-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
Üdvözlet a tettestársaknak!
Remélem, én is beleférek legalább a 'gány' kategóriába az alábbiakkal.
Röviden, az egész azzal kezdődött, hogy vettem egy Giga GTX-460 vidkarit, ami ugye fűt rendesen, ráadásul szétszórja a hőt a házban. Miután felső tápos (Chieftec) házam van, a processzor és a táp kapott is belőle szépen. A táp őrjöngött is, mint egy hajszárító, amikor játszani kezdtem, a procihűtő is pörgött rendesen. Nyilvánvaló volt, hogy csinálni kell valamit.
Szóval elsőként a tápot fordítottam meg, hogy felülről szívja a hideget, de ehhez ki kellett vágnom a ház tetejét. Akkora ablakot vágtam, hogy beférjen mellé egy 14 centis venti is. Ekkor viszont az elszívott levegő mennyisége bizonyult kevésnek, ezért a tápot kb 4 centivel beljebb kellett ültetnem a hátlap síkjától, hogy a procihűtő által kidobott levegő távozni tudjon a házból. Ezért közvetlenül a vidkari fölé egy PCI slot helyére betettem még egy 'trombitás' slothűtőt is. Továbbá a ház előlapjára feltettem három kétállású kapcsolót, amelyből kettővel a 14 centis venti fordulatát lehet négy fokozatban vezérelni, eggyel pedig a slothűtőét felezem le.
Kb ennyi. (A képek minőségért elnézést kérek, telefonnal csináltam őket.)
elsőként a tápot fordítottam meg
a tápot kb 4 centivel beljebb kellett ültetnem
feltettem három kétállású kapcsolótFigyelmeteket köszönöm!
[ Szerkesztve ]
...már bocsánat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest