Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz forma69 #68629 üzenetére
nüanszokkal nem foglkozunk
megmondom őszintén,ha egy dupla árú kábel nem mutat azonnal valamit,hogy miért jó, akkor nagyon ritkán adnék érte annyit,amibe kerül.szerencsére sok mindent hallottam már, tehát ha valami kevéssé villantós, akkor nem értékelem alul. sőt.
Tamoo: azt azért én is észrevettem az egérmozin, amikor denont cseréltem. ott azért elég nagy volt a differencia. nekem itt lett gyanús a hdmi átvitel, hogy valami nem tökéletes, és itt sem lehet, hogy csomagkapcsolt átvitelnek mindegy a drót. de akkor még betudtam annak, hogy lehetséges, hogy valamit alakit a készülék, pl eltolja a feketét, szineket, v ilyesmi. de ennyi légy nem tévedhet
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz forma69 #68629 üzenetére
Csak nem szeretnék fölöslegesen pénzt költeni, ennyi. Ha tényleg jelentős különbség van HDMI kábelek hangja közt, akkor valahogy közelebb raknám a PC-t és a mostani 5m helyett vennék egy "komolyabb" 1-1.5m-es kábelt. Kép engem nem különösebben hoz lázba, még mindig "egérmozizok".
Viszont lehet ami Neked nagy különbség, nekem nem ér egy gombot se.Placebó mindig benne van sajnos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Társasjáték topic
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5 Pro teszt
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Opel topik