó. 1 nap egyébként max 30 winig tudsz eljutni (=100 gold), utána már nem jár érte gold.
A teljesen alap deck valahol rank 15-20 között szokott elfogyni, de ne csodálkozz, ha már rank 25-ön is olyan deck jön szembe, ami tele van legend lappal.
(Az igazi farmolást Arénában lehet folytatni, de oda már extra jó játéktudás kell, hogy ne legyen ráfizetéses.)
Craftolással várj addig, ameddig már nem akarsz az adott setből packot nyitni.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
aerosmith
őstag
80g csere és watch a friend radical#1401
-
h3lios
addikt
Szerintem a mostani metában a demon handlock simán tier 1. Aggro és control ellen is nagyon erős, Jade druidos is tudja verni megfelelő húzás mellett. Nekem most nagyon jól megy vele, winstreakem van vele, egyedül a token sámán tud megalázni, ha nincs az elején AOE. Legutóbb 1 patches topdeckkel lett meg neki a lethal bloodlust-al....
-
mark!
őstag
egy class alap deckjével meddig érdemes farmolni? nyissak minél több packot és craftoljam le a leggyakrabban használt kártyákat?
[ Szerkesztve ]
>
-
F-ECT$
titán
Frisítettem a legendary kártyák osztályozását.
whitezo88: vedd ki a topic összefoglalóból pls a hosszú írást, és csak ennek a linkjét tedd be. (Könnyebb így frissen tartani.)
Dive ever, work never.
-
tomazin
veterán
-
KISDUCK
addikt
válasz micafighter #72101 üzenetére
Köszönöm a tippeket és az infót neked és a többiknek is. Amikor pár meccs alatt találkoztam velük elég jónak tűntek, de akkor még várok.
Próbáltam wildon mill roguet a dk lappal, de hát addig el se jutottam, hogy kijátsszam 4 vagy 5 meccset mentem, de mindig a földbe döngöltek. Kipróbálnám a csoda rugót, de edwin nincs meg lekraftolni pedig nem akarom, sírás nem tudom mivel játsszak. -
Chumlee
senior tag
válasz micafighter #72101 üzenetére
Az összes DK-nak meg van a win condition , nem értem a mage miért kapott egy ennyire használhatatlan DK-t .
-
micafighter
nagyúr
válasz KISDUCK #72094 üzenetére
Én részemröl továbbra se ajánlom craftnak. Sikerült egy müködö decket találnom hozzá amit kiblertöl loptam, az a bajom vele hogy nagyon hosszuak a meccsek és a win conditionod kb az, hogy jobban birod a fatiguet a lifesteal miatt. Szerintem nem nagyon lehet betenni akármilyen mage deckbe a dk-t, probáltam több féle decket és sokszor volt hogy nem tudtam kirakni, vagy nem huztam fel még, amikor ki tudtam volna rakni. A lifesteal akkor lenne ugye a legjobb mikor hátrányban vagy, de hátránybol meg nem szokott beleférni egy olyan kör, hogy 9mana 5 armor és egy 3/6.
Sokkal szimpatikusabb amugy pl a priest DK, mert ad egy win conditiont, miután kiraktam kézböl sebzek körönként 8-10et, mig mage DKval jó esetben a boardot épitgeted meg healeled magad.
Dkbol szerintem továbbra is a druid, warlock pala trió a legjobb, utánuk a priest mert ad egy win condition hero powert a classnak ami amugy csak healelget, és nem is kell tulzottan köré épiteni a paklit. Én a thrall DK val is elszórakozok de craftolni nem ajánlom, a rugóban is látok potenciált de azt meg még nem probáltam
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- VoLTE/VoWiFi
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla