Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz skippper #64763 üzenetére
A második link alapján a 8ohm-os hangfalamhoz nagyon max 14 m kábel kell, elegendő a 1.5mm2 vastagságú kábel is. Gondolom nem hasraütésből írták.
Emlékeimben úgy él hogy vastagabb kábel a nagy mélytartománnyal rendelkező, többnyire álló hangfalakhoz kell. De lehet már én keverek valamit össze. -
VoidXs
Topikgazda
Nyugi, a tulajok se tudják megkülönböztetni. De annyira beléjük ivódott, hogy "elvertem rá egy halom pénzt, akkor csak jó már", hogy a csúnyán bukott tesztek után is mind azt hangoztatja az interneten, hogy márpedig nála mennyire nagy a hatása. Néhányakat szerencsére sikerült jobb belátásra téríteni, és már nem adnak rossz üzleti döntéseket hozzá nem értőknek.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
gab1ka
senior tag
akkor csak próbálj meg úgy kihátrálni a beszélgetésből, hogy ne vegyék észre a röhögést.
Azért ez adta na..
#64764 Buribuci : Arra próbálj figyelni, ha nincs lehetőséged állványt használni, akkor olyan megoldást válassz, amivel döntheted, forgathatod a surround részt legalább, de a legoptimálisabb lenne ha a frontokat is tudnád.Ez a csavar nem tudom mi pontosan, de nem tűnik túl rugalmasnak. Sokat lehet játszani a beforgatás mértékével, nem túl szerencsés ha nagyon fix az elrendezés, mert a buborékból lehet hogy sokat elvesz.
-
törölt tag
Köszi. Valahogy én is így érzem. És lehet a 8 ezres falikonzolokat is kiváltom egy ilyennel. Úgy sem fog látszódni a hátulja és az egész megvan egy ezresből az 56ezer helyett.
Lehet egy kicsit jobban átviszi majd a rezgést a falra, de nem fog ez annyira dübörögni, hogy kiperegjen a tipli a falból, plafonból.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest