Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanikai
aktív tag
sziasztok,
egy 10+ éves Lux Intelligence porszívót szeretnék lecserélni valami kisebb/modernebb készülékre ami hasonlóan jól megbirkózik a padlószőnyeg + hosszú szőrű kutya kombóval. nincs preferencia, lehet vezeték nélküli, porzsákos illetve anélküli készülék is, a keret maximum 100 ezer forint lenne (Philipshez van egy nagyobb kuponom így az lenne a preferált márka elsősorban)
szerk: eddig Philips PowerPro 6409/01, SpeedPro 6729/01 illetve PowerPro Expert 9745/09 készülékeket néztem, ezekről esetleg vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
lanikai
aktív tag
sziasztok
egy olyan elöltöltős, minimum 7kg kapacitású mosógépet keresnék aminek levehető a teteje és azután maximum 82.5-83cm magas - tudom, ez így elég random, de hátha valaki másnak is hasonló problémája volt keret ~150-170k lenne. találtam néhány elfogadható beépíthetőt, viszont nem túl nagy a kínálat, kíváncsi lennék néhány "hagyományos" modellre is. régebben külön említve volt a levehető tető, most viszont legtöbbször az elérhető fotókra lehet csak hagyatkozni és sokszor nincs oldalról lőtt kép
[ Szerkesztve ]
-
lanikai
aktív tag
sziasztok
konyhapult alá szeretnék egy keskeny (max 55cm mély) mosógépet kb 120 ezer forintig bezárólag. fontos szempont az inverter motor, 7-8kg ruhatöltet és relatíve csendben tegye a dolgát (centri közben is)
két gépet néztem eddig, Whirlpool FWSD 81283 és Beko WUE8622XCW, nem tudom ezek mennyire ajánlott modellek, más alternatívát is szívesen fogadok. illetve ha van "lényegesen" jobb vétel mondjuk 150k-ig, azt is meghallgatnám
előre is köszönöm
ui: az sem lenne hátrány, ha a teteje teljes egészében levehető lenne (azaz a front panel "feletti" rész is). két ilyet láttam, az egyik egy elég régi konstrukció (6+ éves) LG F2J3WN5WE, a másik az LG F4J3TN5WE
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- iPad topik
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Apple notebookok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest