Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beni2360
félisten
válasz Beni2360 #9896 üzenetére
Így néz ki - ide kellene valahogy még 2 db polcsugárzó. mehet a szekrény tetejére 108 cm magas. Ez elé húzható le a 80" vetítő vászon. Elég szűkös a hely.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
félisten
Sziasztok, egy kérdésem volna.
Vettem egy HECO centert és csak az erősítőm alatt tudtam elhelyezni, vagyis az erősítőt rátettem.
Lehetnek egymásra rossz hatással?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Hohocali
aktív tag
válasz kurucz24 #9885 üzenetére
Biztonságosnak biztonságos, csak ami engem zavart, hogy a hangfalat a gyári dobozában feladják postára. Legalább egy törékeny címkét rakhatnának rá, a gyári olyan pici, hogy szerintem senki nem veszi észre. Amikor bementem a postára, akkor az öreglány úgy gurítgatta a földön kézzel-lábbal a kiadó ablakhoz, mert a dereka nem bírja. Ketten emelték ki. Mondtam bemegyek, kihozom, de mondták nem lehet. A hangdoboz sértetlen maradt, de a doboz elég viharvert.
Ezzel szemben a hifi-fabrik külön kartondobozba is beteszi, és feltűnő ragasztóval tekeri körbe, hogy törékeny. És nem postára adják, hanem futárszolgálat hozza.
Szóval ha van a hifi-fabrik-nál, akkor én onnan veszem, ha nem, akkor jöhet az elektrowelt."az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
kurucz24
tag
válasz spiky03 #9890 üzenetére
Igen, 30, de még kezdő házimozi kedvelő. Kb. egy éve költöztünk új helyre és akkor sikerült megvennem az első nem kompakt szettemet. Na, azóta próbálok mindent elolvasni és tájékozódni a témában, de így elég nehéz, hogy mivel nem budapesti vagyok, nem nagyon van lehetőségem komolyabban összerakott rendszereket meghallgatni. Ezért is gondolkodom erősen a novemberi show-ra felmenni, de nem sok jó tapasztalatot olvastam itt róla, bár valószínűleg nekem az is nagy előrelépés lenne.
Neked melyik szett van?
Nekem ezt ajánlották nagyon jó vételként:
Canton[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
válasz spiky03 #9886 üzenetére
Árban nagyjából mennyire a szállítás , illetve van értelme "csak" Ausztriáig rendelni ha ott van ismerős vagy nincs érdemi különbség árban ?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
spiky03
veterán
-
spiky03
veterán
válasz kurucz24 #9885 üzenetére
Teljesen megbízhatóak.
Az utalás megérkezése után már küldik is a csomagot és pár nap alatt meg is érkezik.
Én tőlük vettem a jelenlegi rendszeremet, erősítőt, hangfalakat.Úgyhogy nyugodtan rendeld meg a kinézett hangfalakat.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
kurucz24
tag
Sziasztok!
Rendelt már valaki a következő oldalról?
Arra lennék kíváncsi, hogy mennyire megbízható? Gondolok itt az előre utalásra, biztonságos szállításra Magyarországra, stb. Mondjuk egy 5.0-ás rendszer esetén.
A Canton GLE szériát néztem ki, azon belül is a következőket:
Front:
470Center:
455.2Surround:
410.2Nagyjából 150e lenne. Erről valami vélemény?
Köszi
-
nagyd1990
csendes tag
Jbl arena 170-re próbáltam rákötni sima 2.5mm-es kábelt. rácsavartam a hangfal hátulján a pöcköt, de valamiért kijön a kábel. mi lehet a probléma?
-
nagyd1990
csendes tag
Ha véletlen 4mm-es hangfalkábelt vettem és utólag jöttem rá, hogy csak 2.5 kellett volna, akkor ugyanúgy beköthetem a kábelt? mármint, hogy nem az összes rézdrótot kötöm be?
-
-
nagyd1990
csendes tag
válasz Krisztian101 #9872 üzenetére
Köszönöm szépen. Gyorsan meg is vettem a kábeleket a boltban. Még ma összeszerelem.
-
Beni2360
félisten
Belépő szintű frontokat keresek ez Pl: TIBO Avantgarde 3 ? Újra csomagolt áru és egy 20k-ból kijönne.
Vélemény a termékről?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kelly7
aktív tag
Yamaha RX-V367-ről valakinek személyes tapasztalat esetleg?
-
Krisztian101
tag
válasz Nemir Ombe #9871 üzenetére
Köszi, nézés lesz
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Krisztian101 #9869 üzenetére
Akkor türelmesen nézni kell az aprókat,hátha felkerül valami....ha sürgős,akkor meg a “nagyobbik pénztárcával” a zsebben,valamelyik “házimoziboltban” meg kell hallgatni egypár szettet.....
Hmm ....
-
nagyd1990
csendes tag
Sürgős! Sziasztok! Ma jött meg a házimozirendszerem erősítővel együtt. (ez az első házimozim) Azt gondoltam, hogy csomagolnak hozzá hangfalkábelt de sajnos azt nem találtam kicsomagolásnál. Az lenne a kérdésem, hogy a Media Marktban vagy az Extreme Digitalban lehet hangfalkábelt vásárolni? A választ előre is köszönöm. (ha nem is tökéleteset, de mindenképp szeretnék valamilyen kábelt hozzá a holnapig mindenképp. van egy korábbi lg "házimozim" de nem akarok azzal kísérletezgetni, hogy annak a kábelét kötöm rá egy rendes házimozira)
-
Krisztian101
tag
válasz Nemir Ombe #9835 üzenetére
A Mission-t 2 hete elvitték
Van ötleted vagy bárkinek az Onkyo TX-SR806-oshoz milyen hangdobozok lennének hozzáillők?
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz dave118 #9867 üzenetére
Ez a Yamaha RX-V679 remek cucc. Alapjáraton ez 210k volt, aztán a feketét beakciózták mindenhol 160-ra, most kifutó modellként 140k-ért vihető mindkét színben. Ha nem hiányzik az Atmos és a DTS:X, akkor ez egy nagyon jó vétel lehetne. Moziban bőven hozza a kategóriája szintjét és zenében is kimondottan jó AVR létére.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
dave118
senior tag
Ajánljatok már kérlek titeket "Alsó-középkategória erősítői:" "áruk 80-150e Ft." 100k környékén néhány mai kereskedelmi forgalomban kapható erősítőt mondjuk innen.
Köszönöm!... Ami ami, az az.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz dave118 #9863 üzenetére
"Egy Sony 43as W756-os TV hez, ami került ~180k-ba, szerintem passzolna egy ~ 80-100k-s erősítő + hangdobozok (kb ugyanennyiért)?"
Ennek így nincs (nem kellene, hogy legyen) köze egymáshoz. A TV-nél (megjelenítőnél) a távolság/minőség a fő (vagy kellene, hogy a fő legyen) szempont, az erősítőnél pedig a hangminőség/helység méret.
De persze lehet Sony-hoz - Sony-t és 180e-es TV-hez 180e-es házimozit venni, ez is lehet "szempont" ....
Hmm ....
-
BBéci
legenda
válasz dave118 #9863 üzenetére
Az erősítő árának körülbelül dupláját ajánlott 5.0 hangdobozszettre költeni, minőségileg akkor lesznek arányban. Ehhez adódik pluszban a mélynyomó és annak ára.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dave118
senior tag
válasz Nemir Ombe #9862 üzenetére
Ezzel teljesen egyet értek Egy Sony 43as W756-os TV hez, ami került ~180k-ba, szerintem passzolna egy ~ 80-100k-s erősítő + hangdobozok (kb ugyanennyiért)?
Van egy korrektnek mondható tv-m, amihez szeretnék korrektnek mondható hangrendszert, ami árban és tudásban is passzol hozzá. Nyilván nem a BT lesz a fő szempont De akkor mik legyenek ebben a (ár)szegmensben?
... Ami ami, az az.
-
Nemir Ombe
addikt
-
dave118
senior tag
Igen azt látom, csak a korábban ajánlott AVR-X520BT-ban pl. nincs CEC. Bár a Sony nem képes BT kapcsolatra, ami viszont elég jól tud jönni zenelejátszásnál.
Sajnos nem elhanyagolható, hogy a Sony TVhez nagyon tetszene egy Sony hangrendszer
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
BBéci
legenda
válasz dave118 #9857 üzenetére
A Bravia Sync a HDMI CEC Sony-féle elnevezése, semmilyen pluszt nem ad a többi gyártmány hasonló funkciójához képest.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gaiwer
csendes újonc
válasz Nemir Ombe #9852 üzenetére
Köszi !
junkpod: Egy kicsit valóban meg van nyílva de minimális, már így vettem.
-
dave118
senior tag
Sony erősítőkről mi a vélemény? Nemigazán láttam, hogy ajánlanátok. A Sony STR-DH550 Pl mit tud a hasonló árú Denon és Onkyo erősítőkhöz képest? A Bravia Sync ami megfogott a dologban.
... Ami ami, az az.
-
törölt tag
Sziasztok.
Kis segítséget kérnék.
Samsung tv - n hdmi - n, hd tv adasoknal jön ki 5.1-es hang? Köszönöm.
-
Gaiwer
csendes újonc
válasz Nemir Ombe #9850 üzenetére
Pedig a többi ilyen típusú erősítőn is ilyen, és akármelyik másikat megnézem azon is.
[ Szerkesztve ]
-
Gaiwer
csendes újonc
válasz Nemir Ombe #9848 üzenetére
A menetes fele a jó a másik nem passzol valamiért. Mert a menetes az meg abba az elosztóba ami leosztja a kábel tv-t internetet meg a rádiót. és a sima apa felének kellene belemenni az erősítőbe de valamiért nem akarja a jót.
[ Szerkesztve ]
-
Gaiwer
csendes újonc
Sziasztok !
Rászeretném kötni az erősítőt a kábel tv-re, hogy tudjak rádiót hallgatni. Ma vettem is egy kábelt de nem jó az a fele amelyiknek az erősítőbe kellene menjen. Ugyan az az átmérője és nem lehet beledugni. Milyet kellene vegyek ? Mert a másik fele meg jó.[ Szerkesztve ]
-
-
Shokkolo
addikt
A használt dolgokban mindig van rizikó, azt vállalom is, tisztában vagyok vele.
Sokkal inkább irányult arra a kérdésem, hogy az már kb jó lesz-e a Dali Concept 6 -hoz
Pár HSZ-al feljebb kértem ezügyben tanácsot, és nagyon úgy tűnt, hogy inkább a komolyabb erősítők fele billen a mérleg.
Nem vagyok túl járatos a témában, viszont ahogy elnéztem, tudás alapján ez jobb, mint amiket linekeltem, és palig több, mint a többi.
Arról nem beszélve, hogy a 1802 -esemhez képest fényévekkel újabb"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Krisztian101
tag
válasz fehér_ember #9840 üzenetére
Hoppá! Köszi, Én csak neten kerestem rá, meg emlékszem az AVR beállításában 4 és 6 Ohm-ot tudok kiválasztani.
[ Szerkesztve ]
-
fehér_ember
addikt
válasz Krisztian101 #9838 üzenetére
Azért kíváncsiságból nézd meg újra az erősítő hátulját is (baloldalt alul).
(#9841) Krisztian101
Akkor a menübe majd a 8-hoz közelebbi értéket válaszd.[ Szerkesztve ]
-
Krisztian101
tag
Utánanéztem és szorri a tudatlan hozzászólásért, nagyobb impedanciájú doboz, mehet a kissebb impedanciájú erölködőre.
-
Krisztian101
tag
Most néztem a Mission dobozok 8 Ohm-osak, de az Onkyom 4-6 Ohm-os, gondolom így nem lesz jó.
-
Dorian
félisten
-
Krisztian101
tag
Köszi! Akkor sztem megpróbálom!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Krisztian101 #9834 üzenetére
Az a Mission szett se rossz (ennyiért meg főleg),ha mégsem jönne be a hangja akkor árában könnyen eladod (vagy cseréled,ha lesz jobb ajánlat a piacon)
Ennyiért nyugodtan megveheted,ha nincs baja.
Hmm ....
-
Krisztian101
tag
Nemir Ombe tanácsára hallgatva , elkezdtem a Wharfedale Diamon 8 sorozat tagjait felkutatni, hátha meg tudok kaparintani belőle egy 5.0-ra valót, de sajna sikertelen.
Utánaolvastam és igen jól sikerül széria, viszont úgy látom, kicsit Mission Impossible a beszerzése.
Tudnátok ajánlani még valamit, ami az Onkyo TX-SR806-os méltó párja lenne?
Néztem az Octogon Audiónál egy Mission szettet, de nem ismerem:
Ti mit tudok erről valamit?, vagy ajánlani valami mást, ami legalább annyira jó mint a Wharfedale Diamond 8--as széria?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
Köszönöm a tanácsot, közben beleástam magam kicsit a keresésbe, és találtam egy 3806 -ot, ami alig több mint keretem, kis alkuval még bele is férhet.
Az intelmek alapján az már jó is lehetne nekem...?!
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Nemir Ombe
addikt
válasz dave118 #9819 üzenetére
Ha (még) nem is audiofil,de “normálisabb” rendszerben gondolkodva pl. nemrég akcióztak pár Yamaha-t (6xx és valamelyik kis Avantage-t) 120-130e körül és ehhez pl. egy Castle Knight 4 5.0 (párszor már linkeltem,ha “visszatekered” a topikot megtalálod) már egy normális?hosszú távon is kielégítő “kezdő” szett lehet.
Van még számos lehetőség,de 150e alatt csak a korábban javasolt,ami “elfogadható”....
BBéci:
A 1910/1911 szerintem már vállalható hangú darab,de se az “elődjük” se az “utódjuk” nem tudja ezt, lehet anno “túltervezték” őket. . De persze ha zene is a cél nem árt a nagyobb ....[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
BBéci
legenda
válasz Nemir Ombe #9830 üzenetére
Dorian mesélte, hogy a Conceptek egyértelműen mutatták a 2809 és a 3808 közti különbséget. Ennek fényében a 19xx nagyon karcsú lenne.
-
BBéci
legenda
válasz Shokkolo #9827 üzenetére
Szerintem az 520BT azonos hangminőségű a meglévő erősítőddel, ezért nem lenne előrelépés és a Concept a 2808 kategóriáját igényli, különösen zenére.
-
Shokkolo
addikt
A régi darabokkal sincs bajom, most egy 1802 -t használok... de nyílván az is megy a háztól.
Egyébbként gyorsan körbenéztem avx -en, hogy mi is az ami eladó és belefér a keretemben kb, ezek nagyon nem ?!
1.: AVR 2808 (~70e)
2.: AVR 1611 (~70e)
3.: AVR 1909 (~60e)
+1 X520 BT?! Nem is olyan rég javasoltátok itt valakinek, és az most za Edigitalban egész baráti 85k újonnanKb eddig tudom kitolni a rendelkezésemre álló keretet. Nyílván cserébe tudom, hogy nem nagyon kell csodát várjak...
@Jigsaw04:
Minden a maga sorrendjében...
Most is van subom, tudom, hogy kell, de nyílván meg lesz a sorrendiség:
Stereo > 5.0 > 5.1@Norbi 72:
Az még "annyira" nem tragédia, eddig is optikával üzemeltem.[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
Üdv topiklakók,
Újfent a segítségeteket szeretném kérni...
A teljes rendszerem lecserélődni látszik, viszont az erősítőnél elakadtam.
Tudnátok segíteni a döntésemben?Mindenképp HM erősítő a cél (igaz egyelőre csak 2 front lesz hozzá, de később kibővül legalább 5.0-ra).
Fontos lenne, hogy zenén se legyen vállalhatatlan, mert általában többször hallgatok rajta zenét, mint filmezek (viszony nyílván nem szeretnék 2 külön rendszert építeni).A hangfalak terveim szerint Dali Concept 6 frontok lesznek, később szintén concept center és sorrounddal kibővítve.
Denon -okat nézegetek, nekem az bejött, de végül is más márka is szóba jöhet.
A gond az az, hogy nagyságrendileg 50-60 a limitem.Ugyanakkor pont emiatt a használt vasak előnyben...
Nyílván tudom, ezért nem kapok high-end cuccokat, de sajnos nem nagyon tudom kitolni a lehetőségeimet.Előre is köszönöm a segítséget
-
dave118
senior tag
válasz Nemir Ombe #9818 üzenetére
Nem voltam eddig tisztában az árakkal Természetesen szeretnék normális rendszert, nem vagyok audiofil, de azért adok a minőségre.
Erősítőben mi az a minimál szint amiben érdemes gondolkozni? Használtat eddig azért nem mertem nézni mert fogalmam sincs mi alapján kellene keresgélni, milyen árkategóriában stb. Úgy érzem magam mint vak a sötétben.... Ami ami, az az.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz dave118 #9817 üzenetére
Kezd egy normálisabb erősítővel és 2 frontal (szerintem) és innen tovább,ha egy jobb rendszer akarsz..... vagy a korábbi javaslatok,ha nem akarsz sokat költeni.
Mi lehet a haladóban? Nem véletlenül szokták írni,hogy egy “igazi” belépő szett kerül 3-400e -be (új áron),ami az alatt van az “szükségmegoldás” és ez nem “sznobság”,hanem azért van mert a jó dolgokat (akár általánosságban is) nem adják olcsón.
Hmm ....
-
dave118
senior tag
+(#9816) Nemir Ombe
Köszönöm!Akkor úgy közelítem meg, hogy mi az az értelmes belépő szintű rendszer amit érdemes elkezdeni kiépíteni?Kezdjem egy "f@sza" erősítővel, amire rákötök pl két frontot első körben ( van éppenséggel faternak 2 fölös db) aztán később hangdobozok? Vagy normális erősítő + 2 normális front aztán később a center+háttér+sub. Lépésenként hogy lenne érdemes?
Nemrégiben került a nappaliba egy Sony w70, szeretném ha a hang is egy szintre kerülne a képpel, de most nincs erre a dolgora egyszerre 3-400k, ezért gondolkozom hogy lehetne nekiállni.
+Ha ez a belépő szint akkor mi mehet a haladóban?
[ Szerkesztve ]
... Ami ami, az az.
-
Nemir Ombe
addikt
válasz dave118 #9814 üzenetére
Én már megint azt tudom javasolni,hogy ha belépőben gondolkodsz, vegyél egy HK hkts (5/7/9) hsz szettet valamilyen belépő erősítővel,mivel a nagy méret nem előny ebben a(z ár)kategóriában (bármilyen jókat is írjanak arról a szettről)
(...ahogy BBéci is írja az utolsó sorban .....)
vagy irány a használtpiac ....
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
BBéci
legenda
válasz dave118 #9814 üzenetére
Ha az összefoglalót elolvastad, abból megtudhattad, egy házimozi erősítőnek körülbelül olyan a hangminősége, mint egy felébe-harmadába kerülő sztereónak.
Azt is leírtuk, hogy az erősítő árának körülbelül dupláját érdemes hangdobozszettre költeni, ehhez jön még pluszban a mélyláda és a kábelezés.
Belépő szintű házimozi rendszerre sem igazán elegendő, amennyit rászántál, de talán egy Harman Kardon szett kijön belőle.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz dave118 #9811 üzenetére
Nem bomba vétel, nagyjából annyit ér, nem többet.
Nem különösebben lényeges, hogy milyen erősítőt veszel hozzá, mert egy félmillióssal sem szólna jobban, mint egy 100000 forintossal.
Mondjuk legyen a Denon belépő modellje, az AVR-W520BT.[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz dave118 #9811 üzenetére
szerintem ez a szett már egy ideje ennyi néhány boltban, pl hifi.hu vagy edigital
csak mert nézelődtem korábban is, hogy mennyiért tudom eladni a 4700-as szettem
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
dave118
senior tag
Sziasztok!
Jól sejtem, hogy ez az ajánlat most bomba vétel? Most kezdem összeépíteni a házimozi rendszert és erről azt olvastam elég jó ár/érték aránnyal bíró cucc, de sajnos nem nagyon értek hozzá. Erősítő még nincs, tudnátok azt is javasolni? Ha lehet elérhető legyen ezüst színben, de ha a hangfalhoz megy az sem baj Yamaha?Onkyo?H/K? Belépő szinten érdekel a házimozi, nem szeretnék 3-400k kiadni a rendszerért.
Köszönöm!... Ami ami, az az.
-
kurucz24
tag
válasz Krisztian101 #9807 üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy melyik oldalon találtad azt a Diamond szettet?
Köszi
-
IreN!CuS
őstag
válasz tylerddd #9803 üzenetére
Igen , én is azért kezdtem el a H/K-at nézni mert sokszor ajánlják a H/K + HKTS szetteket.
De azt nem tudom ,hogy csak a 171-re igaz vagy az összesre.[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Krisztian101 #9807 üzenetére
Érdemes “teljes”Diamond szettet keresni,a VH-2 nem hozzá való.
[ Szerkesztve ]
Hmm ....
-
Krisztian101
tag
válasz Nemir Ombe #9805 üzenetére
Találtam Wharfedale Diamond 8.3-at. Ehhez WH-2 Surround van. Valahol olvastam, hogy az nem jó és inkább Diamond 8.1-est inkább. Erről tudsz valamit vagy tudtok, illetve ez a Diamond 8.3 már méltó, jó hangú párosa lehet az Onkyo TX-SR806-nak?
-
Krisztian101
tag
válasz Nemir Ombe #9805 üzenetére
Oks, köszi!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz Krisztian101 #9804 üzenetére
Használtba (hasonló áron) pl. Wharfedale Diamond 8 szettet keress.
Hmm ....
-
Krisztian101
tag
válasz Nemir Ombe #9802 üzenetére
Ok, tudnál ajánlani valamit? (Használtat vennék)
-
Nemir Ombe
addikt
-
Krisztian101
tag
Mi a véleményetek a Wharfedale Vardus VR 400 5.0 + Onkyo TX-SR 806 párosításról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest