Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Ha már kötések:
Szakmai véleményt szeretnék erről:
Van egy Harting csati és a bele való tüske.
Illetve 25x1-es sodort réz vezeték. (erről nem találtam a neten képet, mert sajnos a pontos típusát nem tudom, meg amúgy is kellene venni 32 erest (ha van erre jó tippetek beszerzést illetőleg, privátban elfogadom a jó tanácsokat! )A bele menő kábel nem vezetne nagy feszültséget, csak toldó szerepet tölt be egy célgépen, tehát még véletlenül sem fogják (ha egyszer kész lesz) nagyfeszültségre használni!
Az üzemi hőmérséklete (a csatlakozónak) nem éri el a 60Celsius-t, nem rázkódik, és nem is lesz szállítva soha a csati.Ugye a vezeték réz, a hüvely alu (jól mondom? ).
A pin és a kábel kötésével vagyok bajban, mert vagy:
1, nincs rendes krimpelőnk (csak olyan, ami a kör alakú hüvelyt, szivecske tetejéhez hasonló benyomással látja el. (a benyomás mélyebb, a kábel nem csúszik ki, a kábel burkolata mozog, ha "ki akarom tépni" próba gyanánt) Kép:
2, van itthon wago alu-plus, amiről beszéltek, de ha ilyen bénán krimpelem meg, akkor nem sok értelme van kitölteni az ŰRT.
3, gondoltam arra, hogy mivel a pin-en van egy pici lyuk (a hüvely részén, függetlenül attól, hogy anya, vagy apa a csati) hogy forrasztom a kábelt, de ezt sem tudom, hogy jó megoldás e.
(nincs pasztám, csak sima ón-om (flux-os), de ha kell veszek kenőcsös ónt, csak a legjobb megoldást szeretném kivitelezni, elvégre új munkahely, fontos a minőség!A kérdés tehát röviden:
Alu hüvely, réz sodort vezeték közé milyen kötést illik tenni? (krimpelőt azért nem akartunk venni, mert 32 lábat megnyomunk, és utána a cég profiljába nem illik a fogó, tehát kihasználatlanul állna... Magamnak meg a hagyományos érvéghüvelyes krimpelőm van, aminek széles a pofája ide... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest