- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
GAMEPOD.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz DelArco #57900 üzenetére
Olyan Aldisat vett a szomszéd, vitte is vissza. 1 kg lisztről nem tudott tésztát csinálni (konkrétan csavarodott a tartókar). Javaslom a Bosch MUM szériát. Igen, nem olcsó, de hidd el, ez bírni fogja. Feleségemnek ilyet vettünk 2 éve, és kapja rendesen a terhelést, de meg se nyekken.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
WHIRLPOOL WFC 3C23 PF SZABADONÁLLÓ MOSOGATÓGÉP
Egy hete van nálunk, egy nálunk 4 éves, de alsó hangon húsz éves Bosch/Siemes gépet váltott (zárcsere panellal 28.500- + munkadíj). 60 cm széles, 85 cm magas, 14 terítékes, 3 tálcás, inverteres motoros.
A fő szempont az automata ajtónyitás volt és a 3. tálca megléte. Sok gépet néztünk, de jelen helyzetben nem nagyon volt sehol Elux vagy hasonló raktáron, így rá esett a választás (mosógép is Whirlpool, nem sok gondunk van vele). 4 nap alatt nálunk volt, elvileg az utolsót sikerült onnan is megvenni.
A korábbi géphez képest nagyon halk, lehet mellette beszélgetni. Mosási hatékonyságáról mindent elmond, hogy a be nem áztatott, zsíros tálcát patika tisztára mosta. A 6. érzék funkciója vicces, 45 percig kalkulált, hogy még 1:58 va ón hátra a mosogatási időből. Hát nah, a manók biztos rövid létrát hoztak a 3. tálca felméréséhez. Nekünk pult alá ment be, ami szerencsére 84 cm magas. A tetőt leszereltem a gépről, 2 db csavar tartja, így 82 cm magas lett a gép, és befért.
Egy komplett vasárnapi főzés csetresze befér, ami nagyon nem mindegy. A 2. tálca állítható magasságú, ami jól jön a nagyobb edényeknél. A 3. evőeszközös tálcát én pl hülyeségnek gondoltam, de látva, hogy így mennyi cucc fér bele, a kötelező dolgok egyikévé tenném. Az AirDry meg amennyire egyszerű, annyira nagyszerű dolog.
-
Melack
veterán
válasz ANDROID??? #30270 üzenetére
Mi nem kerestünk hónapokig, hanem láttam anno egy hirdetést, hogy felújított gépeket árul vki Gyöngyösön. Beköltöztünk, volt rá x Ft, a gép X - 10.000 Ft volt. Megvettük. A gari alatt pont előjött egy hiba, vmi mini szelepecske adta meg magát. Jött, cserélte, és azóta is megy. 2 hetente takarítom a belsejét, a fúvókákat meg havonta.
-
Melack
veterán
válasz Corsa02 #30268 üzenetére
Nálunk egy Siemens gép van, 12 terítékes, használtan vettük. De ettől függetlenül eddig nagyon bevált, szeretjük, mostmár nehezen tudnánk meglenni nélküle. Mi - nézőpont - a tartályát teletöltjük öblítővel, Finish tabletta megy mellé meg Lidlös só. Ez bevált. De most váltunk majd Somat folyékonyra, amint ez a szett elfogy.
-
Melack
veterán
válasz Mr.Csizmás #29974 üzenetére
Mi Lidl mosószert használunk, próbáljátok ki.
-
Melack
veterán
válasz Mr.Csizmás #29958 üzenetére
Az előzőhöz annyi, hogy ültesd fel egy kör IC-re, és mire hazáér, már új gép várja. Vágányzár esetén még egy gyors próbamosás is belefér.
-
Melack
veterán
válasz Mr.Csizmás #29958 üzenetére
Idézem háztartásunk lelkét, feleségemet : ` Az pedig normális, hogy nem oldódik fel a mosószer ha alacsony a hőfok, kevés vízzel mos a mosógép, rövid a program, szar a mosószer és amúgy is van a por állagú mosószernek egy ilyen jó szokása. A megoldás nagyon egyszerű haaználjon folyékony mosószert `
-
Melack
veterán
válasz adamssss #29098 üzenetére
Mi a mall.hu-ról vettünk Rohnson márkájút, tökéletesen teszi a dolgát.
-
Melack
veterán
IKEA-s sütőről meg főzőlapról is jöhet teszt? Illetve fúró/dekopírfűrész is jöhet ide, vagy az nem ez a topik?
-
Melack
veterán
Nekem Lidl Silvercrestes volt, főzőlap nélkül. Bőven jó, amire kell, főleg. Ne várj sokat, de mondjuk a csak sütni kell kajákhoz bőven jó. Ha van helyed, inkább vennék a sima egy lapos indukciós panel helyett egy 2 "helyeset". Remélem érthető.
-
Melack
veterán
Nekem volt ilyen mini sütőm, mikró helyett is használtam, mert az se fért el a konyha/előszoba párosban. Én szerettem. Kis tepsis kaják simán elkészültek benne. Jók ezek. Mondjuk a rezsós változat zabálni fogja az áramot, de akkor legalább van még 2 főzőlapod. Ami mondjuk egy leves + második esetén nem hátrányos.
-
Melack
veterán
Somat termékekre 50 pontért 50% kedvezmény a DM-ben - ha már felmerült anno, hogy mosogatógépbe milyen tabletta lenne jó.
-
Melack
veterán
Villanybojler vezérelt áramról megy nálunk, 80 literes Hajdú. A villanyszámla rá eső része 2500 Ft. Tusolunk, mosogatógép van. Melegvíz mindig van, mert Napközben többször is bekapcsolják.
-
Melack
veterán
Fagyasztóládát használtan hol érdemes venni?
-
Melack
veterán
válasz werszomjas #18251 üzenetére
+1 az IKEA cuccokra, de a mágneses tipp is jó. Nekünk nagyi adott egy komplett szettet, nála csak állt. Nem Zepter, de jó.
-
Melack
veterán
Az eMag-os Whirlpool akcióban szereplő gépekre is megvan a 2+2, és az 5 év motorra kiterjedő garancia. Ugyan volt egy kis fennakadás, de megoldották a regisztrációt.
-
Melack
veterán
válasz Csabroncka #17782 üzenetére
Nah, a gond ott van, hogy nem kaptunk rögzítő elemeket ilyet vajon tudok szerezni?
-
Melack
veterán
Bútorlapot hogy rögzítek a mosogatógép ajtajára?
-
Melack
veterán
Tisztelt Melack Úr,
Előzetes telefonos egyeztetésünk alapján, ezúton szeretném írásban megerősíteni, hogy a Whirlpool termékeknél feltűntetett +2év garancia akció érvényes.
A plusz garancia időt a Whirlpool biztosítja. A garancia érvényesítését a vásárlást követően, a gyártó honlapján történő regisztrációval tudja majd érvényesíteni.Szíves türelmét köszönöm!
További kellemes napot!Tisztelettel,
Emag ügyintéző neveEx-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
"A promoció keretén belül a szabadonálló készülékek esetében összesen 4 év (2+2 év), a beépíthető készülékeknél pedig összesen 6 év (4+2 év) teljes körű garanciát biztosítunk 2016 július 31.-ig."
Erre külön rákérdeztem tegnap, emiatt is lent a fenti oldal létrehozva.
-
Melack
veterán
Láncfűrészhez ilyen olajat kell venni?
-
Melack
veterán
Ki vett szintúgy IKEA főzőlapot? Nálunk már beszerelve, eddig teljesen pozitív a tapasztalat
-
Melack
veterán
Hali!
Candy GV4 117DC3/2 elöltöltős mosógép 7kg A+++
Erről vkinek véleménye/tapasztalata van? Úgy tűnik, a mosógépünk most adta meg magát, nem centrizik...
ÜDv
Melack
-
Melack
veterán
Ezt diktálta a mosogatógép szerelő:
- 3/4 T elágazás
- 2 db esztergált csavar gzumihoz
- Szifon alá köz darab mosogatógéphez vagy y elágazásÉn azt igyekszem megvenni, amit mondott. Én sajnos analfabéta vagyok, most még a kémény kormolását is meg kell tanulnom, de ez egy másik topik témája.
-
Melack
veterán
Pesten tudtok olyan helyet, ahol a szifonhoz tudok venni olyan toldalékot, amibe a mosogatógép kifolyóját tudom bekötni?
-
Melack
veterán
Ariston páraelszívó cikkszámát vagy vmi azonosító adatát hol találom? Ki kellene takarítani, de nem tudom, hogy szedjem szét. Remélem egyedi azonosító alapján találok vmi manualt.
-
Melack
veterán
válasz werszomjas #17380 üzenetére
A főzőlap még ikea family akcióból, meg lesz Realistisk sütő - mama ajándéka lesz az új helyre. Csak előre beszélnék velük, hogy mikor tudnának jönni. (Meg fuvart is Bp-Nagykáta irányba)
-
Melack
veterán
Ikea-nak ki a szerződött szervíz partnere?
-
Melack
veterán
Az IKEA által forgalmazott indukciós főzőlapokhoz tud vki hiteles szerízt adni? Szeretnék velük egyeztetni, de sajnos a lapot még nem tudom kibontani, mert még nem vagyunk a végleges helyen. Köszönöm!
-
Melack
veterán
-
Melack
veterán
Nem lehetne lezárni ezt a rohadt miele nem miele témát? Kezd iszonyat elegem lenni, hogy 100 hsz-ből 70 csak erről szól, vagy ezen keresztül szólnak be a másiknak. Mint vmi tinédzser csajok gyülekezete komolyan...
-
Melack
veterán
válasz Oppenheimer #16793 üzenetére
Jah, a tűzhelyre gondoltam
-
Melack
veterán
válasz Oppenheimer #16790 üzenetére
Főzőlap. Nem sütő. Sajnos jobb ötlet csak drágábban van. A sütője viszont jó, azt lehet rendesen használni a tűzhelynek.
-
Melack
veterán
válasz Oppenheimer #16754 üzenetére
Ez ugyanolyan rezsó, mint amid van Nem egy jelentősebb upgrade.Igazából 2 opciód van:
- tulajjal megbeszéled, hogy neked rendes tűzhely kell, amit megveszel, de viszel is tovább ha elmész
- vagy nem szólsz, veszel mondjuk ilyet. ezt leteszed és használod.Más nem nagyon marad. Ami gáz, hogy lehet pár edényt venned kell, de a legénylakás jelző alapján az még úgy is hátravan.
-
Melack
veterán
válasz Oppenheimer #16751 üzenetére
Oppi, ez egy rezsó Erre várhatsz, míg beindul. De utána legalább lassan hűl ki Ha jól emlékszem középen fent van a 0, és jobbra tekerve indul kicsitől a nagy fokozatig.
Egy mikró mondjuk sokat segít.
-
Melack
veterán
IKEÁból kért már vki házhozszállítást?
-
Melack
veterán
válasz Csabroncka #16418 üzenetére
Hát ez kicsit tarkónbólinott. De ok, meg kell fizetni a dolgokat. Meglátjuk, mennyi marad a büdzséből. Köszi!
-
Melack
veterán
Feülltöltős mosógépből melyik a javasolt? 6kg, A+, heti kb 6 mosás.
-
Melack
veterán
Neff (Bosch) gépekről van vkinek infója?
-
Melack
veterán
válasz YAS-dude #16329 üzenetére
Privátba jöhet az infó. Most szépen körbenézek, hogy mi hol merre mennyi, aztán május magasságában megvesszük. Jófogáson láttam párat, 20-40k között.
albiosz: elég sok a feltétel. Beépíthető nem játszik? Az talán alacsonyabb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik