-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Véres kis rohadék ez nagy harc volt, de ki lett dobva. Mikörben lefogtam kitört a lapátja. Bár kapott az ujjam is mert véres mutatvány lett. Na ilyet se kell többet venni. Ez életveszélyes is tud lenni!
A VGA-n van 3 darab 8cm venti mert az eredti 3 kis ventiből 2-nek oda lett a csapágya és mint a traktor annó elkezdett búgni, gari idő után egyből. Ledobtam a gyári hűtést és tettem rá 8cm ventiket. Ez hibátlan megoldás és nem vészes a hangja, de most az egyik kihullot a sorból és a többi sem mai gyerek már. Így esetleg ha valaki tudna javasolni 3db új 8cm ventillátort az megköszönném valami nagyon halk kell a többi nem érdekes. Aki tud valami jófajtát kérem jelleze!
Persze a sípolás ugyan úgy hol előjön hol nem. Nem értem. Mindegy ennek mit csinálok épp gondol egyet és keni. Minden ugyan az mint a leírásomban...Púpos kondi nincs szóval értetlenül állok előtte nem tudom honnan jön ez a hang néha....
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
-
dik
őstag
Csak egy olyan kérdésem lenne nem is pont ide illik. De minek lehet embertelen magasfrekvenciás sípoló hangja a gépházon belől. Ventillátort amit tudtam lefogtam nem azokból jön. A tápé persze nem tudtam. Mi lehet még ami ilyen idegesítő hangot ad ki esetleg tudja valaki?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Ugee UT2 - mókás kis rajztablet
- Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Társasjáték topic
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest