Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrake^;DD
aktív tag
Hát ennek minden lapja arany volt de játszani nem nagyon tudott pedig a kártyák is jól jöttek neki
Amiket kijátszott: Arany Sylvanas,Ragnaros lightlord, cairne bloodhoof, Tirion.
először csak így néztem hogy szép szép gyűjtemény de aztán nem volt nagy meccsmég egy kis módosítás: most specelem a csávót warlock deckel tolja és ez is full arany neki Wuuuut
kép itt[ Szerkesztve ]
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
Scrake^;DD
aktív tag
najó.. már mage el is tolja és ennek a heroja is arany meg az összes kártyája, megkérdeztem hogy csinálja annyit mondott hogy i pay and play
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
micafighter
nagyúr
válasz Scrake^;DD #51753 üzenetére
Nyugaton azért egy max 2 havi fizubol megoldható egy full golden gyűjtemény, nekem Mo.-n egy havi fizuból annyira tellett hogy kb minden standard meta lap megvan simába, de sok hiányzik még a teljes gyűjteményhez, és nem craftoltam goldeneket.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
F-ECT$
titán
-
aktív tag
-
oba
addikt
Én meg tegnap mentem egy nagy rohanást CThun/NZoth contol pappal... rank 16 -> rank 8 easy ma viszont már nem megy vele, egy helyben állok...
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Tbs82
tag
Sziasztok !
Én most kezdek ismerkedni a játékkal
Kezdőknek mit ajánlotok ? Melyik a legjobb irány a gyors fejlődésre ?
Aréna vagy play ?
Packok ?Köszi
-
KaraDani
addikt
válasz FrozenThrone #51755 üzenetére
Gratula
-
Kanczy
veterán
Mekkorát misplayelt az előbb Boarcontrol...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
zsuha
aktív tag
Szerintem a play, és a jobb streamerek nézése twitchen a legjobb irány a gyors fejlődésre.
Ezen kívül olvasd el a topic összefoglalót a topic tetején, és nagyon ajánlom a redditen a begginers guide-okat. Most néztem párat: link , link2.
Én az arénát egyelőre hanyagolnám a helyedben, mert mióta már nagyon sokféle kártya megjelent, és még mindig csak 3 kártya közül pickelhetsz, sokkal jobban szerencse alapú lett az arena. Meg persze aránéhoz sok streamert kéne nézni, hogy tényleg jó legyél benne, különben csak bukta az egész aranyban (4 győzelmet hozni kell átlagban, h behozza az árát ahhoz képest, mintha packokat vennél goldért arena helyett).
Ha tetszik a játék, és szeretnéd, hogy sokféle kompetitív decket össze tudj rakni, akkor számolj azzal, hogy sok-sok igazi pénzt ki kell csengetni ehhez Napi átlag 50-70 goldot lehet összeszedni, ami éves szinten 180-250 pakk. 150-200 pakli egy jobb kieghez kell is, a jelenlegi felállás szerint pedig megjelenik belőle évente 2 + még 1 adventure (fix áras). Továbbá, be kell hozni a jelenlegi lemaradásodat is: kellene 200-300 classic pakli.
Ha pénzt fektetnél be, ezt azelőtt tedd meg, hogy bármit craftolsz
Egyébként jó játék, ajánlom
Mod: Jah igen paklik: elsősorban classic, aztán a Wotog, LOE + BRM (ezek adventure-ok), majd TGT.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
GoTReX
őstag
Egy ideig nem voltam fent. Látom kijött az új kieg,de GvG paklit már nem lehet venni. Az teljesen törlésre került? És ha igen,miért? Csíptem
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz Scrake^;DD #51768 üzenetére
nem, évente cserélődnek, BRM csak jövőre esik ki.
-
NyxNyxNyx
addikt
Szegény Sjow-t leOTK-zta az ellenfél Yoggja Majd Troldenben tuti lesz.
más: Nekem ez a shaman ladder kurvára nem jött be. Annyiból jó hogy gyorsan megvannak a meccsek, de eddig inkább hátrafele haladtam mint előre. De az is igaz hogy az ellenfél 80%-a szintén shaman volt.
[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Sikerült behúzni a rank 5-öt végre Ebben a hónapban az Overwatch eléggé elvitte az időt, szóval a szokásosnál is kevesebbet játszottam. 67-35 lett a statisztika Standard-en, ebből 36-16 Miracle Rogue-gal, amivel kb az utolsó 7-8 rangot megcsináltam. Ez 69%-os winrate, ami szerintem szuper ahhoz képest, hogy most játszottam először a deckkel és a rogue a legkevesebbet játszott kaszt számomra a ladderen. Azt mondják nehéz deck, lehet, viszont ha így van akkor baromi erős, mert a misplay-ek mellett is jól ment A nap külön bónusza még egy Golden Prophet Velen amit a reggel megkapott Watch&Learn küldiért kaptam. Soha rosszabb napot
-
-
h3lios
addikt
Remélem az összes zoo játékos azt hiszi magáról, hogy nagy játékos. Tudja nyomogatni a hero powert és ki tudja pakolni a frissen felhúzott lapot. Ez a pakli agyatlanabb lett, mint a facehunter volt. Ezzel a fossal akkor sem játszanék, ha fizetnének érte, mák az egész, ha az ellenfeled felhúz 2 aoe-t, akkor már dobhatod is ki a rákba az egész decket.
B-tag: H3lios#2825
-
F-ECT$
titán
válasz darkrock #51742 üzenetére
Én ma délben rank 9-en voltam, miracle 2-2, mid shaman 2-2, mondom legyen tempo wari. Vereség nélkül lett meg rank 5, nem is tudom, hogy hány - 0 lett a vége, de nekem is kb 8 - 10 win jött sorban. Vertem mid huntert, priestet, beast druidát, pirate és tempo warit, zoot meg vagy 3-4 shamant. (És végre Varian is nyert meccset nekem, eddig szinte sosem volt value, de a priest meccs miatta lett meg.)
h3lios: menj tempo warival.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Kanczy
veterán
válasz h3lios #51780 üzenetére
Őszintén szólva még mindig nem értem, hogy minek játszol. Beletettél egy rakás pénzt, nem tudsz bemenni 15 alá, és minden rák, ami megver. Nem hiszem, hogy nagyon élveznéd a játékot. Minek kínzod magad?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
h3lios
addikt
válasz Kanczy #51781 üzenetére
A játékkal nincs bajom a sok nyomorultat nem bírom elviselni. Control paklira nincs pénz / akaraterő összeszenvedni a lapokat ? Sebaj rakjunk össze 1 nobrainer zoo / random face paklit és recskázzunk arra, hogy nulla játéktudással csak face-re menve eljutunk rank 5 -ig. Egyébként igazad van, rohadtul nem élvezem a játékot a fent említett példa miatt illetve a sok f.szfej miatt akik, ha széttopdeckelik a játékot még BM-elnek is. Ha nem kapnék agyvérzést majdnem minden második játék után én is simán gyakorolhatnék napi 5-10 órákat, de nem vagyok képes 5-10 játéknál többre, mert kiégetnek a fent említett esetek. Legutóbb kellemesen csalódtam, mert én Control Priest-el elvertem 1 Control Shamant és utána felvett, megbeszéltük a meccset és elbeszélgettünk pár percig.
Az ilyen meccsekkel semmi bajom, mert ha kikapok is tudom, hogy egyenlő esélyekkel indultunk és nem egy agyhalott hülyegyerek vert meg. Egyébként pont ezért nem jelent számomra semmit a rank. Sokan azt hiszik, hogy a játéktudást mutatja, holott rohadtul semmi köze nincs hozzá. 1 dolgot jelképez, hogy mennyit tudtál 1 agyatlan face deckkel grindolni.
Minden tiszteletem az olyan embereké, akik control / midrange paklival mennek el legendig.
Elég megnézni, hogy a nagyobb versenyeken is milyen hibákat követnek el a SMOrc felállással játszó emberek. Többnyire ha megnézed a pakli választásokat Thijs-nál, Ostkaka-nál mindig látsz Rogue / Freeze mage paklit. És miért ? Mert talán ők a legösszetettebb játékosok, akik magas skillt igénylő paklikat is visznek versenyre.Chakki ennek a szöges ellentéte, az aggro shaman / zoo / aggro warrior felállással.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz h3lios #51782 üzenetére
"1 dolgot jelképez, hogy mennyit tudtál 1 agyatlan face deckkel grindolni."
"Minden tiszteletem az olyan embereké, akik control / midrange paklival mennek el legendig."
És nézd csak, mégis van olyan, aki meg tudja csinálni (sokan). Azaz nem játszol elég jól hozzá. Én sem, nem azért mondom, csak ezzel nem árt tisztában lenni.
-
F-ECT$
titán
válasz h3lios #51782 üzenetére
Control paklira nincs pénz / akaraterő összeszenvedni a lapokat?
Nem vagyunk egyformák, van aki az agro deckekkel élvezi a játékot, pedig minden lapja megvan. Chakki pl megvan?recskázzunk arra, hogy nulla játéktudással csak face-re menve eljutunk rank 5 -ig
0 játéktudással nem mész lesz el rank 5-ig. Igen, vannak deckek, amikben sokkal kevesebb döntési helyzet van, közel auto pilot deckek, de ott is előfordulnak 2 esélyes szituációk, amiket ha rosszul ítélsz meg, akkor nem fogsz tudni stabilan haladni.Sokan azt hiszik, hogy a játéktudást mutatja, holott rohadtul semmi köze nincs hozzá. 1 dolgot jelképez, hogy mennyit tudtál 1 agyatlan face deckkel grindolni.
Valahogy mindig azok értékelik alul a rankot, akik még nem voltak legendek. Igen, a rank nem csak a játéktudást mutatja, de az is benne van. Egyébként mi a jobb: ha csak a zsenik lehetnek legendek, vagy az, ha a zsenik x játékból, az átlag játékosok meg 3x játékból érik el, de legalább elérhetik?Minden tiszteletem az olyan embereké, akik control / midrange paklival mennek el legendig.
Pont most sírni az agro deckek miatt kicsit érdekesen hangzik, amikor a meta report szerint a 13 db tier 1-2-es deck közül mondjuk 4 az, ami agro (agro shaman, mid shaman, zoo, pirate) Van ezen kívül 3 combo (miracle, patron, freeze), 3 tempo (wari, mage, mid hunter) és 3 control (wari, n'zoth pala, renolock) deck. (Sőt ha hozzávennénk a tier 3-4-et is, akkor arányaiban még rosszabbul állnának az agro deckek.)Dive ever, work never.
-
h3lios
addikt
válasz Kanczy #51783 üzenetére
Azzal nincs bajom, ha valaki letol 1-2 meccset zoo-val is, mert kell a változatosság, de azt nem ismerem el, hogy valaki csak 1 aggro paklival képes felmenni magas rank-ig. Sokkal kevesebb tényleges játéktudás szükséges hozzá, nézd meg a shamant. Sok lapja olyan, amivel 1 lapból kapsz 1 miniont, vagy nagy value-t generálsz. Ezért csak tele kell fosni a boardot, mert egyszerűen nincs annyi AOE amivel mindent le lehet takarítani. Amióta meg van 5/5 taunt azóta meg jutalmazva is vagy ezért a játékért, de említhetném a bloodlust-ot is.
A zoo meg 1 nevetséges pakli, egyértelműen az OP warlock heropower miatt lehet csak életképes, mert itt szintén arra kell játszani, hogy mindent kipakolj és a másiknak a korlátozott laphúzás miatt ne legyen eséje tartani a lépést. Ezért bünteti nagyon az AOE ezeket a hányadék paklikat. Csak a probléma az, hogy ha esetleg leszedted a zoo teljes boardját 6 manából és 3 lapból megint kipakol. Elég hozzá 1 peddler, flame imp+ 1 ritual.
-
F-ECT$
titán
válasz feri1014 #51784 üzenetére
Hát a priest most nem áll túl jól, van N'Zoth, Dragon és C'Thun deck is hozzá, de mind tier 3-4 csak.
Szigorúan szerintem a priestnek vissza kell hoznia az Auchenai + Circle kombót, és "eköré" decket építeni, mert a Lightbomb nagyon hiányzik az Excavated Evil meg nem olyan jó lap. Szóval én egy old school control priesttel próbálkoznék 2 Holy Nova mellet, techelve Harrisont a shaman, rugó és wari dömping miatt, Flash Healt is beletennék és / vagy Darkshire Alcemistet, de hogy ez így életképes-e, azt nem tudom
Dive ever, work never.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz F-ECT$ #51789 üzenetére
Azt nézem hogy az új priest boardclear tökre beférne most a sok shaman miatt, ha mondjuk 3 mana lenne.
Semmi baja nem lenne a priestnek, ha nem létezne az a kurva hex, vagy legalább minimum 4 mana lenne.
ollie, giorgio: Köszi
[ Szerkesztve ]
-
andreas9109
tag
Rafaam törhető? Dragon priest decket tolok.
AMD Ryzen 1500x + ASUS Strix RX 480 8gb/SC2: zerg player
-
saen
veterán
válasz andreas9109 #51792 üzenetére
Szerintem nem.
-
zsuha
aktív tag
válasz andreas9109 #51792 üzenetére
sztem az egy jó kártya, ne törd be
-
törölt tag
válasz F-ECT$ #51789 üzenetére
Nova shaman ellen nem csinál semmit. Szerintem az egész priest kaszt üvölt normális early lények után vagy valami olyan után ami Velen szintű buff és nem kell vele 5. körig várni. Ahogy az sem normális dolog, hogy doomsayer az egyetlen viszonylag jól játszható 2 drop. A többi slot (1 3) pedig szót sem érdemel.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz #75376384 #51797 üzenetére
Hardmulligan auchenai + circle azt csőh.
Most mentem én is dragon priest-tel. 2/2 win. Most nincs időm többet menni, szóval lehet csak szerencse volt és igazából szar. 30 hp-n vertem el face shaman-t és koton druidot is.
Zoo ellen viszont nem szívesen találkoznék pyro és aucheani nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Politika
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest