Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gááboor
tag
Hali.
Azt kérdezném, hogy azokat a filmeket, amik valamilyen hd rippek, kiírás után lelehet játszani asztali -blutray-lejátszón? Elég sokféle rippet láttam már, gondolom ti is, hddvd-ről blurayről rippelt, 720p meg 1080p -i szóval ezek lejátszhatóak, ha mondjuk kiírom hddvd vagy bd lemezre? Nem tudom ki próbálni, de kiváncsi lennék.[ Szerkesztve ]
-
Gááboor
tag
válasz
sirdond #3635 üzenetére
Úgy tűnik a Total Media Theatre 3 fog be válni, úgy látom semmi akadás tömörítetlen blu ray filmmel, és nem zuzza a procit sem mint a media playe classic- ffdshow páros, ami teljesen szaggatott, bár ahogy olvastam ez nem is jó páros.
P7350 proci 2 ghz, 3 gb memória gefoce 9600gt[ Szerkesztve ]
-
Gááboor
tag
válasz
sirdond #3633 üzenetére
Blu-ray, és mennyire idióta elnevezés. Csak, hd ready van és még nincs ture-hd és társai decoderem erősítőbe integrálva, de azért kipróbálom a lejátszót. Köszi.
Vlc playerről olvastam még.
Olyan ami esetleg az mkv-t is lejátsza? Már kb 6 lejátszó van a gépen.[ Szerkesztve ]
-
Gááboor
tag
Sziasztok.
Blue ray cuccot szeretnék lejátszani számítógépen, de a kmplayer nem játsza. Min érdemes lejátszani, ami jó képet produkál és egyáltalán mi az ami lejátsza?Egyébként, most néztem először hd-ban filmet, egy hd rippet, de már annak a kép és hang minősége is nagyságrendel jobb volt -hd ready-s lcd-n- a dvdhez képest, úgy hogy lehet rákattanok a témára. Most megnéznék egy tömörítetlen bd-t, meg hát kíváncsi vagyok mit szól a gépem a dologhoz.
-
Gááboor
tag
válasz
Johnny Cage #3594 üzenetére
Azt gondoltam ez is valami csuda szűrő rövidítés...... nekem magyarul beszélő a kmplayer de ki silabizálom...
Más.. kicsit úgy érzem, mintha akadna a film lejátszás , de alig észrevehetően. Leginkább ott érzékelni, ahol még a film elején az animált logo mozog, egyenletesen. Ezt lehet valami képpen korrigálni?
pl:video kimenet sorren bekapcsolása - frame kihagyásokra van, ez jó lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Gááboor
tag
Na kezdem kapisgálni. Végül a KMPlayert raktam fel azzal most megy gond nélkül az első HD film, amit nézek gépen, de a lejátszó elindításakor kapok egy üzenetet a vistatol, hogy a lejátszó, nem tudom milyen színbeállítást használ, ezért ameddig fut, addig a vista át áll aero profilra. Ezt nem tudom megszüntetni valahogy?
-
Gááboor
tag
válasz
Johnny Cage #3550 üzenetére
Bocs, hogy így közbe vágok, de igen...
Én most próbálok ilyeneket lejátszani és azt se tudom már melyik rövidítés micsoda melyik verzió kell, meg egyáltalán mit érdememes.használni... Ennek az lesz a vége, hogy minden oda nem illő codeket felfogok rakni és majd azt sem tudom hol áll majd a fejem...
Akkor kérdés.. KM player vagy wm player, és kell valami codek még plusszba? és a legfrissebb verziót érdemes? és hogy van az hogy a filmnél az ac3 külön mappában van?őőőő
Új hozzászólás Aktív témák
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó XPG Xenia 14 ultrabook (16GB RAM, 512GB SSD, aktivált Windows)
- Újszerű Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7835HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- GAMER PC / Ryzen 4500 / 16GB / 3060 Ti / Fractal / TUF B450
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia