Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzso22
senior tag
Nem régibe szereztem egy hőfokjelzős előlapi panelt a szerveremhez hogy tudjam
"mi folyik oda benn" csak sajna nem tápról működik a hőmérője hanem gombelemről.
Persze nekem ilyen elemem épp nem volt hát átalakítottam ceruzaelemesre és kapott is egy tölthetősetA legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
Zefír
őstag
válasz TESCO-Zsömle #9895 üzenetére
hát tudom, holnap megyek csatit venni fsp-re
-
Zefír
őstag
Szerk: 2szer ment a HSZ
[ Szerkesztve ]
-
Zefír
őstag
-
pee13
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #9887 üzenetére
Ja, meg a SuperPee tesztprogram Amúgy e-vel kő ejteni.
[ Szerkesztve ]
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
psyho85
aktív tag
válasz ---gabika--- #9883 üzenetére
Nem volt kéznél Ellenben még ugye megvan, ha megint sok lesz a fáradt gőz, ígérem, azt is bevetem rajta...
Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.
-
psyho85
aktív tag
Gányolás helyett egy kis géprombolás: aki megszámolja, hogy hányszor csaptam rá fűrésszel a képen látható alaplapra, megkapja emlékbe, és grátiszként meghívom pár korsó/pohár/feles-nyi alkoholos vagy alkoholmentes üdítőre is szívesen !
Íme az az Abit KR7A-133, ami pökhendiségével és aljasságával egy nemes mozdulattal ledobatta az agyamról az ékszíjat: KÉP
További kellemes gányolódást mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.
-
Zefír
őstag
válasz geprombolo #9857 üzenetére
Nah ne Kefírezgessünk,
A ballagási nyakkendőmön is elírták a nevemet szóval....
MTH-t meg én nyerem srácok
Na de bekéne addig szerezni vmi gépet a pecóba. -
Biliskmer
aktív tag
válasz ---gabika--- #9866 üzenetére
Jó kis cucc....
A merevlemezt kétoldalú ragasztóval fixáltad?
-
breed30
tag
Jó gány a kuka az király elötte.
-
Colera
tag
Ötletes, még lehet hogy én is megcsinálom...
''Az idő pénz! - gondolta a pincér, és hozzáírta az aznapi dátumot a számlához...''
-
Azt a lapot még tőlem kapta, bios is halt már el rajta de hotswap-el felélesztettük. A chipsethűtje meg egy P1-es borda, faragasztóval felragasztva. És tényleg baromi jól néz ki hogy az videókari rambordái is hasonló színűek mint a chipseté. Ha megtalálom a kacatok között akkor mehet rá egy 7000-es zalman a procira, azzal már gyári órajelén is mehet passzívban. Tehát még nincs egészen készen.
-
breed30
tag
Moddingverseny hol lesz és mikor mert ha eltudok menni elmennék körbenézni egy kicsikét.
Meg tanulhat is az ember egy kétt dolgot. -
Stirbi
addikt
csá
marha jo gány és ha elromlik nincs kedved szerelni rögtön kukába pottyan
-
dzso22
senior tag
válasz ---gabika--- #9867 üzenetére
Moddingversenyen kiváncsi lennék hanyadik helyezést érné el
és azt a lapot nagyon megköszönném ha kidobásra kerül a dolog[ Szerkesztve ]
A legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
---gabika---
tag
Poén ,h ha nem kell akkor egyből ott a kuka csak 1 határozott mozdulat...
-
---gabika---
tag
Szevasztok!
Én is "hegesztettem" 1 gépet röpke 30 perc alatt
Van 1 normális gépem de már nem használom és feleslegesen zabálja az áramot, eladni meg nem akarom mert a szívemhez nőt meg néha azért kockulni is kell nem csak msn-ezni A lényeg h készítettem 1 MSN-es gépetAbit NF 7
AMD Athlon 1600-as proci
Ati 9550-es VGA
1G Ram -
Pista0001
addikt
Annál "kicsit" nagyobb az önbizalmam Ha szomorúan bandukolok majd az MTH-ra akkor az azért lesz ha nem készülök el időben pénzhiány vagy egyéb okok miatt
-
TESCO-Zsömle
félisten
Túl becsülitek képességeimet. Nem vagyok én olyan jó...
Az okés, hogy ott leszek, de hogy hagyomány... Túlóztok gyerekek állandóan túloztok...
Semmi olyat nem csinálok, amit más ne tudna megcsinálni (ráadásul jobban)...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
geprombolo
őstag
válasz TESCO-Zsömle #9848 üzenetére
Az attól függ, hogy honnan vesszük a "negatív" hozzáállást: Pista0001 számára negatív, az biztos, mert ő fog szomorúan odabandukolni az MTH-ra, mert tudja, hogy esélye sincs. Neked mindenképpen pozitív, mert Kefir barátunk ezzel téged igencsak megdícsért. Különbenis, mindenki tudja, hogy az idei MTH-n is ott leszel valamivel, ez már hagyomány náladfelé
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
Pista0001
addikt
dzso22, breed30: Köszi a tippeket Nem nagyon vagyok híve a noti vinyóknak, 3,5-esből is van elég halk. Az a régi Quantum a maga idejében az egyik leghalkabb volt, a mai mezőnyhöz képest viszont irgalmatlanul hangos meg már egy "kicsit" lassú is. Most ez volt kéznél...
-
Zefír
őstag
válasz TESCO-Zsömle #9848 üzenetére
: O mert mi rosszat szóltam? : o
-
juliabrilke
veterán
Szép napot mindenkinek!
Valaki próbált már házat befesteni sötét színre?
Kérdésem az lenne, hogy milyen festékeket lehet használni és mennyire bizonyult tartósnak, ill. a bírta-e a külső sérüléseket mondjuk?
Csak azért kérdezem, mert gányolás van folyamatban.
-
Pista0001
addikt
Azok a kis ventik elöl vannak
Amúgy valóban kicsi a légszállításuk, zajuk viszont semmi nincs. Eredetileg P3-as procihűtőre vettem az elsőt, de amikor kipróbáltam csak ámultam. Minimális rezgés, motorzaj nulla, szélzaj nulla. Gyorsan vettem is még négyet
Ennél a doboznál azért döntöttem ennél a megoldásnál mert ezek voltak kéznél, meg szerintem nagyon jól néz így ki. Kicsit a sportkocsik sok kis kerek műszerére asszociál. -
Pista0001
addikt
válasz breed30 #9843 üzenetére
Köszi mindenkinek
Ezen semmi ilyesmi, ha egyszer elkészül az alu változat arra valamit fogok gravíroztatni. Most hogy biztos lesz Mod-tech Hall újra van motiváció. Már csak egy kis lóvé kéne
dzso22: Ha halkabb lenne én is tudnám szeretni, de sajnos k.rva hangos. Ez van...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hali all!
Készülőben van egy bill/egér kombó. Hófehér/fekete színösszeállításban, elektronikailag is módosítva lesznek. A bill-en a led-eket cserélem fehérre, az egérnél a mikrokapcsolók cserélődnek, illetve a görgő alatti kattogó nyomógomb helyére is mikrokapcsoló kerül, ami új nyák-ot jelent...
Képek, ha elkészült a mű.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Pista0001
addikt
válasz Pista0001 #9612 üzenetére
A projekt folytatódott a múlt héten. Szerdán összehegesztettem a korábban elkészült darabot a fenéklemezzel, majd az oldallapok és a hátlap is a helyére került. A fedél végül nem nyitható lesz hanem simán leszedhető mert nem akartam vacakolni a hátlap átalakításával (az I/O shieldet magába foglaló résznek a fedéllel együtt kellett volna nyílnia) meg a zsanér kialakításával. Pénteken hazahoztam a cuccot és rá kellett döbbennem hogy elk.rtam. Hál' isten nem nagyon, csak egy kicsit. Az I/O shield helyének kivágásakor nem számoltam az oldalfal anyagvastagságával és ugyan ezt a hibát elkövettem az alaplap rögzítőfuratainak kimérésekor is a fedélen. A megoldás szerencsére elég egyszerű, a fedél másik két oldalát kell dupla anyagvastagsággal megkurtítani és akkor a fedél nem az oldalak tetején lesz hanem becsúszik majd közéjük. A hátlapon vétettem egy nagyobb hibát is. A 8 cm-es venti helyét rossz helyre vágtam ki, még töröm a fejem hogy hogyan fogom korrigálni (nincs kedvem másikat csinálni )
A táp oldaláról kell még levágnom a régi bújtatós rögzítését és akkor az is befér majd a helyére, aztán már csak a bekötés és hajrá
-
fireproof
őstag
ti mivel csinálnátok a gépen az ilyen kisebb lyukak betömését? Glettel vagy mivel? ÉS van valami olyan anyag ami hasonlít az üvegszálhoz?(tehát ilyen nagyobb lyukak áthidalásához)
-
breed30
tag
A data switchet meg az Austriai zsibin sikerült vadásznom 4 eu-os áron érdemes zsibizni most sikerült vezetékeket szereznem hozzá.Tegnap be is üzemeltem müködik.
Most éppen egy D-link 360r modem tákolásába kezdtem túlmelegszik mindent meg fogok bennt hüteni a képek majd köv hsz. -
dzso22
senior tag
válasz breed30 #9826 üzenetére
Simán már csak azért is mert Titánium. Ha jól tudom most használtan 3- 4000ft körül vannak.
"Lomis" piacra én is járok épp ezért ugyanis tavaly én egy 7300gt-t(agp) találtam szintén 500ft-ért
Hűtő nélkül igaz,de kifogástalanul működik és a barátom még most is ezt használja.A legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
Bordoi
őstag
Uraim! Az egy-két szmájlis hozzászólásokat kerüljétek, illetve kevesebb szmájlit használjatok.
Köszönöm.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
gabor85
őstag
köfike
Megláttam apu műhelyében, gondoltam ne rontsa már ott a levegőt. Csinátam kisebb tesztet.
A procit felhúzva 3113 Mhzre 1.3000 volton (9*346) Everest 5.0 val kísérleteztem.
A mod nélkül 5~8 fokkal forróbb volt a proci. De ha mélyebb lenne a sörösdoboz, szerintem több is lehetne. -
Gerisz
addikt
válasz geprombolo #9812 üzenetére
Szerintem inkább ötletes!
Le is cserélem a 7600GS-en a gyorskötözőket ilyenre
(Csak nekem a venti is gyorskötözővel van) -
fireproof
őstag
Nem tudjátok hogy hol lehet ilyat műszert : ilyet venni csak ami a hőmérsékletet venni? (szoktak ilyet tenne sz gépekbe és én is akarok) Na?
-
dzso22
senior tag
válasz breed30 #9809 üzenetére
Pofás darab lett
kontráznék egy 40es Maxtorral.
Az este még gyötörtem rá oprendszert de mára a fej teljesen behaltA legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
breed30
tag
Hát igen de szerintem nem csak a kanál.
De nagyon vigyázzniuk kell a hövezetö anyagok készitöinek mert megjelent a piacon az uj:(Signal Herbal fresh termék család. biztos túlmelegedést és gépének károsodását biztositja. A biztos üzem érdkében kérjük fél kiló felvitelét ha igy se melegszik tul ajánlott a fogkrém több rétegbenni felvitele.)
Mért nem jöttem rá én marha nem kellet volna 1200 Ft-ért vennem a gépembe mást.
[ Módosította: Bordoi ]
-
johniee
senior tag
válasz breed30 #9801 üzenetére
Én a héten olyannal találkoztam, hogy egyik tanárunk P2-es gépeket szedetett szét a kisebbekkel, aztán összerakásnál a CDROM hangkimenetéhez való kábelt a hangkártyába - az a 4eres kis szürke kábel - és a floppy tápjába dugták
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
breed30
tag
Hello hoztak hozzám egy p4-es gépet kb: 1 perc után lekapcsolt.
Alaplap Asus p4p800 proci 2.8 vid geforce 4 64mb.
Az everest amikor el tudtam inditani a rendszert lekapcs elött 120 fokos procit mutatott a hütö jéghideg kérdeztem a gyerektöl van e rajt hövezetö pasta.
"Igen van rajt nemrég kentem meg fogkrémel."
Majdnem hátast dobtam a nevetéstöl, a hütö levétele után még nagyobbat visitotam a nevetéstöl kb:1mm vastag fogkrém volt rászáradva csavarhuzóval szikével alig tudtam levakarni. Ujra pasztázas után szépen müködött müködik. Sajna képeket nem tudtam csinálni itt volt a srác.[ Módosította: Bordoi ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest